تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 507 از 577 اولاول ... 7407457497503504505506507508509510511517557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,061 به 5,070 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان

من به تازه گی قصد داشتم که ubuntu نصب کنم به این دلیل که تصور می کردم شاید کارت گرافیک رو کمتر درگیر کنه و به طور کلی دمای کارت گرافیک پایین تر باشه؟ فکر می کنم تصورم غلط بوده درست می گم؟ علت تلاش برای نصب این سیستم هم همون طوری که اشاره کردم اینه که کات گرافیک لب تاپم سوخت و تعمیر شده الان تو ویندوز 7 وقتی از browser ها استفاده می کنم و می رم تو وب دما بین 70 تا 80 هست و کمی آزار دهنده در حالت عادی هم که 62 تا69 . راستش یه بار هم سعی کردم برای نصب 12.04. اما وقتی پنجره try و install ظاهر شد try رو انتخاب کردم که با بالا اومدن محیط ubuntu سیستم دچار کرش شد و محیط کاملا به ریخته دیده می شد که با خاموش کردن لب تاپ تونستم از این محیط خارج شم. اشکال چی بود کارت گرافیک ساپورت نمی شه؟شاید بهتر باشه قیدش رو بزنم!؟
    Last edited by naamre; 13-10-2013 at 20:21.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

من به تازه گی قصد داشتم که ubuntu نصب کنم به این دلیل که تصور می کردم شاید کارت گرافیک رو کمتر درگیر کنه و به طور کلی دمای کارت گرافیک پایین تر باشه؟ فکر می کنم تصورم غلط بوده درست می گم؟ علت تلاش برای نصب این سیستم هم همون طوری که اشاره کردم اینه که کات گرافیک لب تاپم سوخت و تعمیر شده الان تو ویندوز 7 وقتی از browser ها استفاده می کنم و می رم تو وب دما بین 70 تا 80 هست و کمی آزار دهنده در حالت عادی هم که 62 تا69 . راستش یه بار هم سعی کردم برای نصب 12.04. اما وقتی پنجره try و install ظاهر شد try رو انتخاب کردم که با بالا اومدن محیط ubuntu سیستم دچار کرش شد و محیط کاملا به ریخته دیده می شد که با خاموش کردن لب تاپ تونستم از این محیط خارج شم. اشکال چی بود کارت گرافیک ساپورت نمی شه؟شاید بهتر باشه قیدش رو بزنم!؟
    با بالااومدن نسخه‌ها، کار گرافیکیش سنگین تر میشه قدری و نیاز گرافیکش میره بالا...
    پس اگر اخرین نسخه‌ی اوبونتو رو با این هدف که بر خلاف ویندوز سخت افزار نمی‌خواد دارید نصب میکنین، کلا در اشتباه میباشید...
    اما اگر خیر، قصدتون اینه که به گرافیک فشار نیاد، خوب مشکل بخصوصی نیست... وقتی از سیستم به حال لایو استفاده میکنین، طبیعتا سخت‌افزار شما قدری بیشتر اذیت میشه و بیشتر باید کار بکنه چون سیستم عاملش لایو هستش و از یه دیسک میاد نه از خود هارد...
    وانهی قدری کرش و اذیت کردن طبیعیه...
    میتونین با کمی تنظیمات قدرت گرافیکی و استفاده‌ی گرافیکی سیستم رو بیارید پایین...
    همچنین، میتونین از نسخه‌های سبک تر اوبونتو استفاده کنین( کلا توزیع های دیگه‌ که بر اساس اوبونتو ساخته شدن)...

اصولا شاید سخت‌افزارتون ضعیف تر از نسخه‌ای از اوبونتو باشه که میخواید نصب بکنین...

3. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

ُسلام من میخوام ابونتو 13.04 رو کنار ویندوز 7 نصب کنم.اول با گزینه shrink تو manage disk یه کم فضا خالی کردم.ولی وقتی قسمت پارتیشن بندی تو نصب ابونتو اومد گزینه add برای فضای خالی غیر فعال بود.چون 4 تا primary داشتم یکیشو logical کردم ولی باز هم مشکلم حل نشد اگه دوستان می تونن کمک کنن.

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ُسلام من میخوام ابونتو 13.04 رو کنار ویندوز 7 نصب کنم.اول با گزینه shrink تو manage disk یه کم فضا خالی کردم.ولی وقتی قسمت پارتیشن بندی تو نصب ابونتو اومد گزینه add برای فضای خالی غیر فعال بود.چون 4 تا primary داشتم یکیشو logical کردم ولی باز هم مشکلم حل نشد اگه دوستان می تونن کمک کنن.
    اگه میتونی دستی پارتیشن بندی کن. یکم بزار واسه swap، بقیه رو هم بده یه پارتیشن ext4بساز و mount point رو هم / بزار.
    Swap بهتره اندازه رمت باشه
    این کارا رو از خود نصب اوبونتو بکن، تو بخش پارتیشن بندی باید آخرین گزینه باشه.
    فقط حواست باشه به پارتیشن های ویندوز دست نزنی و فقط فضای خالی رو پارتیشن بندی کنی.

Who said "Sent from my Xperia Arc S using tapatalk 2"?

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

منم این کارایی که گفتید رو می خوام انجام بدم ولی وقتی تو بخش پارتیشن بندی رو فضای خالی کلیک می کنم گزینه add فعال نیست یعنی نمی تونم روت و سواپ بسازم .

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم این کارایی که گفتید رو می خوام انجام بدم ولی وقتی تو بخش پارتیشن بندی رو فضای خالی کلیک می کنم گزینه add فعال نیست یعنی نمی تونم روت و سواپ بسازم .
    تو محیط لایو یه برنامه هست به اسم gparted، ببین با اون کاری از پیش میره؟
    اگه نشه احتمالا به خاطر همون primary هاست. میدونم سه تا داری ولی شاید اوبونتو خنگ بزنه گاهی.

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با بالااومدن نسخه‌ها، کار گرافیکیش سنگین تر میشه قدری و نیاز گرافیکش میره بالا...
    پس اگر اخرین نسخه‌ی اوبونتو رو با این هدف که بر خلاف ویندوز سخت افزار نمی‌خواد دارید نصب میکنین، کلا در اشتباه میباشید...
    اما اگر خیر، قصدتون اینه که به گرافیک فشار نیاد، خوب مشکل بخصوصی نیست... وقتی از سیستم به حال لایو استفاده میکنین، طبیعتا سخت‌افزار شما قدری بیشتر اذیت میشه و بیشتر باید کار بکنه چون سیستم عاملش لایو هستش و از یه دیسک میاد نه از خود هارد...
    وانهی قدری کرش و اذیت کردن طبیعیه...
    میتونین با کمی تنظیمات قدرت گرافیکی و استفاده‌ی گرافیکی سیستم رو بیارید پایین...
    همچنین، میتونین از نسخه‌های سبک تر اوبونتو استفاده کنین( کلا توزیع های دیگه‌ که بر اساس اوبونتو ساخته شدن)...

اصولا شاید سخت‌افزارتون ضعیف تر از نسخه‌ای از اوبونتو باشه که میخواید نصب بکنین...
    البته مسئله از قدری کرش خارج بود و کاملا هنک کرد در مورد سخت افزارم فکر نمی کنم سیستمم تا این حد ضعیف باشه cpu dual core 2ghz و رم 2g در ضمن کارت گرافیکم gforce 8600 هست من الانم 7 رو راحت و بدون مشکل استفاده می کنم در ضمن با 8 هم مشکلی نداشتم. این موضوع می تونه به آنتی ویروس comodo که روی سیستم داشتم بستگی داشته باشه؟ هرچند من از رو windows بوت نکردم و سیستم رو ریستارت کردم و از روی dvd بوت شد.
    البته سوال کلی اینم هست که دمای کارت گرافیک در محیط ubuntu به طور کلی پایین تر از windows هست یا فرقی نمی کنه همچنین میزان دگیریش. در مورد windows 8 که من تست کردم کارت گرافیک یکی دو درصد بیشتر دگیره و دماش هم دو سه درجه ای بالاتره نسبت به 7. در مورد تنظیمات گرافیک هم می شه بیشتر توضیح بدید. ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته مسئله از قدری کرش خارج بود و کاملا هنک کرد در مورد سخت افزارم فکر نمی کنم سیستمم تا این حد ضعیف باشه cpu dual core 2ghz و رم 2g در ضمن کارت گرافیکم gforce 8600 هست من الانم 7 رو راحت و بدون مشکل استفاده می کنم در ضمن با 8 هم مشکلی نداشتم. این موضوع می تونه به آنتی ویروس comodo که روی سیستم داشتم بستگی داشته باشه؟ هرچند من از رو windows بوت نکردم و سیستم رو ریستارت کردم و از روی dvd بوت شد.
    البته سوال کلی اینم هست که دمای کارت گرافیک در محیط ubuntu به طور کلی پایین تر از windows هست یا فرقی نمی کنه همچنین میزان دگیریش. در مورد windows 8 که من تست کردم کارت گرافیک یکی دو درصد بیشتر دگیره و دماش هم دو سه درجه ای بالاتره نسبت به 7. در مورد تنظیمات گرافیک هم می شه بیشتر توضیح بدید. ممنون
    تو زمینه گرافیک، و دمای اون، نظر شخصی من اینه که ویندوز بهتره (خودم کاربر 100% لینوکسم)
    ولی در مورد عمر باطری، میتونه رقابت کنه، البته باید یکم دستکاری بشه ولی بعدش بهتر میشه.
    سیستمت واسه اوبونتو کم نیست ولی باید یکم انتظار فشار به سیستمت رو داشته باشی، یونیتی و mir هنوز کاملا نپختن.

10. این کاربر از thelastblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

@naamre
    شما دمای کارت گرافیک را از کجا میخونید. میشه هم در ویندوز و هم در لینوکس متنش را بگذارید؟
    مثلاْ من دمای cpu را در هردو دارم. ولی کارت گرافیک؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

@naamre
    شما دمای کارت گرافیک را از کجا میخونید. میشه هم در ویندوز و هم در لینوکس متنش را بگذارید؟
    مثلاْ من دمای cpu را در هردو دارم. ولی کارت گرافیک؟
    دقیقا یادم نیست ولی یه برنامه بود که تو یونیتی اون بالا منوش میومد و این چیزا رو مینوشت. یه سرچ کنی گوگل پیدا میشه.
    من اینو از روی کارکرد فن لپتاپم و شارژ نگه داشتنش گفتم، دما رو ندیدم.
    یه برنامه هست به اسم jupiter که واسه کم کردن مصرف خوبه. تو مخازن نیست باید تو گوگل سرچ کنی. Ppa داره، روش نصبش هم همه جا هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •