بندر عباس هم زیتون داره؟
پلو چند بود؟
بندر عباس هم زیتون داره؟
پلو چند بود؟
دوستان من Yves Saint Laurent L'Homme میخوام بگیرم کجا اصلشو داره اصلا عطره اصل تو ایران پیدا میشه یا نه ؟
کسی La Nuit De L Homme اشو تست کرده L'Homme بهتره یا De L Homme ؟ کسی جفتشو تست کرده من خودم L'Homme رو تست کردم یعنی تستشو تو دبی بهم دادن خیلی عالی بود
Last edited by fabio montari; 06-03-2012 at 14:43.
من هر دو رو تست کردم.
دوتاشون بوشون عالی هست. البته من لانویترفیوم دارم ولی معمولیش هم خوبه
پلو رزرو رو میداد 115 میشد 105 خرید ولی بازم گرونه
حامد جان تستش کردی؟ من که روانیش شدم
متاسفانه یک مغازه 110 داشت ولی امروز که رفتم فروخته بودش. انگار همه افتادن تو انبار کردن ادکلن
بم گفت شاید باز بیارم. اگر اورد حتما میخرم
هی تعریف کنید.منو اغفال میکنید ؟بزار بیام اهواز کیانپارسو با پسر خالم میترکونم
![]()
اتفاقا مغازه تو کیانپارس بود. اول بازار مرکزی![]()
به به چشممون روشن:
تق 50 میل 140
جگوار بلک 65
دیزل اونلی 200 میل 240
ایکس اس بلک 100 میل 127
و خیلی چیزای ناراحت کننده دیگر
یکی هم اومده بود تو یه مغازه و فکر کنم 6 یا 7 تا ادکلن خرید. فروشنده گفت میخوایی اینا رو کادو بدی. گفت نه میخوام برای خودم نگه دارم چون ممکنه دیگه ادکلن اصل وارد نشه و اگر هم بشه دیگه نتونم بخرم. منو بد جور انداخت تو فکر
دوستان کسی این تق هرمس رو کامل تست کرده؟
چطوره؟
یک جا هم دیدم زیپو 100 میل میداد70 تومن. این بوش چطوره و موندگاریش؟
امروز چشمم افتاد به پور ان هوم و کرمم گرفت یک بلایند بایBlind Buy کنم و بگیرمش...آخرشم تصمیممو گرفتم و 75 میلش رو به قیمت 38 تومن میداد خریدم....البته ناگفته نماند قیمتش خداییش به نسبت خوب داد چون همینو جای دیگه 48 قیمت داشتم....اما کلا باز باز کردن عطر و تست به شدت ازش زده شدم و واقعا موندم چطور میگن این ادکلن شاهنشاه بوده...بوش دقیقا بوی اون صابون گلنار های سبز قدیمیه که تو اون بسته های 6 تایی آبی رنگم میفروشن...تازه 200 میل هم داره این بوی صابون گلنار!!! فکر کن 200 میل...خدارو شکر که 75 میلش رو خریدم...125 میلشو داشت 50 تومن و 200 میلش رو 63 تومن میداد
---------- Post added at 10:49 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
یک خبر بد دارم و متاسفانه با چشمای خودم دیدم نه این که از کسی شنیده باشم...واردات جنسای لوکس از اروپا که دو نمونه اصلیش عطر و ساعت مچیه بعد از عید به منظور مقابله به مثل با تحریم های اقتصادی اروپا قطع میشه....
اون بنده خدا حق داشت 7 تا خرید...شمام اگه آرزو به دل میمونید برید بخرید چون دیگه رنگ این عطرای اروپایی رو هم نخواهید دید و باید به همون اجمل و رصاصی بسنده کنید...همونا هم فکر کنم وارداتش قطع بشه و![]()
Last edited by arsenal_mmm; 06-03-2012 at 21:56.
علی جان پورانهوم ادکلن خوبه ولی برای پیرمردها. البته خیلی ها هم از ادکلنهای صابونی خوششون میاد.
بله منم شنیده بودم
جالبه که فروشنده میگفت تو این ماه 2 ماه گذشته 4 بار ادکلن اوردم و هر بار 10-15 درصد اضافه میشه و این روند تمامی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)