تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 507 از 752 اولاول ... 7407457497503504505506507508509510511517557607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,061 به 5,070 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

درود به دوستان و اقا رضای عزیز
    به نظرتون هدفونی تو ایران پیدا میشه که صداش تقریبا مثل Shure SE215-K Live Sound Monitor, Blackیا se535-vداشته باشه؟یا جایی رو برای فروش سراغ ندارید ممنون

درود بر شما
    مرسی از لطف شما

متاسفانه تا جایی که اطلاع دارم از این برند تنها چیزی که نمی شه اینجا پیدا کرد هدفون هست در حالیکه بقیه لوازم صوتی و حرفه ای استودیویی این برند موجود حتی جدیدترین ها و گرونترین هاش!
    به هر حال شاید یک دلیل اینکه از این برند هدفونی ما به چشم نمی بینیم این باشه که این برند متخصص در زمینه ساخت هدفون توانایی نگهداری مدلها رو نداره و خیلی زود و کمتر از یکی دو سال از رده خارج می کنه و این برای یک خریدار عمده و یا فروشند چندان جالب نیست که برای خریدار درباره هدفونی توضیح بده که از رده خارج هست مثلآ ایا شما حاضرید مدلهای از رده خارج از این برند رو داشته باشید؟ مطمئئن که جواب شما نه هست ولی فراموش نکنیم که هدفون های از رده خارج به خاطر ایراد از رده خارج نمی شن مگر اینکه اون برند توانایی نگهداری و تولید نداشته باشه یا اینکه مدل ارتقاء یافته تر از اون مدل رو در حال تولید داشته باشه و یا در نهایت تولید این مدل متناسب با تعداد برنامه ریزی شده به پایان رسیده و برنامه جدیدی هم برای این دسته هدفونها ریخته نخواهد شد چون سابقه هم تا جایی که اطلاع دارم نداشته

به هر حال به خاطر جنس صدای بسیار خاص این برند برند مشابه موجود اون می شه:
    صدای های سنهایزر با جزییات کمتر + صدای مید AKG البته کمی گرم تر و با جزییات بیشتر + صدای بیس Beyerdynamic با جزییات بیشتر

به نظرم مدل مشابه موجود ندارند نه اینجا نه جای دیگه باید خودتون گوش کنید تا دقیقآ متوجه تفاوت صدای این برند بشید اما با توجه به این مدلهایی که تا به حال داشتم و توگوشی به نظرم نزدیک ترین مدل هدفون که احتمال بسیار اینجا هم موجود ولی متاسفانه با پک بسیار گرانقیمت هدفون AKG IP2 هست که متاسفانه High Copy هم داره و قیمتش حدود 150 تومنی باید باشه این هدفون همراه پک IVM4 که قیمتش فعلآ 1.8 میلیون هست، دارم ولی مطمئن هستم که می شه جایی رو پیدا کرد که یواشکی به خاطر اون چند دونه تراول که از گوشه جیبیتون زده بیرون شما رو صاحب یکی از این هدفون ها بکنه

در آخر بهترین جایی که می شه این رو پیدا کرد فروشگاههای تجهیزات حرفه ای استودیویی صدا هست که به سختی یه جا پیدا کردم و به دوست عزیز musketeer دادم البته با هماهنگی قبلی حتی اینکه قیمت و موجودی هم ازشون گرفته بودم و ایشون فقط باید پرداخت رو انجام می دادن که بهتره نتیجه رو از خودشون سوال کنید (:

شما هم موفق باشید.

2. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ممنون رضا جان بابت توضیحات خیلی کامل بود لطف کردی
    اگه بخوایم kilpschs4هم به این سبد اضافه کنیم جاش کجاس؟اینجا با گارانتی پیدا میشه؟

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    اقا رضا لامپهای یدکی رو از نوع JJ E88CC که طول عمر 5000 ساعت زده که فکر کنم 2000 ساعت مفید بشه استفاده کرد رو انتخاب کردم که 50 دلار شد ولی روی خود lyr لامپ NOS 6N1P tubes روسی گذاشتن.
    یه دفعه گفتین شما از امپ دست ساز خودتون استفاده میکنین.جسارتا میشه بگین لامپی هست یا ترانزیستوری.من الان دارم رو نحوه ساخت امپ تحقیق میکنم راستش هر جوری حساب میکنم با لوازم اصلی و خوب ویا متوسط میبینم خرید امادش خیلی بصرفه تره و در ضمن تو رنج استاندارد و با کیفیت میتونه باشه.
    نظر شما چیه؟شما که در حد حرفه ای و audiophile صدا رو دنبال میکنین امپ های ساخت خودتون بهتر جواب میده یا تو همون رنج قیمت ,امپهای ساخته شده و اماده.
    این سوالم صرفا جهت اطالع خودم هست که ایا ارزش داره وقت و هزینه بزارم برای ساخت امپ یا همون اماده و مارک دار تهیه کنم بهتره؟
    باز هم ممنون از راهنمایی های ارزشمندتون.

