تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 507 از 1805 اولاول ... 740745749750350450550650750850951051151755760710071507 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,061 به 5,070 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

چرا الکی میگی وضعیت خیلی خوب شده اینم مدرک

البته وضعیت دزدی رو میگم اخه تو11ثانیه مگه میشه14مگ دانلود کرد اگه میشه بعدیشو ببین تو14دقیقه32مگ دان کرده.من قبلا هرشب نزدیک4گیگ میگرفتم ولی یه هفته هست نهایت همین مقدار دان میکنه(طرح نقره ای).
    Last edited by mr1987; 26-09-2013 at 07:48.

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کسی تا حالا از این طرحای جدید نگرفته ببینه شبانه داره یا نه؟ خودتون یا دوستان و آشناییان نگرفتن؟به حرف این پشتیبانی احمقشون نمیشه اعتماد کرد.

3. این کاربر از A . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان من نت مخابرات تهران دارم.الان چند روز کریو واسه من قاطی کرده.سایت های فیلتر را باز نمیکنه.شما مشکلی ندازین؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

دوستان من نت مخابرات تهران دارم.الان چند روز کریو واسه من قاطی کرده.سایت های فیلتر را باز نمیکنه.شما مشکلی ندازین؟؟
    اره واسه منم فقط سایت های غیرفیلتر رو باز میکنه و سایت های فیلاتر رو باز نمیکنه منم از مخابرات قزوین دارم

6. این کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وقتی مشهدیا تو تاپیکشون پست ندن همین میشه دیگه شهرای دیگه میان اینجا تبادل نظر

8. 2 کاربر از A . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

وقتی این تاپیک روزی 5 صفحه رفت جلو یعنی مخابرات یه گندی بالا آورده حالا که اینطوری سوتو کوره یعنی همه به همین وضع عادت کردن و مشغول دانلودن

10. این کاربر از A . M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohammad.asghari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان چرا خوب از مخابراط نمیاین بیرون من کلا 3 ماه بودم مخابراط دیگه هم سمتش نمیرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خاک تو سرتــــ مخابرات که هنوز هم آدم نشدی /
    یعنی گاهی فکر میکنم اینا چحور حیواناتی هستند و با نزدیکانشون چه رفتاری دارند /

باقی بچه ها اینقدر اومدند پست دادند و ناراضییتی خودشون رو گفتند که الان که نگاه میکنی دیگه هیچ کدوم اصلا توی این تاپیک نمیان / دیگه میدونن این حروم خورهای مخابرات درست بشو نیستنذ /
    آقای برادر که داری این مطلب رو میخونی / یادت باشه از آخرین باری که بهم گفتی انشا... تا چند ماه دیگه وضعیت بهتر میشه نزدیک به 4 ماه گذشته و وضعیت بهتر که هیچ حتی بدتر شده /

اره من میخواستم همین قول و وعده چند ماه پیش رو بهت گوشزد کنم همون موقع هم زیر پستت نوشتم اینا به امید بچه مدرسه هایی بودن که دست از دانلود در مهر بر می دارن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

این طرح کمپینشون خیلی جالبه همین جام دست ازکلاه برداری برنمی دارن اومدن طرح های نقره ایی و طلایی رو یکساله با مودم رایگان به ملت می دن بعد می گه نقره ایی با حجم 4گیگا بایت کلید یک رو بزنید و برای طلایی دو گیگ بایت کلید سه رو بزنید که این دوتا همین طورکه می دونید ماهیانه 17500هستن بعد که اون دوعدد رو می زنی بجای اون تعرفه ها طرح های 8گیگ رو برات می خونه که ماهیانه برای نقره ایی 27500و طلایی 31000 تومان هستش
    فکرکنم اینا اول اومدن اون دو تا دوگیگ رو هم گذاشتن بعد که صرب کردن دیدن ای دل غافل این که نمی صرفه ماهی 17500ازملت بگیریم بعد مثل همیشه با بی عقلی تمام اومدن ماست مالی کردن حداقل تکردن اون دوتا رو کلا بردارن نه اینکه اول برات بخونه بعد بری ببینی توش طرح های دیگه است

14. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اره من میخواستم همین قول و وعده چند ماه پیش رو بهت گوشزد کنم همون موقع هم زیر پستت نوشتم اینا به امید بچه مدرسه هایی بودن که دست از دانلود در مهر بر می دارن
    آخ گفتی ما هرچی میکشیم از ایناست بچه 13 ساله میشینه فیلم +18 دان میکنه زمان ما بچه 13 ساله چیزی به جز عمو پورنگ نداشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •