از دوستان هیچکس fw160 یا sony fw170 نداره که در موردش یه توضیح بده؟
از دوستان هیچکس fw160 یا sony fw170 نداره که در موردش یه توضیح بده؟
سلام!
من از دو نفر که تازه نوتبوک خریدن پرسیدم، والله یکیشون میگه DELL یکیشون میگه هیوندای! میخوام ببینم شما با نوتبوک های هیوندای آشنایی دارین؟! میشه یه مقایسه ای بین dell و هیوندای و وایو داشته باشین؟ من یه چیزی میخوام که تا حد اقل 5 سال کم نیاره. قیمتش هم دور و بر یه تومن.
میگه هیوندای گارانتی تعویض داره ولی بقیه ندارن. میگه هیوندای سگجونه. و فقط هیوندای کره ایه. بقیه چینین. نمیدونم والله. اومدم از اساتید بپرسم. مرسی از کمکتون.
دوستان يه لپ تاپ معرفي كنيد با قيمت 800 تومن ؟؟؟ هر چند تا مدل هست تو اين قيمت با مشخصات كامل ميخوام .
يه كم فوريه . ممنون ميشم سري جواب بديد . دمتون گرم .
در ضمن ميشه يه اطلاعاتي در مورد ايسر 5220 بديد .
بله درسته ... هر دوی این نوت بوک ها از سی پی یو نسل Centrino2 اینتل استفاده میکنند و چیپست ICHM8M
FSB CPU Intel 1066
FSB CPU AMD DualX2 1600
FSB RAM DDR2 800
چند هفته پیش یکی از دوستانم یک لپ تاپ هیوندای آورد برام ، تا داد دستم انداختمش توی سطل !گفتم از این آشغال های چینی دستم ندید
بهتره روی دل و اچ پی و توشیبا فوکوس کنید
همینه که میگم توی سایت مزخرف نرید
کلا هدف این سایت اینه که یک لپ تاپ به شما بندازه ! همین![]()
به نظرم از سری pavilion tx بخرید بهتره ... شده صبر کنید تا پولتون فراهم بشه ... بهترین و پرفروشترین و قوی ترین و زیباترین touch screen notebook ها هستند
بعلاوه قابلیت های بسیار زیادی که دارند... ولی نکته اینه که همه CPU AMD دارند پس بهتره مشکلی با این پروسسور نداشته باشید
بهترین انتخاب هم در بازار ایران
HP pavilion table nootebook
tx 2675
AMD Turion 2.2GHZ - 1 MB cache
3GB DDR2
250 GB
DVD RW LS
12.1 WXGA touch HD
1470 ATI 3480
Vista-H
1.9KG
CHINA
BT/Web cam/FP/WIFI
1380,000
گارانتی معتبر یکساله
HP COMPAQ 6730B
Celeron.M 2.0
1024 MB
160 GB
DVD RW
15.4 WXGA
256 ATI dedicated
DOS
2.8
CHINA
BT/WEB/
7,400,000 یک انتخاب عالی
آخرین قیمتش حدود 1.450.000 بود
الان دیگه نیست.. جاش رو dv5 گرفته نسل جدید
ارزونترین لپ تاپ ها که بدرد بخور باشه فوچیتسو زیمنس هست با گارانتی بهین تکنولوژی حدود 530.000
سی پی یو سنترینو موبایل 2
رم 1
هارد 80
دی وی دی رایتر
وای فای
دیگه ارزونتر میره توی دست دوم یا asus eepc که آشغاله![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)