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

خواهش می کنم
    از این برند تا به حال آمپ نداشتم اما بعید میدونم مدل خوبی به خصوص این مدل آمپ شما باشه اما فکر نمی کنم به خوبی بتونه از پس این هدفون بربیاد ولی می تونه یه صدایی ازش دربیاره ولی با بیس نسبتآ ضعیف هر چند که سنهایزر شناخته شده به همین ایراد ، ضعیف بودن بیس هست حالا دیگه چی از این Setup شنیده بشه اطلاعی ندارم

به هر حال بودجه و کاربرد و نوع صدا از نظر جنس رو مشخص کنید تا بهتر بشه تصمیم گرفت

شما هم موفق باشید.

با این وضعیت فکر نکنم چیز خوبی تو ایران گیرم بیاد یا اگرم بیاد حتما قیمتش زیاد مناسب نباشه ...
    برای امپ برای همچین هدفونی نظیر 598 و هدفون هایی تو همین رده من زیاد نمیتونم خرج کنم برای امپ ولی چیزی
    میخوام که صدای مورد نظر خود هدفون رو نشون بده (منظور صدایی هست که بشه باهاش قدرت این هدفون رو شنید نه
    اینکه همینجوری یه چیزی ازش بیاد بیرون نظیر همین Fiio E7 _) -
    من اگه از اونور بخوام بگیرم چیزی حدود 130 $ بیشتر نمیتونم هزینه بکنم ولی خوب چیزی بالاتر یا پایین تر مناسب هم
    بود معرفی کنید ممنون میشم - * چون وقتی ادم برای هدفون خرج میکنه امپ درست نتونه براش ردیف کنه دیگه خود هدفون چه فایده ای داره؟
    سپاس ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr.dengo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بچه ها فرق این هدفونا با هم چیه ؟

و این

کدومشون صدارو میده بیرون ؟ و کلا فرق هدفنای اولی با دومی چیه ؟
    ممنون میشم توضیح بدید
    و اگه هدست سونی در حد 25 اینا معرفی کنید ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون رضا جان بابت توضیحات خیلی کامل بود لطف کردی
    اگه بخوایم kilpschs4هم به این سبد اضافه کنیم جاش کجاس؟اینجا با گارانتی پیدا میشه؟
    خواهش می کنم دوست من
    بسیار از نظر لطف شما متشکرم

S4 موجود هست و قیمتش حدود 110 تومنه که با توجه به قیمت دلاری اون به صرفه هست
    فقط یک موضوعی رو دقیقآ متوجه نشدم و اون اینکه منظور شما با کدوم سبد هست؟
    و اینکه کدوم رده بندی انجام شده بود؟

به هر حال این برند کاملآ مناسب سبکهای با بیس قوی هست مثل الکترونیک به هر حال به نوعی برند جایگزین کریتیو قدیمی خودمون هست که دیگه اسمی هم ازش برده نمی شه

در آخر هیچ وقت در قید و بند گارانتی هیچ ابزار صوتی نباشید که آنچنان که تصور می شه به کار نمیاد البته این تجربه شخصی منه و ممکنه برای شما اینطور نباشه
    به هر حال استفاده صحیح از هر ابزاری طول عمر اون رو تضمین می کنه ولی نا گفته نماند این انتخاب ما هست که نیاز به گارنتی داره نه اون مدل انتخابی چون اگر انتخاب صحیحی داشته باشیم مطمئن باشید هیچ وقت به گارانتی هم نیازی نیست

در آخر آخر هدفونهای Klipsch با دو گارانتی کننده شرکتی موجود هست

شما هم موفق باشید.

8. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    اقا رضا لامپهای یدکی رو از نوع JJ E88CC که طول عمر 5000 ساعت زده که فکر کنم 2000 ساعت مفید بشه استفاده کرد رو انتخاب کردم که 50 دلار شد ولی روی خود lyr لامپ NOS 6N1P tubes روسی گذاشتن.
    یه دفعه گفتین شما از امپ دست ساز خودتون استفاده میکنین.جسارتا میشه بگین لامپی هست یا ترانزیستوری.من الان دارم رو نحوه ساخت امپ تحقیق میکنم راستش هر جوری حساب میکنم با لوازم اصلی و خوب ویا متوسط میبینم خرید امادش خیلی بصرفه تره و در ضمن تو رنج استاندارد و با کیفیت میتونه باشه.
    نظر شما چیه؟شما که در حد حرفه ای و audiophile صدا رو دنبال میکنین امپ های ساخت خودتون بهتر جواب میده یا تو همون رنج قیمت ,امپهای ساخته شده و اماده.
    این سوالم صرفا جهت اطالع خودم هست که ایا ارزش داره وقت و هزینه بزارم برای ساخت امپ یا همون اماده و مارک دار تهیه کنم بهتره؟
    باز هم ممنون از راهنمایی های ارزشمندتون.
    سلام به شما
    پیشا پیش مبارکتون باشه
    آمپ هایی که آماده کردم همه ترانزیستوری یا به عبارت صحیح تر سولید هستند
    درسته ساخت آمپ بصرفه برای هر کسی نیست و ممکنه یک آمپ بیش از دوبرابر آماده هزینه برداره که این اغلب طبیعی هم هست

به نظرم هر آمپی مثل هر هدفونی صدای خاص خودش رو داره و نمی شه گفت کدوم بهتره یا بدتر چون حتی اون آمپی که فکر میکنید بهتره با یک تغییر کوچولو ممکنه با کیفیت تر یا بدتر هم بشه
    و اینکه Audiophile نیستم چون تمام سالهای عمرم حتی نصف سالهای تجربه یک Audiophile هم نیست (:
    و اینکه هیچ تخصصی در زمینه ساخت مدارات لامپی نداشته و ندارم که بخام مدارات لامپی آماده کنم (:

اگه شما تخصصی در این زمینه دارید ساخت بهتره ولی در غیر اینصورت آماده هم به صرفه تره و هم اینکه با کیفیت تر چون یک قطعه ممکنه حتی کاملا با مشخصات یکسان نتیجه کاملآ متفاوتی به جا بزاره و اینکه ساخت آمپ در سطح حرفه ای به بالا نیاز به تجربه بسیار زیادی داره و اینکه صرفآ یک کیت نیست که قراره قطعات تهیه و سر جاشون نصب بشن و نتیجه عالی از آب دربیاد
    مثلآ شده تا به حال شنیده باشید یک پری آمپ قیمتی بیش از 25 میلیون تومن داره در حالیکه قطعات بکار رفته در اون از نظر من اماتور شاید کمتر از 100 هزار تومنه ولی واقعیت چیز دیگه ای هست فراتر از حد تصور که نمی شه اینجا عنوان کرد اما به این سادگی ها که تصور می شه نیست

آمپهایی که آماده کردم در حد چند تومن هستند نه بیشتر هر چند برای هدفون به آمپ گرانتر از این نیازی نیست چون توانایی اون رو نداره و مثل این می مونه که برای مثلآ یک هدفون 50 تومنی بریم یک کارت صدا یا پلیر حرفه ای + یک سری تراک با بالاترین کیفیت + یک آمپ گرانقیمت رو آماده کنیم و همین اتفاق هم برای هدفون پیش میاد هدفون تا نهایتآ تا 10 تومن ارزش داره بعد از اون نه چون از 5 تومن اسیپکر ها خودنمایی می کنند و بسیار وسوسه کننده هستند

در آخر بهتره که وقت دیگران رو بخرید تا وقت شما بیهوده از بین نره و بهترین پیشنهاد استفاده از دستگاههای آماده هست و اینکه چرا من نوعی اینکار رو انجام دادم صرفآ علاقه و تجربه بوده ولی با این حال خودم هم آمپ آماده تهیه کردم و می کنم و همچنان هم فرصت پیش بیاد آمپ آماده می کنم

در آخر آخر آمپ هیچ معجزه ای نمی کنه و صرفآ به اون به عنوان یک واسط و راه انداز مناسب نگاه کنید نه . . .

شما هم موفق باشید.

10. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hellmayor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    ZJ

پيش فرض

دوستان متخصص جواب این پست منم بدید لطفا !

