اول که همون کالیبره کردن رو انجام بده.
منم همین مشکل رو دارم یعنی بلافاصله بعده شارز گوشی هنوز گرم میمونه و همش شارز کم میکنه ولی واسه من با یه بار خاموش روشن کردن درست میشه! امتحان کن یه بار......
اول که همون کالیبره کردن رو انجام بده.
منم همین مشکل رو دارم یعنی بلافاصله بعده شارز گوشی هنوز گرم میمونه و همش شارز کم میکنه ولی واسه من با یه بار خاموش روشن کردن درست میشه! امتحان کن یه بار......
آخه مشکل اینجاست که من همین امروز ساعت 12 شارژ کامل کردم اما الآن روی 91 هست !
خاموش روشن هم همون موقع وقتی wipe میکردم داشتم
خوب اگه باهاش تمیز کار کنی که خوبه.تو استند بای فقط سه چهارتا کم میشه.....
میشه بگید با کارکرد معمولی کلا چه قدر شارژ نگه میداره ؟
راستش من گوشی رو همیشه توی حالت استنبای نمیزارم
ازش استفاده دارم
اما خوب از امروز صبح تا حالا چند تا اس ام اس و یه کوچولو gps و wifi روشن بود ، همین
الآن روی 85% هست !
یعنی توی 5 ساعت
دوستانی که گوشی رو وقتی که از شارژ میکنن میاد رو 98 اگه گوشی رو خاموش کنین شارژ بشه بعد بکنین همون 100 رو نشون میده
من این گوشی دست دوم گرفتم وقتی روشنش میکنم طول میکشه تا انتن بده بعد وقتی شماره ای میگیرم بعضی وقت ها رد میکنه یعنی بدون اینکه هیچ گونه زنگی زده بشه قطع میشه و بعضی وقت ها هم وقتی از تلفن دیگه به گوشیم زنگ میزنم اشغال میزنه مشکل از چیه گوشی ایراد داره
دقیقا درسته
هر موقع هم دیدید اومد رو ۱۰۰ درصد ۱۵ دقیقه بعدش از حالت شارژ بیرون بیارید
من رو گوشی قبلیم هم همین کارو میکردم تا ۱۰۰ درصد بمونه
چند بار هم کالیبره بشه درست میشه معمولا برای من بعد از ۲ ۳ روز خوب میشه بعد هر نصب رامی
در ضمن رام اگه ۲.۳.۳ هست مطمئنا مصرف باتری بالاتره تا به نسبت ۲.۳.۴
به روشنایی صفحه هم توجه کنید روشنایی هرچی بیشتر باشه مصرف بالاتره و همچنین برنامه هایی که استفاده نمیکنید و در حالت اجرا هست رو ببیندید
Last edited by mohsentanha; 21-07-2011 at 23:00.
من همین الان ریبوت کردم بلافاصله آنتن میاد
شما با گوشیه دیگه تست کنید
بعد این که رام گوشیتون چنده؟
از کاستوم رام استفاده میکنید؟
این حالتی که فرمودید فقط زمانی اتفاق میوفته که خود اپراتور مشکل انتن دهی داشته باشه
میتونید بسته به اون رامی که دارید مودم جدیدی بریزید رو گوشی تا انتن دهی بهتر بشه![]()
من اینقدر دقیق حساب نکردم ولی فکر کنم برای منم همین حدود ها باشه .
دیشب نزدیک 30 دقیقه فیلم تو گوشی دیدم و حدوده 6 یا 7 درصد از شارژ کم شد . فکر کنم طبیعی باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)