تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 507 از 1849 اولاول ... 740745749750350450550650750850951051151755760710071507 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,061 به 5,070 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

درود بر همه دوستان.

من یک سوال داشتم.
    بنده منطقه توحید هستم میخواستم بدونم دوستانی که توی منطقه توحید هستن آیا از های وب راضی هستن؟
    پیش شماره 6657 هستم آسیا تک دارم از سرعت راضی از یهو خالی شدن ترافیکم ناراضی هستم....
    همچنان منتظر یاری سبزتان هستم.....ممنون.
    درود
    من تا 2 ماه پیش اسیاتک داشتم همزمان با های وب. اینو بگم که اگر اسیاتک حجم الکی کم می کنه های وب دوبرابر داره کم می کنه. من فشفشه 3 گیگ 3روزه خریدم 24 ساعته صفرش کردن. حجم معمولی هم بدجور کم می کنه نسبت به اسیاتک.

دوستان همه جواب بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بله متاسفانه در بعضی از روزها این اتفاق میوفته. همچنین از صبح به بعد که میشه با توجه به تجهیزات مزخرف مخابرات و های وب و بیشتر شدن کاربرا پهنای باند کم میشه و پینگ میره بالا و نویز هم افزایش داره.

2. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود
    من تا 2 ماه پیش اسیاتک داشتم همزمان با های وب. اینو بگم که اگر اسیاتک حجم الکی کم می کنه های وب دوبرابر داره کم می کنه. من فشفشه 3 گیگ 3روزه خریدم 24 ساعته صفرش کردن. حجم معمولی هم بدجور کم می کنه نسبت به اسیاتک.
    نامحدودش رو من میگم سرعت نامحدود های وب چقدره؟
    شما کدوم منطقه تهران هستید؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

نامحدودش رو من میگم سرعت نامحدود های وب چقدره؟
    شما کدوم منطقه تهران هستید؟
    نامحدود سرعت اسمي ميده مثلا ١٢٨ سرعت ١٦ و بقيه هم بدين ترتيب
    من مركز مخابرات سعادتمند هستم.

Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان سرعت شماهم پایین اومده؟ اصلا p30 به زحمت بالا میاد عکسها هم که اصلا لود نمیشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه bigbang0661's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

یه ماجرای جالب واسه من پیش اومد. اعتبارم صفر شده بود واسه همین 10 دی یه فشفشه پنج روزه 15 گیگ گرفتم و تا 15 دی اعتبار داشت. خلاصه پانزدهم سر ساعت اعتبارم صفر شد چون همشو مصرف کردم ولی جالب این بود که از اون ساعت تا امروز صبح با اینکه اعتبارم صفر بود ولی نزدیک به 10 گیگ دانلود کردم!!!! اصلا خودم شاخ درآوردم و تا تونستم از این وضعیت استفاده کردم!!! خداییش از (های وب) بعید بود همچین باگی داشته باشه. امیدوارم این ماجرا نصیب دوستان هم بشه!!!!!!!

8. 3 کاربر از bigbang0661 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه jackalag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

درود

بله متاسفانه در بعضی از روزها این اتفاق میوفته. همچنین از صبح به بعد که میشه با توجه به تجهیزات مزخرف مخابرات و های وب و بیشتر شدن کاربرا پهنای باند کم میشه و پینگ میره بالا و نویز هم افزایش داره.

عزیز های وب طرح فشفشه اش 3 گیگ در 1 روز هستش عزیز , اتهام به شرکتی نزنید با یک برنامه netlimiter میتونید حجم دانلودیتون رو ببینید

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

عزیز های وب طرح فشفشه اش 3 گیگ در 1 روز هستش عزیز , اتهام به شرکتی نزنید با یک برنامه netlimiter میتونید حجم دانلودیتون رو ببینید
    شما اول برو تو سايت يه نگاه بنداز بدش بيا از هاي وب طرفداري كن. نميدونم كارمندشي يا نه اگر هستي پس چرا اطلاع نداري اگرم كاربري بازم اطلاع نداري! ٣ گيگ ٣ روزه داره يك روزه هم داره قيمتاش فرق داره فقط.
    بعدشم اصلا احتياج به برنامه نبود ٣.٥ گيگ در كمتر از ٢٤ ساعت كه ٥٠٠ مگش حجم معمولي از قبل بود تموم شد كه من ماكزيمم ٢ گيگ دانلود كردم .

Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه jackalag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

شما اول برو تو سايت يه نگاه بنداز بدش بيا از هاي وب طرفداري كن. نميدونم كارمندشي يا نه اگر هستي پس چرا اطلاع نداري اگرم كاربري بازم اطلاع نداري! ٣ گيگ ٣ روزه داره يك روزه هم داره قيمتاش فرق داره فقط.
    بعدشم اصلا احتياج به برنامه نبود ٣.٥ گيگ در كمتر از ٢٤ ساعت كه ٥٠٠ مگش حجم معمولي از قبل بود تموم شد كه من ماكزيمم ٢ گيگ دانلود كردم .

والا ما تحقیفمون رو کردیم که رفتیم گرفتیم ولی خودم رو مسلمون نمیدونم , ولی اگر بدونم نمیرم آبرو شرکتی یا کسی رو ببرم امثال شما زیادن توی این پیج میتونید راحت بگید طرز کار برنامه کنترل پهنا بلد نیستید موفق باشی

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

والا ما تحقیفمون رو کردیم که رفتیم گرفتیم ولی خودم رو مسلمون نمیدونم , ولی اگر بدونم نمیرم آبرو شرکتی یا کسی رو ببرم امثال شما زیادن توی این پیج میتونید راحت بگید طرز کار برنامه کنترل پهنا بلد نیستید موفق باشی
    منم خودمو مسلمون نميدونم حجم اضافي كم كنم! اصلا پول حجم بگيرم كه هيچ جاي دنيا نمي گيرن اگرم باشه نه با اين قيمت!
    امثال مثل شما هم زيادن كه ميان از حق خوري شركت ها و قيمتهاي فضايي دفاع مي كنن! بعدشم استفاده بلدم اونم dumeter كه بهتره . متاسفم براي شما كه بخاط طرز فكرتون و منافعتون كاري به جيب اين همه كاربر بدبخت ندارين . فقط كافيه چند پست آخرو بخونيد تا متوجه كيفيت پايين سرويس هاتون باشيد پينگ بالا و كمبود پهناي باند و..... فقط بلدين تبليغات كنيد فقط دنبال كميت هستين تا كيفيت.

داره خودمونی میشه mohammad2O's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان جهت خنده به لینک زیر برید و جواب مدیر تالار رو بخونید.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

50 صفحه شکایت کردن مردم و گفتن اینترنتتون آشغاله بعد مدیره تالار اومده گفته در نمایشگاه منتظرتونیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •