این مشکله نصب پچ 7 روی پچ قدیمی هست که مسیر اصلی رو نمیشناسه (و اصلا هم نمیشه گفت مشکل!)
چون تو خود ارور همم میگه "لطفا از مسیر بازی LaunchGTAIV رو انتخاب کنید...
من هم این ارور رو بعد از نصب پچ داد که رفتم از مسیر نصب بازی از LaunchGTAIV بازی کردم.
این مشکله نصب پچ 7 روی پچ قدیمی هست که مسیر اصلی رو نمیشناسه (و اصلا هم نمیشه گفت مشکل!)
چون تو خود ارور همم میگه "لطفا از مسیر بازی LaunchGTAIV رو انتخاب کنید...
من هم این ارور رو بعد از نصب پچ داد که رفتم از مسیر نصب بازی از LaunchGTAIV بازی کردم.
با سلام دوستان من یه بازی GTA elfc خریدم سه تا DVD بود . اول سه تا DVD نصب میشد توی هارد بعد از توی هارد یه setup داشت که مراحل نصب رو دوباره شروع میکرد یه حدود یه ساعت و نیم طول میکشه اما تا نصفه که میرفت میگفت DVD شماره دو رو بزار که من DVD شماره 2 رو میزارم قبول نمیکنه .
من از سایت پی سی دی اومدم بازی رو دوباره دانلود کردم که 18 پارت 500مگابایتی بود دانلود کردم دوتا فایل iso بود مراحل نصبش مثل همون قبلی طول میکشید ولی این بصورت کامل نصب میشد و حتی آیکون رو هم روی صفحه دکستاپ میاورد . وقتی روی آیکون کلیک میکنم میگه مسیر فایل اصلی اشتباهه ( آیکن روی صفحه شرتکات بود ) توی آدرسی که پوشه بازیو نصب کردم رفتم دیدم فقط چندتا پوشه آورد پوشه های common data movie pc که حجمشون نزدیکه به 15 گیگ میشه .
به نظر خودم باید اول جی تی ای آی وی رو نصب کنم بعد بیام اینو نصب کنم وآدرس همون آی وی رو بدم که فقط فایل ها رو جابجا کنه به نظر شما درسته؟ اگه اینطور باشه پچ قبلی رو که نصب کردم واسه آی وی چطوور پا کنم ؟
خواهشا بخونید و نظر بدید تا مشکلم حل بشه
من نصبش کردم این ارور را میده...
حالا چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
xlive رو نصب کن یا اگه نصب کردی ببین جدیدترین ورژنش باشه
سلام
واسه بازی با دسته joystick رو دانلود کردم دو تا پوشه به نامهای system32 و windows دانلود شد
این پوشه هارو چکار کنم؟
دستت درد نکنه واسه توجهت دمت گرم
با سلام دوستان . من پچ 7 رو نصب کردم توی منوی بازی دوتا play داره یکی نوشته gta iv یکی نوشته gta espd که آی وی کار میکنه ولی اون یکی کار نمیکنه . میخواستم بدون جریان چیه؟
dlc رو خریده و نصب کنید تو اونم میرهبا سلام دوستان . من پچ 7 رو نصب کردم توی منوی بازی دوتا play داره یکی نوشته gta iv یکی نوشته gta espd که آی وی کار میکنه ولی اون یکی کار نمیکنه . میخواستم بدون جریان چیه؟
این فایلو یریزین تو محل نصب بازیمن نصبش کردم این ارور را میده...
حالا چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=matrix_3s;5251857]dlc رو خریده و نصب کنید تو اونم میره
یعنی این پچ هم واسه dlc هست و هم iv ؟ توی پست 5062 درباره مشکل dlc توضیح دادم به نظر شما چیکار کنم
مرسی مشکل من حل شد تشکر ویژه از همه شما عزیزان..
Last edited by HOJ-JAT; 07-08-2010 at 19:46.
Please Delete This Post
----------------------------
Last edited by .:DJ HADI:.; 07-08-2010 at 20:23.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)