تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 507 از 870 اولاول ... 7407457497503504505506507508509510511517557607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,061 به 5,070 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دوم دبستان بودم
    فرداش کل کلاسو شیرینی دادم
    یادم نمیره
    چه توپایی نرفت توی دروازه
    یه جا پاشازاده با سر توپ رو از توی دروازه زد بالا
    گفتم کلش ترکید با اون شوت
    عابدزاده که خدا بود توی اون روز.
    شاید اغراق آمیز نباشه که بگم تو اون بازی خدا یار دوازدهم تیممون بود.
    Last edited by بردیا; 27-11-2008 at 09:23.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

عجب روزی بود
    فکر میکنم هرکسی خیلی خوب میدونه اون روز کجا بوده.
    من اون زمان سوم دبستان بودم به زوره بابام به مدرسه رفتم در مدرسه هم هرکس یک رادیو دستش بود و تلاش میکرد بازی را گوش کنه اما هیچکدام هم بلد نبودند رادیو را تنظیم کنند!
    هنوز صدای سرایدار مدرسه که با چشمهای خیس در راهرو مدرسه می دوید و میگفت تمام شد، رفتیم جام جهانی تو گوشم هست و بعدش هم کله مدرسه بهم ریخت همه دانش اموزان و معلمان تو راهرو پائین بالا می پریدند!

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بابا این که چیزی نیست اون احمدخلیل شد بهترین بازیکن رده پایه این کاوه رضایی ما هیچی نشد ( احمد خلیل 4 تا گل بیشتر نزد)

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چی چی قطبی قطبی
    پارسال که موفق شد واسه این بود که برای دلش اومد پیروزی تا هم تیمی که دوستش داره رو هدایت کنه هم اسم رسمی پیدا کنه در کل با تمام عشقش مربیگری کرد
    ولی امسال...
    رفت امارات اونجا موند تا یکی از این عربا باهاش قرارداد ببنده یه پولی به جیب بزنه باهاش قرارداد نبستن با هزار منت اومد پیروزی
    (اینکه گفتم واسه خاطر خودش اومد پارسال ولی امسال نه: پارسال هر گلی پیروزی میزد بالا پایین می پرید مثل یه هوادار ولی امثال زیاد عرق نداشت)
    درکل مشکل اساسی تیم شما مصطفویه وتا وقتی که اون تو پیروزیه با دیکتاتور بازیاش نمیزاره موفق بشه

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

راستي مربي خوب كيست؟ لابد امير قلعه‌نويي. نظريه‌پرداز شرقي سيستم 2-5-3. اما ما پاك يادمان رفته در مالزي، جام ملت‌هاي آسيا، چه بر سر يكي از بهترين و پرستاره‌ترين تيم‌هاي تاريخ آمد. خوب است نگاهي به جدول ليگ بيندازيم و ببينيم تفاوت بين ژنرال پيروز و امپراتور شكست خورده، در ليگ امسال چقدر است؟ كاش برويد و دو خط مطلب بياوريد كه در آن به صراحت نوشته باشند امير قلعه‌نويي مربي نيست. راستي پارسال كه فيروز كريمي با استقلال سيزدهم شد، كي نوشت كه او مربي نيست؟ يادمان هست اول همه تحليل‌ها، يادآوري افتخارات گذشته فيروزخان بود. مثال در اين زمينه زياد است. علي دايي. قهرمان دو فصل پيش ليگ، پارسال با سايپاي تقويت شده، روي كدام پله نشست؟ كاش برويد و مقاله‌اي در تحليل نوع مربيگري علي دايي بياوريد. ما به‌همين يكي قانعيم.
    نمی دونم شما پرسپولیسی ها چه اصراری دارید قلعه نویی را با امثال قطبی مقایسه کنید!
    قطبی 30 سال در ایران نبود و اصلا تحت تاثیر فرهنگ حاکم بر ایران نبوده پس خیلی طبیعی هست از لحاظ اخلاقی با سایر مربیان تفاوتهایی داشته باشه هرچند قطبی در این چند ماه اخیر حضورش نشون داد پتانسیل لازم برای تبدیل شدن به یک خداداد عزیزی و یا یک علی دایی دیگر را در رفتار و گفتار دارد! (و حتی تبدیل شدن به یک دلال بزرگ )
    از طرفی مسائل اخلاقی برای یک تیم نتیجه نمیاره قطبی اگر از لحاظ فنی چیزی سرش میشد این فصل با این همه ستاره پا به فرار نمی گذاشت.
    اقا اول فصل می رفت دبی عشق و حال اون وقت در میانه لیگ وقتی تیمش نتیجه نمی گرفت یاده دستهای پشت پرده افتاد!
    قلعه نویی فعلا با همون سیستم 2-5-3 بهترین نتایج را گرفته و هرگز جلوی تیم مثلا بین المللی شما شکست نخورده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه YOUCOM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    www.faranohesab.ir

پيش فرض

اين نامه فقط بدرد خودت ميخوره ولي...
    هميشه واسه ما امپراطور ميموني. دور پرسپوليس ما رو يه مشت آدم جو گير و به درد نخور احاطه كردن.

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

استقلالیم، ولی از رفتم افشین قطبی واقعاً ناراحت شدم..
    چرا تیم های پرطرفدار ما باید اینجوری قربانی بدن. به نظر من اگه قطبی برنمیگشت بهتر بود. واسه پرسپولیسی ها امپراتور میموند (مطمئناً الآن هم میمونه) و اسطوره میشد. الآن هم که رفت کار درستی کرد. تو ایران آدم نمیتونه چیزی نگه و کار خودش رو هم انجام بده..

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

پروین به قطبی گفت برو و دیگه برنگرد ولی قطبی گوش نکرد

ولی خوب شد که قطبی و با این شرایطی که براش درست کرده بودن هر چی بیشتر میموند از محبوبیتش کمتر میشد

داره خودمونی میشه oh my god's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض آقای پروین برای شما متاسفیم

آقای پروین. امروز مصاحبه شما رو توی روزنامه ای خوندم. اون روزنامه متاسفانه اونقدر بی ارزشه که دلم نمی خواد نامش رو ببرم. خواندم که شما گفته اید که قطبی یک آنالیزور کوچیکه که بی خود بزرگش کرده اند و... . ضمنا گفته بودید که من به عنوان یک بزرگتر می خواهم به پرسپولیس کمک کنم. آقای پروین. سلطان پرسپولیس. ترا به خدا دیگر بیش از این خود را خوار و خفیف نکنید. شما بزرگ پرسپولیس و مایید. آقای پروین، قطبی امپراطور پرسپولیس است. چرا که هواداران پرسپولیس این لقب را به او داده اند و شما نمی توانید آن را پس بگیرید. آقای پروین همین آنالیزور ساده پرسپولیس را به نحو بی سابقه ای قهرمان کرد و رکوردی از شکست ناپذیری و اخلاق بر جای گذاشت. آقای پروین این در شرایطی است که شما نتوانستید با آن همه امکانات تیم استیل آذین را به لیگ برتر بیاورید. قطبی پرسپولیسی را قهرمان لیگ برتر کرد که شش امتیاز هم از آن کسر شده بود. شما استیل آذینی را نتوانستید به لیگ برتر بیاورید که هم رده لیگ برتری ها خرجش بود. اگر او آنالیزور ساده ای بود و شما مربی بزرگ پس ... . آقای پروین اگر امروز قطبی رفته است، پرسپولیس به شما و آقا بالاسرهای دیگه هم نیاز ندارد. لطفا بگذارید که خاطره سلطان بودنتان حفظ شود. آقای پروین توصیه می کنم فیلم مردان پرسپولیس را ببینید. ببینید قطبی آنالیزور چطور بین دو نیمه با بجه هایش صحبت می کند. چطور از آنها می خواهد که فقط بازی کنند و به داور کاری نداشته باشند. آقای پروین در تیم شما کاویانپور زنده و پویا مرد و در تیم قطبی کریم باقری، علی کریمی و ... که فوتبالشان مرده بود طوری زنده شدند که وجودشان در سطح ملی به داد ما رسید. شما چند نفر را در استیل آذین زنده کردید؟ فوتبال ملی هم مدیون گل کریم باقری احیا شده ای است که قطبی احیا اش کرد. قطبی مرد روزهای سختی بود که پس از باخت هم قطبی شجاع بود نه یک... . تقصیر را هم به گردن کسی نمی انداخت. لطفا اگر می خواهید به پرسپولیس کمک کنید کاری کنید که یک استقلالی دو آتشه که مدیر عامل پرسپولیس شده است به تیم خودش استقلال برگردد.
    به جای پایین کشیدن افشین قطبی بیایید از او تجلیل کنید تا یادمان باشد که هنوز به عنوان بزرگ پرسپولیس قابل احترام هستید.

از خوانندگان عزیز هم می خواهم که ضمن رعایت احترام آقای علی پروین و آقای قطبی و سایر بزرگان چه قرمز و چه آبی نظر خود را بفرمایند.
    Last edited by oh my god; 27-11-2008 at 17:27.

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

دمت گرم با روشن کردن ملت حال کردم مثل اینکه روزنامه مصاحبه رو برعکس چاپ کرده و این بنده خدا بدون اطلاع سریع تایپیک زده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •