وقتی آدم بفهمد كه به هرچیزی - هر چقدر چندش آور- می تواند عادت كند به این ضرورت پی می برد كه باید همه ی چیزهای عادی زندگی اش را وارسی كند.
جرج برنارد شاو
وقتی آدم بفهمد كه به هرچیزی - هر چقدر چندش آور- می تواند عادت كند به این ضرورت پی می برد كه باید همه ی چیزهای عادی زندگی اش را وارسی كند.
جرج برنارد شاو
من زندگی را دوست دارم ولی از زندگی دوبار می ترسمدین را دوست دارم ولی از کشیش ها می ترسمقانون را دوست دارم ولی از پاسبان ها می ترسمعشق را دوست دارم ولی از زن ها می ترسمکودکان را دوست دارم ولی از آئینه می ترسمسلام را دوست دارم ولی از زبانم می ترسممن می ترسم پس هستماین چنین می گذرد روز و روزگار منمن روز را دوست دارم ولی از روزگار می ترسم.
(حسین پناهی)
هرگز زانو نخواهم زد حتا اگر سقف آسمان كوتاه باشد ...
( کوروش بزرگ )
هرگز مردي ولو بسيار نادان را نديدم که از وي چيزي نتوانم بياموزم.((گاليله))
حالات چهره ي هر شخص به مراتب مهم تر از لباسي است كه به تن دارد .
ديل كارنگي
ترجیح می دهم طوری زندگی کنم که گویی خدا هست و وقتی مُردم بفهمم که نیست٬ تا اینکه طوری زندگی کنم که انگار خدا نیست و وقتی مردم بفهمم که هست.
«آلبر کامو»
پ.ن:انصافا که خیلی جمله قشنگیه
در لذتی که آمیخته به قباحت بود، خوشحال نباشید
و اندیشه کنید که لذت نمی ماند ولی قباحت می ماند . . .
«سقراط»
هرگز از مرگ نهراسیده ام اگر چه دستانش از ابتذال شکننده تر بود هراس من باری همه از مردن در سر زمینیست که مزد گورکن از بهای آزادی آدمی افزون باشد!!
احمد شاملو!!
آزادی فردی داشتن، یعنی حق این که در زندگی کدام قفس را برگزینیم . . .
برتراند راسل
من خدا را انکار میکنم
ولی روزی که از دنیا رفتم خدا را دیدم ازم پرسید چرا مرا انکار کردی، میگم چون تو خود را نتوانستی به من ثابت کنی!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)