تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 507 از 639 اولاول ... 7407457497503504505506507508509510511517557607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,061 به 5,070 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام
    هر روز صدها ملیارد تومن از پول مردم رو همینجوری معطل میکنند و ازش استفاده میکنند .
    وقتی شما 100 م حواله میکنید به یک حساب , پول رو از چند دقیقه تا چند ساعت متوقف میکنند و ازش استفاده میکنند برای معاملاتِ مخفیانه ی خودشون و ازش پول درمیارند
    انگار یک نفر جدول آبی که مال مردمه از وسط زمینش رد میشه , یک استخر بزنه و آب اول استخرش رو پرمیکنه بعدش از توی استخر رد میشه و میره برای مردم .
    اون شخص از آب استخر استفاده میکنه اما مالک آب نیست . آب مال مردمه
    بر چه مبنایی این حرف رو می‌زنید؟
    با نظام‌های پرداخت بانکی آشنائید یا همینجوری حدس می‌زنید!!
    مقایسه پول با آب یکم عجیب بود!!

دوستان اگه بانكي اعلام ورشكستگي كنه تكليف سرمايه هاي مردم چي ميشه؟
    اگر شما به یک فردی قرض بدید و اون فرد ورشکست بشه نتونه قرض شما رو پس بده تکلیف چیه؟ بانک هم همون فرده! تا جای ممکن اموالش و دارایی هاش تامین میکنه بدهی رو و اگر ضامنی داشته باشه (در این مورد بانک مرکزی) پرداخت رو باید انجام بده. یسری سرمایه هم قاعدتا این وسط میسوزه...

2. 2 کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

من ديروز سپرده صندوق آرمان بانك شهرم رو بستم.٣ ساعت بعد اصل سپرده اومد اما سودش نيومد
    ميخواستم بدونم يعني بهش سود اين ١٧ ١٨ روزو نميدن؟يا سر برج ميدن؟

Sent from my iPhone using Tapatalk
    احتمالا ماه اول بوده باز کردین درسته؟
    اگر یک ماه نگذشته باشه همون 10 درصد رو میدن
    وگرنع سود بعلاوه اصل پول باید تا ظهر ریخته بشه به حسابتون
    دو نوع صندوق داریم
    بعضیا اول که حساب باز میکنن اگد اون روز که مبنای سود هست نباشه مابه التفاوت میگیرن دوباره در مبنای بعدی میریزن به حساب. اگر باطل کنید هم تا بهد ظهر حپول با سود در حسابتونه. مثلا بانکی اخر ماه سود میدا شما اگر روز 5 پول بریزید بخواید 10 تومان باشه اصل پول کمی بیشتر میریزید تا اخر ماه دوباره اون رو برگردونن به حساب.
    اما نوع دیگش هر وقتی غیر از مبنای سود بریزید پول همون رو نگه میدارن اخر ماه از اصل سرمایه کم میکنن.
    شما از بانکت باید میپرسیدی

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام
    هر روز صدها ملیارد تومن از پول مردم رو همینجوری معطل میکنند و ازش استفاده میکنند .
    وقتی شما 100 م حواله میکنید به یک حساب , پول رو از چند دقیقه تا چند ساعت متوقف میکنند و ازش استفاده میکنند برای معاملاتِ مخفیانه ی خودشون و ازش پول درمیارند
    انگار یک نفر جدول آبی که مال مردمه از وسط زمینش رد میشه , یک استخر بزنه و آب اول استخرش رو پرمیکنه بعدش از توی استخر رد میشه و میره برای مردم .
    اون شخص از آب استخر استفاده میکنه اما مالک آب نیست . آب مال مردمه
    حرفت کاملا درسته
    منتهی اونایی که غذاشون با این دزدها تو یه کاسه هست این حقیقت رو نمیخوان قبول کنن که بانکها هم دزدانی بیش نیستند و به خاطر چندرغاز پول هر کثیف و گندکاری میکنن.این تازه چیزی نیس. نگه داری پول به مدت چند ساعت بع خاطر سودش. دزدی تمام عیار.
    درود بر ادمایی مثل شما که حداقل کورسوی امید رو زنده نگه داشتی و اطلاع رسانی میکنی.
    عین همین حرف شما در مورد سانتا و خیلی چیزای بزرگتر رو کارمند بانک کشاورزی هم به من گفت که البته الان خارج از ایرانه!
    Last edited by shangil; 09-03-2017 at 08:00.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

تمامی اختلاص هایی که میشه و هر روز میبینیم خود بانکها عامل و مسبب اصلیشون هستند. اونایی که بانک اشنا دارن برن بپرسن عمق فاجعه رو متوجه بشن.
    انقدر گدا هستن که بدون اجازه 10 تومان پول اس ام اس رو خود به خود کسر میکنن از حساب.
    انقدر گدا هستن که در سهام خجالت که قراره 500 تومان حدودا به هر نفر بدن 48 میلیون نفر میان میگن 480تومان الان بدید تا سال بعد شهریور شاید پول بدیم بهتون!
    حتی دزدی هایی که میشه اکثرا از طرف خود بانکه. حتما قضیه چند روز پیش بانک پاسارگاد و قضیه سال پیش بانک شهر و چند سال پیش بانک کشاورزی شعبه حکیم اهواز رو یادتون میاد. جایی که معلوم شد دزدی با خمدستی مدیر عامل بوده و صورت حساب الکی و مقدار دزدی رو بیش از رقم موجود اعلام کرده بودن که از بانک مرکزی هم گرفتند و ما بقی رو زدن به جیب. حالا یکی در این فروم بیاد از این دزدیها و پول نگه داشتنها حمایت بکنه حتما خودتون میدونید چی به چیه

6. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حساب ارزی برای کسب سود مناسب نیست؛تجربه نشون داده در زمان افزایش قیمت ناگهانی دلار،بانک های بزرگ مثل ملت،پارسیان و سامان از پس دادن دلار اجتناب کردند و ارز رو با معادل ریالی با قیمت دولتی حساب میکردند یا در مواردی به صورت جیره بندی شده ارز دادند؛
    اگر هدف شما نگهداری دلار جهت کسب سود هست یک صندوق امانات اجاره کنید!

در مورد صندوق کاملا باهاتون موافقم؛با این قیمت ابطال و خرید و حساب هایی که میکنن و اینکه سودشو میتونن کم کنن به صرفه نیست؛
    اما حساب های یکساله ای که میدن مثل یکساله ۲۲% گردشگری یا حتی ملی! این ها تا یکسال سودش دست نمیخوره(یعنی سابقه نداشته) حتی بعضی مثل گردشگری برگه سپرده ای که میدن سود ۲۲ رو هم روش -با افتخار- نوشته اند!
    دوست عزيز حساب يكساله بانك ملي با سود ٢٢ حداقل مبلغ داره يا با هر ميزان سپرده باز ميكنند؟

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

حرفت کاملا درسته
    منتهی اونایی که غذاشون با این دزدها تو یه کاسه هست این حقیقت رو نمیخوان قبول کنن که بانکها هم دزدانی بیش نیستند و به خاطر چندرغاز پول هر کثیف و گندکاری میکنن.این تازه چیزی نیس. نگه داری پول به مدت چند ساعت بع خاطر سودش. دزدی تمام عیار.
    درود بر ادمایی مثل شما که حداقل کورسوی امید رو زنده نگه داشتی و اطلاع رسانی میکنی.
    عین همین حرف شما در مورد سانتا و خیلی چیزای بزرگتر رو کارمند بانک کشاورزی هم به من گفت که البته الان خارج از ایرانه!
    یعنی من،یا کاربر قبلی یا هرکسی که قبول نداشته بانک دزده،خودمون هم دزد حساب میشیم؟یعنی هرکس جوذ دبگه فکر میکنه باید از کاسه یک بانک بخوره؟!
    دوست عزيز حساب يكساله بانك ملي با سود ٢٢ حداقل مبلغ داره يا با هر ميزان سپرده باز ميكنند؟
    برای ۵۰۰میلیون به بالا هست
    Last edited by M.R.S.; 09-03-2017 at 11:23.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

یعنی من،یا کاربر قبلی یا هرکسی که قبول نداشته بانک دزده،خودمون هم دزد حساب میشیم؟یعنی هرکس جوذ دبگه فکر میکنه باید از کاسه یک بانک بخوره؟!

برای ۵۰۰میلیون به بالا هست
    خطابم اولا به شما نبود.
    اون کسی که از دزدی دفاع میکنه اون رو گفتم
    در ضمن هر کسی بخواد باشه. کسی که دفاع میکنه از نگهداشتن چند ساعته پول اونم فقط به خاطر نوسان گیری، دیگه حرفی برا گفتن نمیمونه. این نظر نیست، واقعیته. کاسه داغتر از اش نشیم دیگه بانکها با زبان بی زبانی همه چی رو عیان کردن
    Last edited by shangil; 09-03-2017 at 11:42.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خطابم اولا به شما نبود.
    اون کسی که از دزدی دفاع میکنه اون رو گفتم
    در ضمن هر کسی بخواد باشه. کسی که دفاع میکنه از نگهداشتن چند ساعته پول اونم فقط به خاطر نوسان گیری، دیگه حرفی برا گفتن نمیمونه. این نظر نیست، واقعیته. کاسه داغتر از اش نشیم دیگه بانکها با زبان بی زبانی همه چی رو عیان کردن
    بنظر بنده،در مورد موردی که کاربر روانوریش گفتن،علتش مقاومت بانک برای خروج پول از شعبه خودش و عدم تایید حواله بوده!
    و اینکه این پول رو چند ساعت نگه میدارند تا ازش سواستفاده کنند رو قبول ندارم!

دزد از آب درامد یک کارمند یا رئیس یا مسئول بانکی‌رو قبول دارم اما دزد بودن خود بانک رو قبول ندارم؛این نظر شخصی‌من که من رو شریک و هم غذای دزد نمیکنه؟!

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

بنظر بنده،در مورد موردی که کاربر روانوریش گفتن،علتش مقاومت بانک برای خروج پول از شعبه خودش و عدم تایید حواله بوده!
    و اینکه این پول رو چند ساعت نگه میدارند تا ازش سواستفاده کنند رو قبول ندارم!

دزد از آب درامد یک کارمند یا رئیس یا مسئول بانکی‌رو قبول دارم اما دزد بودن خود بانک رو قبول ندارم؛این نظر شخصی‌من که من رو شریک و هم غذای دزد نمیکنه؟!
    شما بحث کردن رو دوس داری؟!!!!
    کارمند دزده ولی بانک دزد نیست؟!! خنده داره!!
    مورد شاده اول. بانکی که خود به خود 10 تومتن از حساب برمیداره برا اس ام اس سال بعد دزده. حالا دزدیهای وسیع دیگر بماند. خیلی ساده گفتم
    کسی اتهام دزدی به شما نزد. شما رو هم شریک دزد قرار نداد. شما فک کنم با دقت نخوندید.
    شما برید از اشنای بانکی دارید بپرسید بانک چرا صبح ساعت 8 سانتا زدید فرداش حواله کرد بهتون دقیقا توضیح میده
    Last edited by shangil; 09-03-2017 at 12:22.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

شما بحث کردن رو دوس داری؟!!!!
    کسی اتهام دزدی به شما نزد. شما رو هم شریک دزد قرار نداد. شما فک کنم با دقت نخوندید.
    شما برید از اشنای بانکی دارید بپرسید بانک چرا صبح ساعت 8 سانتا زدید فرداش حواله کرد بهتون دقیقا توضیح میده
    نه من آشنای بانکی ندارم؛
    اما بانک ها رو دزد نمیدونم!
    دلیل تاخیر هم بنظرم همچن هست که گفتم،البته این نظر شخصی هست و دلیل واقعیشو یک بانکی باید بگه!

ضمنا فروم عمومی هست به هرحال هرکس حق اظهار نظر داره!
    من هم کلا نظر مساعد به بانک ها دارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •