تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 507 از 1298 اولاول ... 74074574975035045055065075085095105115175576071007 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,061 به 5,070 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam178's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

من یه نظری دارم
    گمونم این مخابرات در مناطقی که شاتل و صبانت و...... اونجا رو پوشش میدن خوب رسیدگی میکنه از لحاظ سرعت دانلود و پورت خالی و....... تا یه وقت مردم اون مناطق نرن سمت شرکت دیگه ای. اونوقت در عوض کسایی مثل من که فقط میتونن از اینترنت مخابرات استفاده کنند رو هر بلایی دلشون بخاد سرشون میارند و فقط باید بسوزیمو بسازیم
    نظرتون جالبه
    اگه میشه در یک روز و ساعت دو نفر ( نفر اول بالاجبار از سرویس مخابرات استاده میکنه و نفر دوم به صورت اختیاری از سرویس مخابرات استفاده میکنه ) تست سرعت خودشون را بگذارند.
    حالا هرکی حاضره لطفا پست رزرو کنه
    راستی لطفا بیشتر از دو نفر نشه

2. این کاربر از payam178 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

نظرتون جالبه
    اگه میشه در یک روز و ساعت دو نفر ( نفر اول بالاجبار از سرویس مخابرات استاده میکنه و نفر دوم به صورت اختیاری از سرویس مخابرات استفاده میکنه ) تست سرعت خودشون را بگذارند.
    حالا هرکی حاضره لطفا پست رزرو کنه
    راستی لطفا بیشتر از دو نفر نشه
    حالا اخرش میفهمین که سرعت یکی 2 مگابیت یکی دیگه 1.5 مگابیت چه فایده عمرا مخابرات تغییری ایجاد کنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam178's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

حالا اخرش میفهمین که سرعت یکی 2 مگابیت یکی دیگه 1.5 مگابیت چه فایده عمرا مخابرات تغییری ایجاد کنه
    1.حداقل حرف هایمان مدرک پیدا میکند
    2.عده ی معدودی که این گونه بحث ها را تکذیب میکنند دیگر نخواهند کرد
    3.افرادی که قصد خرید اینترنت از مخابرات را دارند ( چه بالاجبار چه اختیاری ) میتوانند تا حدودی سرعتی که خواهند گرفت تخمین بزنند

5. این کاربر از payam178 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام،من برای خرید طرح جشنوراه نوروزی 1M 0GB ماهیانه 7500 تومان از طریق شماره 2020 اقدام کردم- الان به نظرتون کی میاد داخل پنلم؟! چقدر طول می کشه؟!

دست مخابرات شهرستانمون هست یا دست مخابرات اصفهان؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    من از صبا نت استفاده میکنم و میخوام تغییر بدم به یه شرکت دیگه... فقط میخوام اینترنت شبانه هم داشته باشه و سرعت و قیمتش هم خوب باشه
    صبانت قبلا رو 220 کیلوبایت بود دانلودش، اما الان زیر 100 هست...
    چه شرکتی رو پیشنهاد میکنید ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان من قبلا مشترک مخابرات بودم شبانه ک برداشته شد رفتم مبین نت ... الان مث اینکه شبانه هم اضافه شده و یه نگاه کردم توی سایت دیدم قیمت ها نسبت به مبین نت خیلی به صرفه تره ... مبین نت طرح 1 مگ 8 گیگ یک ماهه رو میده 60 تومن اما مخابرات میده 27500 ؟!
    نامحدود هم 43000 ؟!!
    سرعتش چطوریاس ، شبانش چطوریه ؟
    ممنون ♥

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نامحدود مخابرات به درد نمیخوره ولی بقیش خوب هست
    دوستان یه چیز جدید کشف کردم یکی از دوستام 1 مگ رو گرفته سرعتش عین من هست فقط پول کمتر میده اینو گفتم دستتون باشه
    بعد الان که من 2 مگ گرفتم سرعتم به دو مگ واقعی نمیرسه حالا چه خر تو خری هست خدا میدونه
    از اون طرف میخوام برا شرکت هم فعال کنم میترسم یک مگ بزنم سرعتش همون 1 مگ باشه و دیگه نشه کاری کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوستان یه چیز جدید کشف کردم یکی از دوستام 1 مگ رو گرفته سرعتش عین من هست فقط پول کمتر میده اینو گفتم دستتون باشه
    بعد الان که من 2 مگ گرفتم سرعتم به دو مگ واقعی نمیرسه حالا چه خر تو خری هست خدا میدونه
    از اون طرف میخوام برا شرکت هم فعال کنم میترسم یک مگ بزنم سرعتش همون 1 مگ باشه و دیگه نشه کاری کرد
    اصن یه وضعی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

داداش شما که 2 مگ گرفتی سرعت دانلودت چنده؟
    شبا که نامحدوده سرعت کم میشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mamad24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دیروز هم گفتم و الان دیگه کاملآ مطمئن شدم. این 1 مگ 2 مگ 3 مگ 4 مگ 20 مگ 30 مگ همش کشکه. بستگی به منطقمون داره که چه سرعتی بهمون بدن. احتملآ اون مناطقی که شاتل و.... سرویس میدن مخابرات سرعت خوب بهشون میده تا ملت نرن سمت شرکت های دیگه.
    کسی اشنا تو قسمت اینترنت مخابرات نداره که یه جوری از زیر زبونش بکشه قضیه از چه قراره؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •