ممنون ناظر عزیز.این صفحه خاکستری رنگو چطور تهیه کنیم و اینکه این مشکل واسه هر چند دقیقه ثبات تصویر بوجود میاد؟ممنون.
دوستانیم که پلاسما دارن تجربیاتشونو لطفا انتقال بدن با تشکر از شما.
ممنون ناظر عزیز.این صفحه خاکستری رنگو چطور تهیه کنیم و اینکه این مشکل واسه هر چند دقیقه ثبات تصویر بوجود میاد؟ممنون.
دوستانیم که پلاسما دارن تجربیاتشونو لطفا انتقال بدن با تشکر از شما.
عکس خاکستری:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایم دقیقی نداره Burn in یا سوختن پیکسل تو پلاسماهای امروزی خیلی کم پیش میاد شاید اگر ساعتها یک تصویر ثابت رو رها کنید ولی Image retention بسته به کنتراست و برایتنس تصویر داره و البته معمولا بعد از چند ثانیه خود به خود برطرف میشه.
سلام دوستان
من بینSony KDL-40NX710 و Samsung LED 40C7770 کدوم رو انتخاب کنم؟
اگه میشه زودتر راهنمایی کنید
الوکاد عزیز ممنون بخاطر کمک و پاسخگوییه سریعت،اگه مشکلی نیست میتونی بهترین شکل تنظیمات رنگ و شفافیت تصویرو که هم کیفیته تصویر بالا بره هم واسهi.r خوب باشه رو واسه پلاسمای ایکس20 پاناسونیک و بهم بگی واقعا ممنون میشم ازتون
سلام دوست من.
من در ترکیه زندگی میکنم اینجا حدود 2 هفته هست که تلوزیون های جدید سامی سری D اومدن به نظرم صبر کن چون قیمتشون دقیقا مثل سری C هست و در بعضی جا ها پایین تر / کیفیت بی نظیره و باور نکردنی با پنلی که 40D7000 داره اینقدر حال میکنی که نگو سری 8000 فقط قابش آهنی هست ولی 7000 شیشه ای و خیلی نازک. سری 7000 8 گیگ حافظه داره و 8000 16 گیگ. ریسیور HD داخلی دارن که عالی هست. اینترنت هم که با وایر لس آن بورد 300 مگابیت پرسکند . آخرین چیز اینکه رو کنترل معمولی دکمه وسط لمسی هست و برای کار کردن با اینترنت عالی. میتونی برنامه سامسونگ کنترل هم رو مبایل های ویندوز دار یا آندرویید دار بریزی و راحت تر باهاش کار کنی. پول پای سونی هم نده چون فقط پول مارکشه.
اگر هم تا ماه مارس آینده صبر کنی که OLED ها میان و تلوزیون های ترنسپرت که واقعا LED هستند . چون هم آن طور که میدونی این تی وی ها ال ای دی نیستند و فقط بک لایت ای دی هستند.
یه LCD یا LED زیر 40 اینچ میخواستم . حد اکثر 1 تومن .
خودم C650 انتخاب کردم ولی مثل اینکه زیر 40 اینچش پیدا نمیشه.
-37C650 هم وجود داره عزيز
-كلا اين سري كمياب هست
32D6500 قیمتش باید زیر 1 تومن باشه. 32 اینچ 3 بعدی دارای ریسیور داخلی . سری اسمارت یعنی اینترنت با وایرلس داخلی سری ان 300 مگابیت پر سکند. ال ای دی هست
گفتم عکس هایی از سری دی سامسونگ میتونه جالب باشه :
D7000:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدD8000:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این هم D6500کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منظورتون از ماه مارس
مارس 2012 هست درسته؟
ضمنا مثلا اونجا D8000 به پول ما چقدر درمیاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)