تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 507 از 1291 اولاول ... 74074574975035045055065075085095105115175576071007 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,061 به 5,070 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دوست عزيز اينترنتي سفارش دادي يا رفتي مراكز خدمات ايرانسل؟ چه سرويسي گرفتي؟ كلاً هزينه اش چقدر شد؟ منم ميخوام بگيرم منتها حوصله سفارش اينترنتي و اون مسخره بازيهاشو ندارم ميتونم برم يه جا همه كاراش رو باهم بكنم مودم بگيرم بيام؟
    به نظر من که اینترنتی ثبت نام کن دردسر خیلی خیلی کمتری داره..

اگه بری نمایندگی اون ها هم همین کار ها رو میخوان انجام بدن فقط با تاخیر بیشتر

برای من اشتراک 2 مگ نامحدود گرفتم که مودم 40 هزار و 8 هزار نصب و 8 هزار هزینه اشتراک که تا اخر ماه یعنی دو روز مانده حساب شد در کل شد 57 هزار تومان..خیلی عالی شد..فقط منتظرم بیان برای نصب

حالا 2 سوال داشتم برای نصب روزهای تعطیل هم میان یا نه؟؟جمعه و شنبه امکان دارن بیان؟

بعد مدارک رو موقع نصب باید تحویل بدم؟

داره خودمونی میشه archipay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

برای من اشتراک 2 مگ نامحدود گرفتم که مودم 40 هزار و 8 هزار نصب و 8 هزار هزینه اشتراک که تا اخر ماه یعنی دو روز مانده حساب شد در کل شد 57 هزار تومان..خیلی عالی شد..فقط منتظرم بیان برای نصب

حالا 2 سوال داشتم برای نصب روزهای تعطیل هم میان یا نه؟؟جمعه و شنبه امکان دارن بیان؟

زياد خوشحال نباش واسه 2 روز 1000 تومان گرفتن بقيشو بدن ازت ميگيرن. 1 ماهه گرفتي ديگه؟ اونوقت واسه 2 مگ بايد هم نامه معرفي بدي هم روزنامه رسمي شركت هم قبض آب يا برق يا گاز؟ بابا كلي دردسر واسه اين اينترنت زپرتي اعصاب نداريم كههههههههههههههه

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

زياد خوشحال نباش واسه 2 روز 1000 تومان گرفتن بقيشو بدن ازت ميگيرن. 1 ماهه گرفتي ديگه؟ اونوقت واسه 2 مگ بايد هم نامه معرفي بدي هم روزنامه رسمي شركت هم قبض آب يا برق يا گاز؟ بابا كلي دردسر واسه اين اينترنت زپرتي اعصاب نداريم كههههههههههههههه
    بله درسته میدونم از اول ماه باید 130 هزار تومان بریزم...راجب سرعت 2 مگ من چند بار با ایرانسل صحبت کردم...گفتند موقع ثبت نام مشترک شرکت حقیقی رو انتخاب کن و فقط 1 معرفی نامه از هر جا که میتونی بگیر و فقط کافیه 1 مهر داشته باشه...من هم از دانشگاه قرار شده بگیرم که گفتند هیچ مشکلی نیست...اتفاقا ایرانسل زیاد برای سرعت بالا حساسیت نمیزاره و خیلی راحت میشه گرفت..

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بله درسته میدونم از اول ماه باید 130 هزار تومان بریزم...راجب سرعت 2 مگ من چند بار با ایرانسل صحبت کردم...گفتند موقع ثبت نام مشترک شرکت حقیقی رو انتخاب کن و فقط 1 معرفی نامه از هر جا که میتونی بگیر و فقط کافیه 1 مهر داشته باشه...من هم از دانشگاه قرار شده بگیرم که گفتند هیچ مشکلی نیست...اتفاقا ایرانسل زیاد برای سرعت بالا حساسیت نمیزاره و خیلی راحت میشه گرفت..
    آقا منم ثبت نام كردم. منتظر باشم زنگ ميزنن؟ چقدر طول كشيد به شما زنگ زدند؟ پول رو نميشه اينترنتي براشون ريخت؟

داره خودمونی میشه dvlsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوست عزیز روزهای تعطیل که نمیان البته بستگی به منطقه ای که هستید داره ولی شک دارم که روزهای تعطیل هم بیان چون نصاباشون یه شرکت قراردادی با ایرانسل هستند و کارمندهای ایرانسل نیستند ... در مورد مدارک هم بله شما وقتی کارشناس برای نصب بیاد باید 3 تا برگ قرار داد رو امضاء کنی که یک نسخه رو هم به خودت میده ... اصل و کپی قبض تلفن یا برق رو ازت میخواد با اصل معرفی نامه . همه رو میذاره تو یه پوشه و می بره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام. دوستان اگر در کنسول مودم bm632w پارمترهای link quality یا همان CINR 1 و CINR 2 هر دوتاش صفر باشند و قدرت سیگنال هم 54% باشه معنیش چی میتونه باشه؟ البته در این موقع هم شما میتونید از اینترنت استفاده کنید.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام. دوستان اگر در کنسول مودم bm632w پارمترهای link quality یا همان CINR 1 و CINR 2 هر دوتاش صفر باشند و قدرت سیگنال هم 54% باشه معنیش چی میتونه باشه؟ البته در این موقع هم شما میتونید از اینترنت استفاده کنید.
    اینی که شما گفتی خیلی جالبه !! شما یک دور مودمت رو ریست کن ببین درست میشه یا نه . احتمالا اطلاعات رو مودم درست ست نشده . معمولا CINR باید بین 15 تا 30 db باشه . از 15 پایین تر سرعت اینترنت با نوسان روبرو میشه .

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آقا منم ثبت نام كردم. منتظر باشم زنگ ميزنن؟ چقدر طول كشيد به شما زنگ زدند؟ پول رو نميشه اينترنتي براشون ريخت؟
    شما ثبت نام کردی مشخصات ورود به ecare رو براتون sms یا ایمیل کردن ؟ اگر اطلاعات رو دارید باید وارد پنل کاربریتون بشید و مبلغ فاکتوری که براتون زدن رو اینترنتی بدین . البته اینو بگم قبل از پرداخت حتما بهتون زنگ میزنن که بهتون بگن که از نظر منطقه تحت پوشش هستید یا نه . اگر بهتون ok رو دادن بعد اقدام به پرداخت بکنید .

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

شما ثبت نام کردی مشخصات ورود به ecare رو براتون sms یا ایمیل کردن ؟ اگر اطلاعات رو دارید باید وارد پنل کاربریتون بشید و مبلغ فاکتوری که براتون زدن رو اینترنتی بدین . البته اینو بگم قبل از پرداخت حتما بهتون زنگ میزنن که بهتون بگن که از نظر منطقه تحت پوشش هستید یا نه . اگر بهتون ok رو دادن بعد اقدام به پرداخت بکنید .
    ممنون از جوابت آره sms اومد بعدش هرچي وايسادم نزنگيدند از اونجا كه من آدم متواضعي هستم خودم زنگ زدم خدمتشون يه نيم ساعت پشت خط موندم بعدش خانومه ورداشت بازم 10 دقيقه ديگه پشت خط نگهم داشت بعدش اومد شناسه و آدرس رو پرسيد اما خيلي 3 ميزد انگار. آخرشم خيلي دست پاچه آدرس رو پيدا نكرد اما گفت اوكيه برو بده ( يعني پول بريز) منم ريختم پول رو. نهايتش 50 تومن رو مي خورن بيشتر نسيت كه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ممنون از جوابت آره sms اومد بعدش هرچي وايسادم نزنگيدند از اونجا كه من آدم متواضعي هستم خودم زنگ زدم خدمتشون يه نيم ساعت پشت خط موندم بعدش خانومه ورداشت بازم 10 دقيقه ديگه پشت خط نگهم داشت بعدش اومد شناسه و آدرس رو پرسيد اما خيلي 3 ميزد انگار. آخرشم خيلي دست پاچه آدرس رو پيدا نكرد اما گفت اوكيه برو بده ( يعني پول بريز) منم ريختم پول رو. نهايتش 50 تومن رو مي خورن بيشتر نسيت كه؟
    من خودم 3 روز پیش ثبت نام کرده بودم ولی پرداخت نکرده بودم...الان به خاطر تخفیف با اسم 1 نفر دیگه ثبت نام کردم و خبری هم از زنگ مثل دفعه قبل نیست ..ولی من پول رو بلافاصله بعد ثبت نام واریز کردم...

دوستان اگه بیان و منزل نباشیم وضعیت چطوری هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •