چرا الکی میگی وضعیت خیلی خوب شده اینم مدرک
البته وضعیت دزدی رو میگماخه تو11ثانیه مگه میشه14مگ دانلود کرد اگه میشه بعدیشو ببین تو14دقیقه32مگ دان کرده.من قبلا هرشب نزدیک4گیگ میگرفتم ولی یه هفته هست نهایت همین مقدار دان میکنه(طرح نقره ای).
چرا الکی میگی وضعیت خیلی خوب شده اینم مدرک
البته وضعیت دزدی رو میگماخه تو11ثانیه مگه میشه14مگ دانلود کرد اگه میشه بعدیشو ببین تو14دقیقه32مگ دان کرده.من قبلا هرشب نزدیک4گیگ میگرفتم ولی یه هفته هست نهایت همین مقدار دان میکنه(طرح نقره ای).
Last edited by mr1987; 26-09-2013 at 07:48.
کسی تا حالا از این طرحای جدید نگرفته ببینه شبانه داره یا نه؟ خودتون یا دوستان و آشناییان نگرفتن؟به حرف این پشتیبانی احمقشون نمیشه اعتماد کرد.
دوستان من نت مخابرات تهران دارم.الان چند روز کریو واسه من قاطی کرده.سایت های فیلتر را باز نمیکنه.شما مشکلی ندازین؟؟
اره واسه منم فقط سایت های غیرفیلتر رو باز میکنه و سایت های فیلاتر رو باز نمیکنه منم از مخابرات قزوین دارم
وقتی مشهدیا تو تاپیکشون پست ندن همین میشه دیگه شهرای دیگه میان اینجا تبادل نظر
![]()
وقتی این تاپیک روزی 5 صفحه رفت جلو یعنی مخابرات یه گندی بالا آورده حالا که اینطوری سوتو کوره یعنی همه به همین وضع عادت کردن و مشغول دانلودن![]()
دوستان چرا خوب از مخابراط نمیاین بیرون من کلا 3 ماه بودم مخابراط دیگه هم سمتش نمیرم![]()
اره من میخواستم همین قول و وعده چند ماه پیش رو بهت گوشزد کنم همون موقع هم زیر پستت نوشتم اینا به امید بچه مدرسه هایی بودن که دست از دانلود در مهر بر می دارن
این طرح کمپینشون خیلی جالبه همین جام دست ازکلاه برداری برنمی دارن اومدن طرح های نقره ایی و طلایی رو یکساله با مودم رایگان به ملت می دن بعد می گه نقره ایی با حجم 4گیگا بایت کلید یک رو بزنید و برای طلایی دو گیگ بایت کلید سه رو بزنید که این دوتا همین طورکه می دونید ماهیانه 17500هستن بعد که اون دوعدد رو می زنی بجای اون تعرفه ها طرح های 8گیگ رو برات می خونه که ماهیانه برای نقره ایی 27500و طلایی 31000 تومان هستش
فکرکنم اینا اول اومدن اون دو تا دوگیگ رو هم گذاشتن بعد که صرب کردن دیدن ای دل غافل این که نمی صرفه ماهی 17500ازملت بگیریم بعد مثل همیشه با بی عقلی تمام اومدن ماست مالی کردن حداقل تکردن اون دوتا رو کلا بردارن نه اینکه اول برات بخونه بعد بری ببینی توش طرح های دیگه است![]()
آخ گفتی ما هرچی میکشیم از ایناستبچه 13 ساله میشینه فیلم +18 دان میکنه
زمان ما بچه 13 ساله چیزی به جز عمو پورنگ نداشت
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)