1 هدفون ارزون قیمت تا رنج 60 تومن معرفی می کنید ! ؟
    راستی این مدل HD 201 سنهایزر چجوریاست ؟ (جز هدفون های ارزون قیمتشه)

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با این وضعیت فکر نکنم چیز خوبی تو ایران گیرم بیاد یا اگرم بیاد حتما قیمتش زیاد مناسب نباشه ...
    برای امپ برای همچین هدفونی نظیر 598 و هدفون هایی تو همین رده من زیاد نمیتونم خرج کنم برای امپ ولی چیزی
    میخوام که صدای مورد نظر خود هدفون رو نشون بده (منظور صدایی هست که بشه باهاش قدرت این هدفون رو شنید نه
    اینکه همینجوری یه چیزی ازش بیاد بیرون نظیر همین Fiio E7 _) -
    من اگه از اونور بخوام بگیرم چیزی حدود 130 $ بیشتر نمیتونم هزینه بکنم ولی خوب چیزی بالاتر یا پایین تر مناسب هم
    بود معرفی کنید ممنون میشم - * چون وقتی ادم برای هدفون خرج میکنه امپ درست نتونه براش ردیف کنه دیگه خود هدفون چه فایده ای داره؟
    سپاس ...
    متاسفانه موجودی الان ظاهرا فقط یک مدل آمپ لامپی هست که دو برابر قیمت هدفون انتخابی شماست که به صرفه نیست ولی توی این رنج هزینه ای که در نظر گرفتید سخت بشه آمپ مناسبی تهیه کرد و متاسفانه مدل مناسبی سراغ ندارم چون حداقل دو برابر باید هزینه کرد هر چند که واقعآ به نظر شما 598 اینقدر ارزش آمپ داره؟! (:
    صبر کنید چند وقت دیگه مدل های خوب موجود می شه اون وقت خرید کنید (:

شما هم موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بچه ها فرق این هدفونا با هم چیه ؟

و این

کدومشون صدارو میده بیرون ؟ و کلا فرق هدفنای اولی با دومی چیه ؟
    ممنون میشم توضیح بدید
    و اگه هدست سونی در حد 25 اینا معرفی کنید ممنون میشم
    اولی رو با 1 و دومی رو با 2 معرفی می کنم:
    از نظر بیس:
    1. افتزاح
    2. بسیار خوب و در نوع استایل خودش عالی

مید:
    1. هارشی و ضعیف و محو شده
    2. بسیار خوب

های:
    1. تیزی زیاد
    2. خوب

راحتی استفاده:
    1. نه چندان راحت چون توی گوش به راحتی قرار می گیره اما به همون راحتی از گوش در میاد چون خیلی کوچیکه و تکیه به لاله گوش نداره
    2. بسیار گوش خور (اصطلاحی به معنی فورمی که هدفون به صورت می ده) خوبی داره و بسیار بسیار راحت توی گوش می شینه به خصوص برای اونهایی که حتی لاله گوش اونها باز هست که معمولآ این استایل به راحتی از توی گوششون در میاد

کیفیت ساخت از 20 نموه:
    1. 10 بیشتر به خاطر کابل که چه عرض کنم سیم نازکش و بی کیفیت اون
    2. 18 چون از هر نظر مرغوب هست هم پلاستیک بکار رفته در اون و هم کیفیت کابلش فقط فوم تو گوشی اون کیفیت جالبی نداره انگار فاسد شده (:

سبکهای مناسب:
    1. نمی دونم به چه سبکی می خوره
    2. پاپ و راک و کمی الکترونیک

فرق این دو تا با هم اینه که اولی توی کانال گوش نصب می شه و صدای محیط اطراف رو بسیار کم می کنه تا مزاحم شنیدن موسیقی نشه ولی دومی کنار کانال گوش قرار می گیره و به همین خاطر کمی صدای اطراف شنیده می شه و همینطور کمی از صدای هدفون به اطراف البته تا ولوم متوسط این حالت دوم قابل چشم پوشی هست یعنی کسی که 50 سانت با شما فاصله داره متوجه موسیقی شما نمی شه

چیز دیگه ای به ذهنم نمی رسه

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 02:06 AM ---------- Previous post was at 02:02 AM ----------

دوستان متخصص جواب این پست منم بدید لطفا !
    ببخشید بدون اجازه از دوستان متخصص جواب می دم

برای سوال اولتون بیشتر چه سبکهایی گوش می کنید وچه نوع هدفونی مد نظرتون هست؟
    و سوال دوم شما:
    HD201 هدفون خوبی هست و در رده قیمت خودش مناسب ولی نه به عنوان یک انتخاب عالی که اون هم بستگی به استفاده شما داره اما یه نکاهی هم به مدل HD202 II بکنید بد نیست

شما هم موفق باشید.

14. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •