اگه حوصله کل کل داشته باشی و بگی چون سرعت افتضاح بوده کل شارژو پس میدن
اگه حوصله کل کل داشته باشی و بگی چون سرعت افتضاح بوده کل شارژو پس میدن
یعنی سرعت دانلود حدوداً از چند بیشتر نمیشه ؟ وقتی تعداد کانکشن ها رو 16 تا کنم باید حتما نوع اتصال هم بزارم روی t1 ؟ فرقی داره ؟ شما خودت با این وضعیت حد اکثر سرعت چند میگیری ؟
من هم همین مرکزم. شما بی زحمت نمیتونی یه عکس از downstream و Up ــت بزاری ؟ تعداد کانکشن هاتون روی 16 ــان و نوع اتصال IDM هم t1 ؟
speedtest سرعتتون رو چند میزنه ؟ ببخشید سوالام زیاد شد.
حداکثر سرعت به 1-سرعت اون سروری که ازش دانلود می کنی 2- سرعت سرویس اینترنتی بستگی داره
مثلا برای 512 فیکس 72 می گرفت
روی T1 می تونی بزاری یا توی کادر جلوش سرعت رو تعریف کنی براش روی T1 یا پایین تر 16 کانکشن کار نمی کنه!
این تعداد کانکشن اکثرا برای مواقعی هست که سرویس دهنده مشکل داره با 4 یا 8 تا کانکشن حداکثر سرعت رو بهت نمی ده
ولی بعضی وقت ها با 1 کانکشن هم سرعت حداکثر رو می تونی بگیری
بعد 2سال دوباره گیر سرویس حجمی افتادم!!!
نامرد فقط اینجا سر زدم و یکی دوتا سایت خبری 50 60 مگ کم کرد !!!
جرات نمی کن لینک حاوی عکس باز کنم
پس یعنی بهترین حالت اینه که در کنار انتخاب 16 کانکشن، نوع اتصال هم بزاری روی t1 ؟
وقتی هم t1 رو میزنم جلوش میزنه 1500000bps
نه t1 یه نوع خط ارتباطی با سرعت 1.5 مگابیته
شاید یه باگ تو idm باشه روی سرغت های پایین تر 16 کانکشن ایجاد نمی شه
شما بزار روی نوع دیگر و سرعت رو براش تعریف کن![]()
برا من 3 روز 1400 تومن کم کردن بعد 2هزار دویست گرفتن 1مگ 3گیگ شارژ کردن![]()
برای من حجمی حساب کرد....هر گیگ3 تومن کم کرد...سرویس رو کامل لغو کرد ، 1 ماه سرویس جدید تمدید کرد![]()
ربطي نداره به T1! من الان 512 رو انتخاب كردم، وقتاييم كه 16 كانكشني رو فعال كنم، اگه سرور ساپورت كنه، 16 تارو ميگيرم! در مورد اون تنظيم انتخاب سرعت، سرعت واقعي رو وارد كنيد كه اعمال شه، اگه نه ،هيچ فرقظ نسبت ب حالت انتخاب نشده نداره
من فردا دارم ميرم اعتبار هاي رزروم رو پس بگيرم، خبر ميدمدفعه قبلي گفتن محدود برگشت نداره! راستي ازSCARYخبري نيست! فكر كردم حداقل اين يه نفر يكم به فكر مردمه كه ظاهرا خيالي پوچ بود!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)