ببخشید میشه یه عکس از کنترل vt50 بزارید
ببخشید میشه یه عکس از کنترل vt50 بزارید
کسی نیست به ما کمک کنه؟
خب اين خيلي بده كه.اي خدااااااااااااااااااا
دوستان پلاسماهای 42 و 50 اینچ فول اچ دی 2012 از چه قیمتی شروع میشوند و ایا الان اومده یا نه
یعنی 3Dش وضعش خرابه؟!
به این دلیل هستش که چشم شما با تصویر آشناست ولی برای یک کسی که آشنایی به تصویر نداره اصلا قابل قیاس نیست.
دوست عزیز ehsan.aref
در مورد ساخت مطمئن باشید پنلهای پاناسونیک در حال حاضر ساخت ژاپن هستند و میتونن سالهای سال شما رو همراهی کنند و در خطوط تولید در تایلند و سنگاپور مونتاژ میشن.
همین امروز در نمایندگی شریعتی چند مدل led 2012 رو آوردن و نسب کردن و فروشنده گفت شاید مدلهای پلاسما2012 نیز بیاد البته نمیشه به حرفاشون زیاد حساب کرد!
قیمت 50vt30 نیز 4100000 گفت. اگر عجله ای ندارید به نظرم کمی صبر کنید و 50st50 یا gt50 رو بگیرید.
یک نکته اینکه تفاوت در تصویر در حالتی مشهوده که شما از سورس و کابل و bd خوب و اصل بهره ببرید و در تصاویر sd خبری از دقت رنگ و وضوح حرکت و شارپ بودن تصاویر نیست اونطوری که سایتهای تحلیلی ازش یاد میکنن! و ای کاش اونقدری که برای tv هزینه میکنید به سورس و کابل هم اهمیت بدید مثلا کابل خوب حدود 100 الی 200 و bd پلیر حدود 700 و ریسیور 400hd تومان و فیلم کپی 30 و اصل 70 به بالا!
دوست عزیز ehsan.aref من در حال حاضر یه پلاسما مدل vt دارم و باید یه تی وی دیگه تهیه کنم وبه همین دلیل منتظر مدلهای جدید هستم چون مدلهای جدید دارای فیلتر کنتراست بهتر ، برایتنس بیشتر ، مصرف برق کمتر و . . . البته این روند رو به رشد تو سالهای پیش هم بوده ولی فکر میکنم تو مدلهای 2012 این بهینه تر شدن پلاسماهای پاناسونیک کمی محسوس تر باشه .
در ضمن میتونی به تایپک نئوپلاسماهای 2012 پاناسونیک که جناب Alucard نوشتند یه سر بزنی ، مخصوصا پست اول که در مورد بررسی st50 هستش و خودت یه مقایسه ای با مدلهای 2011 داشته باشی .
Last edited by sameti; 06-06-2012 at 00:19.
تشکر از دوستان برای راهنمایی پس احتمالا صبر میکنم برای مدلای سال جدید. حداکثر کی میاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)