تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 507 از 3347 اولاول ... 740745749750350450550650750850951051151755760710071507 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,061 به 5,070 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوست عزیز من تهران نیستم.
    بلی میدونم..ولی به جواب این دوستمون گفته بودید که رایتل 4g zte هست..منظورم تایید حرف های شما بود

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام
    آقای rezarain88
    بنده تازه به این گفتگو وارد شدم
    یک سوالم اینه که اگر میشه بفرمایید شما چه ارتباطی با ایرانسل دارید با مدرک
    سوالات دیگه در صورت اطلاع اینه که آیا بسته های 24 گیگ شبانه باقی میمونه یا حذف میشه؟
    و آیا هزینه بسته ها افزایش پیدا میکنه؟
    اینکه گفتید شبکه ملی درتهران قم کرج آماده بهره برداریه یعنی کی بهره برداری میشه؟
    با تشکر
    بنده فعلا هیچ سمتی در شرکت ندارم. تا شهریور ماه مشاور بودم. حالا برای ماموریتی که شرکت دعوت کرده تا 3 ابان در خدمت دوستان هستم. جواب دوستان را از پنل شرکت جواب میدهم با مساعدت مشاوران جدید. ما اخراجی های ایرانسل هستیم.

3. 18 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

بازم خسته نباشید
    یه سوالی
    میگم شما از پیمانکار اصفهان اطلاعی ندارید
    تو این پیج یا جاهای دیگه نمیشه پیداشون کنیم
    آخه این همه سوال از شما خستتون میکنه
    بچه های پیج از بس مسوولین همراه اول و ایرانسل جواب نمیدن،یکی مثل شما که جواب میده را سوال پیچ میکنن
    واقعا جای دوستانی مثل شما توی پیج ها خالیه

Sent from my HTC One
    ممنونم. هیچ کس حاضر به پاسخگویی نیست. چون همه وثیقه ای بالای 500 تومنی دارند. و همچنین شرکت به شدت مراقب است تا اطلاعتتش درز پیدا نکند. پیمانکار اصفهانی در حال کار با رایتل و همراه اول است. اگر تجهیزات هم بدهند. وقت کافی ندارند.

5. 6 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دیشب ساعت 3 گوشیمو روشن کردم با وجود اینکه فقط 7 روز از خرید بسته 24 گیگ گذشته دیدم هر سایتی رو میخواهم باز کنم مینویسه اعتبار تمام شده!! با 141*10 موجودی گرفتم دیدم توشته 14 گیگ مونده حالا اینکه کل مصرف من طبق اعلام خود گوشی دریافت و ارسال روی هم 8/5 گیگ بیشتر نبوده و یکو نیم گیگ این وسط مفقود شده بماند چند بار گوشیو خاموش و روشن کردم دیدم تاثیری نداره خوابیدم دوباره 6:30 بیدار شدم امتحان کردم دیدم نه خیر درست بشو نیست گفتم شاید اعتبار گوشی تموم شده 5000 تا اینترنتی شارژ خریدم دیدم بازم نتیجه ای نداشت بی خیال شدم زنگ زدم میگه پیگیری میکنیم حالا ببینیم ایرانسل تا چه حد مشتری مدار است
    Last edited by sunmaster_7; 23-10-2014 at 17:28.

7. این کاربر از sunmaster_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

مشکل اینه که زیرساخت این کار بخصوص در تهران وجود نداره. تجهیزات قدیمی دی اس لم هایی که بزور تا 8 مگ میکشند . فاصله دور از مراکز مخابراتی ودیتا. کابل های مسی و سولفید شده و پیوندی. طولهای کابل در برخی مناطق بیشتر از 4.5 کیلومتر هستش. حال سوالم اینه اسا شبکه ملی اول میاد فیبر نوری کنه و مراکز دیتا افزایش بده یا با همین امکانات میخواد سرویس پر سرعت بده؟ چون عملا تعداد کمی میتونن استفاده کنن چون کابلهای مسی نهایتا در بهترین حالت تا 20 مگ کشش دارن؟!
    ممنون.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    در 5 شهر تهران و کرج و مشهد وتبریزو اصفهان مخابرات شروع به کشیدن فیبر نوری جدید کرد نا هم در اپراتور چهارم و هم در خود مخابرات بشه استفاده کرد. بله حق با شماست . اکثر مناطق باید از سیم مسی استفاده کرد اگر جواب بده تا 20 مگ میکشد اگر نداد تا 10 مگ.

9. 5 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

با سلام
    جناب reazarain88 میدان انقلاب تهران آنتن های متعددی داره که گاهی 3g وصل میشم و گاهی 2g یعنی اصلا ثبات نداره.در کوچه های اطراف هم پوشش 3g کامل نیست.
    از اون بدتر اینکه حدودا یکماهی هست که حتی در منزل مان که طبقه اول هست آنتن ایرانسل بسیار ضعیف شده و در اکثر مواقع کاملا قطع میشه.

اطلاع دقیقی از این مشکل دارید،آیا سایتی حذف شده یا در حال تجهیز هستند؟
    ادرس دقیق بدید. تا چک کنم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

آقا رضای عزیز
    از جلسه دیروز چه خبر?
    چيزي که به درد مشترکین بخوره توش بود?
    برای شما نه ولی برای ما مفید بود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستان تا فردا صبح که در خدمت هستم. خداحافظ

13. 9 کاربر از rezarain88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

شبکه ملی که ما شهریور تست کردیم کولاکی است که به یک باره اینترنت ایران را تغییر خواهد داد. سرعت دانلود تا 10 گیگا بایت معادل سرعت اتصال 80 گیگ را با پینگ زیر 15 برای ما فراهم ساخت. 2000 سایت خبرگزاری ها و دانشگاه ها و مراکز امنیتی و نظامی و کلیه دیتا سنترهای داخل کشور را شامل میشود. مثل سایت اپارات یا سایت کیهان یا سایت دانلود ها. هم اکنون شما از این شبکه با ضریب 1 به 8 استفاده میکنید . فقط این ضریب افزایش داده خواهد شد. هیچ گونه جای نکرانی نیست و هیچ کدام از سایتها مسدود نخواهد شد. فقظ ضریب لود شدن صفحات داخلی افزایش دارد. با یک کلیک سایت دانلود ها لود خواهد شد. ویک فایل 100 مگی زیر 10 ثانیه دانلود خواهد شد. ارایه تلویزیون اینترانتی با کیفیت فول hd بدون لگ و بدون استفاده از زیر ساخت اینترنتی یکی از مزایای این شبکه است. ارایه ویدیو کنفرانس تا 20 نفر با کیفیت hd از مزایی دیگرز شبکه است. و شما با پرداخت هزینه کمی میتوانید از این مزایا استفده کنید. این سرویس در دانشگاه امیر کبیر تست شد و با بندر عباس کنفرانس 2 ساعتی بودن یک لحظه مکث توانست امتحان خودش را پس بدهد. این شبکه در تهران وقم و تبریز وکرج هم اکنون اماده بهره برداری است و بقیه استانها تا چند روزر دیگر به این شبکه وصل خواهد شد.
    سلام ممنون به خاطر این خبر خوب شما جسارتا" اینکه میفرمایید 100 مگ زیر 10 ثانیه دانلود میشود ( داخل ایران) یعنی سرعتی برابر 100 مگابیت بر ثانیه به منازل هم داده خواهد شد ؟ به عنوان مثال آیا برای شهری مثل ارومیه گرفتن چنین سرعتی ممکن خواهد بود؟
    با سپاس
    Last edited by hadi.EST; 23-10-2014 at 19:17.

15. این کاربر از hadi.EST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام جناب rezarain88
    میتونین چک کنید که ارومیه سمت شهرک فرهنگیان خ کشاورز ( یا همون حوالی پارک فرهنگ) چندتا Bts تری جی هست و اینکه آیا این منطقه تا سمت خ جنوبی 4g فعال هست (چون من چیزی پیدا نمی کنم)؟
    سپاسگذارم

17. 2 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •