تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 507 از 720 اولاول ... 7407457497503504505506507508509510511517557607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,061 به 5,070 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

ببخشید میشه یه عکس از کنترل vt50 بزارید

پروفشنال die my darling's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوتا کنترل داره:

3. 5 کاربر از die my darling بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من میخواستم vt50 بخرم ولی تحقیق کردم 55 اینچ کوچیکتر نداره که خیلی گرون در میاد الان میخوام vt30 بخرم به نظر دوستان صبر کنم تا gt50 بیاد یا همین vt30 بخرم؟ اصلا عجله ندارم تلویزیون فعلی منزلمون ال سی دی پاناسونیک 32lx1 ساخت ژاپن هست و خیلی ساله واقعا راضی هستیم در صورتی که دوستان و آشنایان ما که پرس و جو کردم سامسونگ و حتی سونی خردین اما بیشترشون تو این مدت حداقل یکبار تعمیر شدن برای همین حتما تصمیم دارم پاناسونیک بخرم ولی یک سوال دیگه که برام پیش اومده اینکه اگه مثلا تلیویزیون جدیدی که میخوام بخرم ژاپنی نباشه ممکنه به مشکل برخورد کنم؟
    کسی نیست به ما کمک کنه؟

5. این کاربر از ehsan.aref بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aminamz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    تهران-كرمانشاه

پيش فرض

قیمت VT50 حتماً بالاتر از 5 تومنه.
    برای آسیا فقط 55 و 65 اینچ داره.

اگه سایز کوچکتر میخواید باید منتظر 50 و 42 اینچ GT50 بمونید.
    خب اين خيلي بده كه.اي خدااااااااااااااااااا

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان پلاسماهای 42 و 50 اینچ فول اچ دی 2012 از چه قیمتی شروع میشوند و ایا الان اومده یا نه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

cnet :
    The good:
    The Panasonic TC-PVT50 series produces some of the best picture ever, with exceedingly deep black levels, highly accurate color, and perfect screen uniformity and off-angle performance. It can get brighter than competing plasmas and performs better in well-lit rooms. Although expensive, it costs much less than comparable LED and especially forthcoming OLED models. Its styling makes it as attractive as any plasma TV I've ever seen

The bad:
    The VT50 isn't as strong in terms of value as Panasonic's excellent midtier plasmas. Its 3D picture quality showed excessive crosstalk in our tests

The bottom line:
    The Panasonic TC-PVT50 series represents the pinnacle of current flat-panel TV picture quality

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی 3Dش وضعش خرابه؟!

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

رایان جان اینو نفرمایید. عکس اولی و دومی کاملاً تفاوت LED و پلاسما رو نشون میده.

اتفاقاً من موقع خرید، VT30 رو با اون LED سمت راست مقایسه کردم و اون چیزی که به چشم دیدم با این عکسها دوباره برام تداعی شد.
    به این دلیل هستش که چشم شما با تصویر آشناست ولی برای یک کسی که آشنایی به تصویر نداره اصلا قابل قیاس نیست.

10. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

دوست عزیز ehsan.aref
    در مورد ساخت مطمئن باشید پنلهای پاناسونیک در حال حاضر ساخت ژاپن هستند و میتونن سالهای سال شما رو همراهی کنند و در خطوط تولید در تایلند و سنگاپور مونتاژ میشن.
    همین امروز در نمایندگی شریعتی چند مدل led 2012 رو آوردن و نسب کردن و فروشنده گفت شاید مدلهای پلاسما2012 نیز بیاد البته نمیشه به حرفاشون زیاد حساب کرد!
    قیمت 50vt30 نیز 4100000 گفت. اگر عجله ای ندارید به نظرم کمی صبر کنید و 50st50 یا gt50 رو بگیرید.
    یک نکته اینکه تفاوت در تصویر در حالتی مشهوده که شما از سورس و کابل و bd خوب و اصل بهره ببرید و در تصاویر sd خبری از دقت رنگ و وضوح حرکت و شارپ بودن تصاویر نیست اونطوری که سایتهای تحلیلی ازش یاد میکنن! و ای کاش اونقدری که برای tv هزینه میکنید به سورس و کابل هم اهمیت بدید مثلا کابل خوب حدود 100 الی 200 و bd پلیر حدود 700 و ریسیور 400hd تومان و فیلم کپی 30 و اصل 70 به بالا!

12. 2 کاربر از behzad habib بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوست عزیز ehsan.aref من در حال حاضر یه پلاسما مدل vt دارم و باید یه تی وی دیگه تهیه کنم وبه همین دلیل منتظر مدلهای جدید هستم چون مدلهای جدید دارای فیلتر کنتراست بهتر ، برایتنس بیشتر ، مصرف برق کمتر و . . . البته این روند رو به رشد تو سالهای پیش هم بوده ولی فکر میکنم تو مدلهای 2012 این بهینه تر شدن پلاسماهای پاناسونیک کمی محسوس تر باشه .
    در ضمن میتونی به تایپک نئوپلاسماهای 2012 پاناسونیک که جناب Alucard نوشتند یه سر بزنی ، مخصوصا پست اول که در مورد بررسی st50 هستش و خودت یه مقایسه ای با مدلهای 2011 داشته باشی .

Last edited by sameti; 06-06-2012 at 00:19.

14. 2 کاربر از sameti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

تشکر از دوستان برای راهنمایی پس احتمالا صبر میکنم برای مدلای سال جدید. حداکثر کی میاد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •