تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 507 از 755 اولاول ... 7407457497503504505506507508509510511517557607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,061 به 5,070 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

چطور شد كه اينطور شد؟
    كثيف كردن كاغذ اغلب از فوم هست. ابتدا بايد سرويسش كنيد و اگه درست نشد تعويض كنيد.
    ممنون كه جواب دادي من كاري نكردم دفعة آخري كه تانكش رو پر كردم و كارتريج رو گذاشتم اين طوري شد
    حالا فوم كدومش هست من فقط از اجزاي كارتريج درام و بليد رو ميشناسم و ميدونم كه از درام نيست چون عوضش كردم درست نشد لطفا اگر ميشه فوم رو تصويري بهم نشون بدين با تشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستـــان کسی نیست به عرایض بنده گوش کنه ؟!!!!!!

مدل پرینتر من Samsung-SCX 3200 هست که سه کاره است . متاسفانه من یک مشکل باهاش پیدا کردم وقتی میخوام پرینت بگیرم از داخل PC صفحه برای پرینت لود میشه ولی اصلا پرینت نمیگیره و عمل نمیکنه در حالی که کاغذ هم هست در مورد اسکنر هم همینطور وقتی بعد اینکه میزنم پرینت بگیره ( نمیگیره ) میرم اسکن بگیرم از فوتوشاپ ارور میده Scanner Device Is Not Responding Plz Check that it is turned on and Connected to PC ولی وقتی کابل USB رو قطع و وصل میکنم اسکن میگیره ولی پرینت نه ... . چیکار باید بکنم ؟ مشکلش چی هست ؟

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستـــان کسی نیست به عرایض بنده گوش کنه ؟!!!!!!

مدل پرینتر من Samsung-SCX 3200 هست که سه کاره است . متاسفانه من یک مشکل باهاش پیدا کردم وقتی میخوام پرینت بگیرم از داخل PC صفحه برای پرینت لود میشه ولی اصلا پرینت نمیگیره و عمل نمیکنه در حالی که کاغذ هم هست در مورد اسکنر هم همینطور وقتی بعد اینکه میزنم پرینت بگیره ( نمیگیره ) میرم اسکن بگیرم از فوتوشاپ ارور میده Scanner Device Is Not Responding Plz Check that it is turned on and Connected to PC ولی وقتی کابل USB رو قطع و وصل میکنم اسکن میگیره ولی پرینت نه ... . چیکار باید بکنم ؟ مشکلش چی هست ؟
    فكر كردم جواب شما رو دادم عجيبه
    دستگاه شما سه كاره است پس اولين كار اينكه كه كاري به كامپيوتر نداريم و يك عدد كپي مي گيريم!
    يا كپي مي گيره يا نمي گيره!!!
    اگه بگيره پس احتمالا از كابل و درايور و ويندوز و ... است. در غير اينصورت ممكنه ارور تونر ميده(كه البته با چراغ هم نشون ميده) كه پرينت نمي گيره. كه در اونصورت بايد به فكر ريست باشيد.

---------- Post added at 03:50 PM ---------- Previous post was at 03:46 PM ----------

ممنون كه جواب دادي من كاري نكردم دفعة آخري كه تانكش رو پر كردم و كارتريج رو گذاشتم اين طوري شد
    حالا فوم كدومش هست من فقط از اجزاي كارتريج درام و بليد رو ميشناسم و ميدونم كه از درام نيست چون عوضش كردم درست نشد لطفا اگر ميشه فوم رو تصويري بهم نشون بدين با تشكر
    فوم يه استوانه مشكي رنگ هست توي دست ميگيري و فشارش بدي حس ميكني كه اسفنج فشرده است دقيقا موازي درام هست و مماس به درام. كارش اينه كه بعد از اينكه پودرها روي كاغذ منتقل شد سطح درام رو تميز كنه.
    فكر كنم ديگه استادي ميتوني پيداش كني نتونستي بگو يه فكري ميكنيم برات.

---------- Post added at 03:54 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------

دفعه ی بعدی که پودرم تموم شدش کارتریج رو سوراخ می کنم مخزنش رو پودر میریزم توش ، قسمت سوراخ شده رو هم با چسب می بندم
    نتیجه رو هم به دوستان اطلاع میدم
    تهش اینه که خراب میشه میرم یکی دیگه میگیرم ولی به نظرم این ایده ی من یک ایده ی بسیار عملیاتی هستش
    حرفي نيست الان بعضي ها هم توي بازار اينجور شارژ ميكنن يه هويه دارند مخصوص اين كار كه به بدنه كارتريج ميزنن و يه سوراخ گرد ايجاد ميشه.بعد با چسب در سوراخ رو مسدود ميكنن!
    از نظر من شارژ اصولي اينه كه كسي نفهمه شارژ شده. و كامل كارتريج سرويس بشه و تحويل مشتري بشه!
    من واسه خودت گفتم خواه پند گير خواه هر چي دوست داري بگير
    Last edited by mohammad.t; 26-04-2012 at 15:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed-sos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

میشه آموزش شارژ و نکات استفاده و بهینه کردن پرینتر با این مدل رو بزارین...
    hp laserJet p1102

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

مدتیه میخام یه پرینتربخرم مخصوص چاپ عکس.
    بعدازکلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که بین مدلهای 6کارتریجه photosmart hp یکی رو بخرم مثل D7263 یا D7463 یا 7360و... منتهی هرجارفتم گفتن این ملها قدیمیه و جایی پیدا نمیشه
    مدل c510 بود که قیمتش 500000-600000 تومن بود!!!که نمیخام اینقد هزینه کنم
    البته چندتا 4کارتریجه hp پیدا کردم مثل مدل photosmart-plas و B209
    البته بعضی ها پرینترepson p50 رو برام معرفی کردن
    حالا موندم تو دو راهی!!!!!!!!!
    نمیدونم epson p50 رو بگیرم یا یکی از مدلهای 4کارتریجه hp رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون میشم اگر کسی منو از این دو راهی در بیاره

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

فوم يه استوانه مشكي رنگ هست توي دست ميگيري و فشارش بدي حس ميكني كه اسفنج فشرده است دقيقا موازي درام هست و مماس به درام. كارش اينه كه بعد از اينكه پودرها روي كاغذ منتقل شد سطح درام رو تميز كنه.

تشكر محمدجان
    فوم رو پيدا كردم حسابي تميزش كردم الان بد نيست اما وقتي هفت هشت ده تايي بزنم دوباره كم كمك شروع به كثيفي مي‌كنه قيمت فوم تو بازار چنده ؟ پيدا ميشه يا قابل تعميره؟ اين فوم را حالا بايد چيكارش كنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

ممنــــون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه کپی هم نگرفت متاسفانه . ریست کردن سخته ؟ آموزشی چیزی میشه پیدا کرد ؟ اگه نه هزینش حدودا چقدر میشه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

مدتیه میخام یه پرینتربخرم مخصوص چاپ عکس.
    بعدازکلی تحقیق به این نتیجه رسیدم که بین مدلهای 6کارتریجه photosmart hp یکی رو بخرم مثل D7263 یا D7463 یا 7360و... منتهی هرجارفتم گفتن این ملها قدیمیه و جایی پیدا نمیشه
    مدل c510 بود که قیمتش 500000-600000 تومن بود!!!که نمیخام اینقد هزینه کنم
    البته چندتا 4کارتریجه hp پیدا کردم مثل مدل photosmart-plas و B209
    البته بعضی ها پرینترepson p50 رو برام معرفی کردن
    حالا موندم تو دو راهی!!!!!!!!!
    نمیدونم epson p50 رو بگیرم یا یکی از مدلهای 4کارتریجه hp رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون میشم اگر کسی منو از این دو راهی در بیاره

دوست عزیز اگه میخوای پولتو دور بریزی و کیفیت بد داشته باشی حتما اچ پی بخر مدل و چند کارتریج بودنش مهم نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    اگه دنبال کیفیت و دستگاه درست حسابی هستی حتما اپسون بخر

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنــــون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه کپی هم نگرفت متاسفانه . ریست کردن سخته ؟ آموزشی چیزی میشه پیدا کرد ؟ اگه نه هزینش حدودا چقدر میشه ؟
    مراجعه كنيد به آموزش هاي آقا مهران گرجي در اين تاپيك:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 02:13 AM ---------- Previous post was at 02:09 AM ----------

تشكر محمدجان
    فوم رو پيدا كردم حسابي تميزش كردم الان بد نيست اما وقتي هفت هشت ده تايي بزنم دوباره كم كمك شروع به كثيفي مي‌كنه قيمت فوم تو بازار چنده ؟ پيدا ميشه يا قابل تعميره؟ اين فوم را حالا بايد چيكارش كنم؟
    معمولا من وقتي چاره اي نيست براي فوم قبل از تعويض اون رو با آب ميشورم 80 درصد موارد مشكلش حل ميشه. با يه اسفنج نرم و كمي مايع ظرفشويي كف درست كن و كامل بشور و بعد با آب و بعد هم بذار خشك بشه. البته مهمه كه با سيم ظرفشويي و اسكاچ نيوفتي به جونش چون خط بندازي روش كاريش نميشه كرد بعد بذار سرجاش.
    اگه اذيت كرد شما رو يه فوم بخر براش. چند هزار تومن بيشتر نميشه و راحت پيدا ميشه.

---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:13 AM ----------

میشه آموزش شارژ و نکات استفاده و بهینه کردن پرینتر با این مدل رو بزارین...
    hp laserJet p1102
    آموزش شارژ از اينجا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نكات هم اينكه كاغذ منگه دار و سوزن دار و ... بهش نده!
    روي كاغذ هاي گلاسه هم پرينت نكن باهاش.
    مورد خاصي نداره!

10. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام. یه پنج سالی هست پرینتر hp1018 رو دارم این اواخر کناره های کاغذ رو سیاه میکنه و یه خط عمودی همیشه پرینت میکنه که متوجه شدم به خاطر شیاریه که روی سطح (اسمشو نمیدونم)! هست. حالا با توجه به قیمت بالای کارتریج نو، تعویض کنم یا قابل تعمیر هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •