دوستان صبا نت چطوره ؟؟؟
پینگ ؟سرعت ؟
من دنبال یه ای اس پی خوب هستم
دوستان صبا نت چطوره ؟؟؟
پینگ ؟سرعت ؟
من دنبال یه ای اس پی خوب هستم
اگه میخوای پولتو دور بریزی عالیه
چند شبه که سرعت شبانه رایگان صبانت شدیدا افتضاح شده . آیا مال شما هم همینطوره؟
بدک نیست ، ولی سرویس های نامحدودشو اصلا نگیرید که پشیمون میشید
سرعت دانلود در بهترین حالت 120 البته تو بعضی از شهرها بالاتر از این هست
سرعت به مرکز مخابراتی و فاصله شما تا مرکز مخابرات و نوع سیم کشی هم بستگی داره
شبانه از 3 تا 7:45 رایگان هست که اونم در بهترین حالت سرعت 120 هست که بعضی مواقع نوسان سرعت دارید و ممکنه سرعتتون برای یه مدت بیاد پایین و مثل بعضی از دوستانی که در پست های قبلی گفتن بره رو اعصباتون
همه شرکتها مثل هم هستن زیاد سخت نگیر از یکیشون که یه مقدار کاربرا راضی تر هستن بگیر
اگه یه مقدار بیشتر هزینه کنی و سپنتا بگیری نسبتا مشکلات کمتری داره
یه بارم بنویسی دیده میشه![]()
سرعت شبانه صبانت به صورت دوره ای تو مناطق بالا و پایین میره اینم از سیاست های من در آوردی صبانت هست
سرعت شبانه من مشکلی نداره
معلوم نیست دارن چه غلطی می کنند بالا و پایین داره
بعضی وقتها خیلی قطعی داره و بعضی وقتها هم از ساعت 3 که شروع میشه ؛ هر ساعت تقریباً نصف میشه !
سه تا چهار : 100 کیلوبایت
چهار تا پنج : 60 کیلوبایت
پنج تا شش : 30 کیلوبایت
شش تا هفت : 17 کیلوبایت
اینا سیستمی پیاده کردن که آدم سرگیجه میگیره از دستشون!
بچه های مبین نت میگفتن که اونجا شبی 1.5 دانلود میده ؛ شاید رفیتم اونور ؛ نظری ؟ پیشنهادی ؟
سرعت شبانه من هم که افتضاح شده مدتیه یکی از اشناها که از شاتل گرفته سرعت دانلود روزانه بین 260 تا 210 هستش و سرعت شبانه هم کمتر از 180 نمیشه من این بار حتما از شاتل سرویس میگیرم هم حجم اضافه هدیه خوب میده هم سرعت داره هم اینکه شبانه رایگانه اش 1 تا 8 صبحه سرعت صبا الان خیلی نوسان داره
من هیچ وقت برای هیچ یک از مشتری هام نا محدود نگرفتم و نمیگیرم
من در مورد شبانه رایگان بقیه طرحهای ندا که عموما همون برنز باشه 3 ماهه 5 گیگ 128 صحبت کردم
امروز دوتا از مشتری هام که وقتشون تموم شده بود گفتن به خار مشکلات این دو هفته اخیر ندا دیگه ندا نمیخوان و رفتن تکنلوژی اینفورمیشن نمیدونم چیچی میگفت 1 تا8 صبح رایگانه و شبانه 250 کیلو بهت میده؟ والا چی بگم
الان که اوضاع شبانه ندا اصفهان افتضاح شده
ملک شهر سپاهان شهر کاوه حکیم نظامی سیمین اکثر مناطقی که مشتری دارم همشون شاکین اوضاعش افتضاحه
فردا هم که الکامپ اصفهان شروع میشه فکر کنم باید بدتر هم بشه امید وارم یه فکری بکنن من دارم خیلی مشتری از دست میدم
خدا نکنه مجبور بشم کوچ کنم یه ای اس پی دیگه!!!!!
شاتل هم چندان خوب نیستا ، یه سر به تاپیک شاتل بزن ، اونم مثل صبانت مشکلات خاص خودش رو داره ، البته بستگی به منطقه ای که آشناتون هست + فاصله تا مرکز مخابرات هم بستگی داره
ببینید الان همین صبانت یکی راضی یکی ناراضی ، شاتل یکی راضی یکی ناراضی
ولی اگه صبا تو منطقت خوب نیست عوض کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)