تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 507 از 3745 اولاول ... 740745749750350450550650750850951051151755760710071507 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,061 به 5,070 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه alipfcja's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

میشه راهنمایی کنید چون اولین بارمه به همچین موضوعی بر میخورم
    یعنی واقعا اینو نمیدونستی از شما بعیده

داره خودمونی میشه alipfcja's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

یه آموزش که پریروز بش رسیدم رو میذارم.(پیشاپیش بخاطر سنگین شده صفحه عذرخواهی میکنم.)
    اره یک ماه پیش من اینو انجام میدادم و دانلودش خوب بود اما حالا پهنای باند شبانه کم شده اگه بخوای همش رو با هم بزاری به سرور هیچ کدوم وصل نمیشه (شیراز)128

راستی تو با چه سرعتی این کارو کردی؟>

3. 2 کاربر از alipfcja بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بچه ها من یه مشکلی برای وصل شدن با پشتیبانی پیدا کردم. وقتی 1844 رو میگیرم بعد از زدن دکمه شماره 3 یه پیغام میاد و میگه همه اشغال هستند از تماس شما ممنونیم !!! بدون اینکه بره توی نوبت بندی ! من خیلی وقته با پشتیبانی تماس نگرفته بودم تازگیها ترکیده ؟ یا چی ؟؟؟

در ضمن سرعت دانلودم با اکانت 256 با محدودیت حجمی بین 120 تا 200 کیلوبایت هست ؟ پینگ
    هم خیلی خوب شده به 49 میلی ثانیه رسیده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

بچه ها من یه مشکلی برای وصل شدن با پشتیبانی پیدا کردم. وقتی 1844 رو میگیرم بعد از زدن دکمه شماره 3 یه پیغام میاد و میگه همه اشغال هستند از تماس شما ممنونیم !!! بدون اینکه بره توی نوبت بندی ! من خیلی وقته با پشتیبانی تماس نگرفته بودم تازگیها ترکیده ؟ یا چی ؟؟؟

در ضمن سرعت دانلودم با اکانت 256 با محدودیت حجمی بین 120 تا 200 کیلوبایت هست ؟ پینگ
    هم خیلی خوب شده به 49 میلی ثانیه رسیده
    از این مشکلات همیشه پیش میاد . زیاد جدی نگیرید
    خیلی خوبه سرعتت با 256
    برو خدا رو شکر کن.
    توی شبانه چطوری ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mhd1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

Options رو بزن Configuration که باز شد به تبِ Connection برو قسمتی که نوشته Max. Connections Number پایینش نوشته Default max. conn. number عدد جلوییش 8 هست اونو بزار روی 16 ok کن بره فایل هات رو هم دونه دونه دانلود کن. البته اگه سیستمت قاطی باشه احتمال اینکه فایل هات رو خراب دانلود کنه هست.
    عزت زیاد
    ممنون بابت راهنمایی
    چه نوع قاطی رو میگید
    فایلهام از چه لحاظ خراب میشه؟

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

بهتره به جای اینکه چند تا فایل بزارین دانلود بشه یک یا 2 فایل رو با 16 کانکشن دانلود کنید همزمان ! ... تو تنظیمات IDM سربرگ کانکشن ...
    این موضوع معمولا برای دانلود شبانه برای سایتهایی که لینک مستقیم میدن(مثل دانلود ها یا سیب دانلود و ...) باعث دردسر هست چون اولا: 16 کانکشن با هم وصل نمیشه و من امتحان کردم و دیدم که 10 تا کانکشن رو زور وصل میکنه و 6 تای بقیه Send Get... میفرستن که به نظر من کاره اضافه ای هست.
    ثانیا: تنها سایتهای پرمیوم هستند که 16 کانکشن با سرعت عالی وصل میشه (مثلا Stronghold 3 رو از رپیدباز دارم دانلود میکنم.)
    من تو تنظیمات گذاشتم که همه 8 کانکشنه و رپیدباز 16 کانکشنه باشه. حالا شما هم امتحان کنید ببینید کدوم روش بهتره.
    در ضمن من گفتم که با گذاشتن فایل زیاد میخوایم شیره ی اینترنت رو بکشیم نه اینکه یه فایل خاص رو کامل دانلود کنیم.

راستی من تا حالا با آسیاتک تورنت دانلود نکردم، وضعیتش خوبه؟

8. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

ممنون بابت راهنمایی
    چه نوع قاطی رو میگید
    فایلهام از چه لحاظ خراب میشه؟
    قاطی کردن نیست.
    ایشون منظورشون اینه که مثلا یه تیکه خیلی ریز (Segment)ـی از فایل دانلود نشه، معمولا این اتفاق زمانی میوفته که سیستم به طور ناگهانی بر اثر هر اتفاقی(بلو اسکرین، قطع برق، ویروس) خاموش و یا ریست بشه.
    در اینگونه موارد که برای فایل های فشرده خیلی حیاتی تره شما ارور CRC میگیرید و مجبورید Repair کنید و یا دانلود دوباره.
    خیلی احتمال اینکه یه سجمنت صرفا به خاطر اینکه شما با کانکشن زیاد فایل رو دانلود کردید؛ دانلود نشه و مثلا CRC بگیرید. احتمالش زیر 1 درصد هست.

10. این کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ALender's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام میخواستم ببینم سرعت های دانلود هر کدوم از تعرفه ها چه قدره؟ سرعت واقعی میدن یا نه؟ مثلا سرعت 512 سرعت دانلودش 64 و 256 دانلودش 32 ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

راستی من تا حالا با آسیاتک تورنت دانلود نکردم، وضعیتش خوبه؟
    بد نیست.
    بهتره شاتل دانلود میشه کرد از تورنت
    بستگی به ترافیک مرکز مخابراتی توی شب داره.
    اگر تورنت پر بار باشه از نظر سید میتونی تقریبا به 70% سرعت از لینک مستقیم برسی توی شب.

سلام میخواستم ببینم سرعت های دانلود هر کدوم از تعرفه ها چه قدره؟ سرعت واقعی میدن یا نه؟ مثلا سرعت 512 سرعت دانلودش 64 و 256 دانلودش 32 ؟
    سرویس های نامحدود رو روی واقعی میبندن.
    سرویس های محدود یا کیلویی رو توی روز باز میزارن.
    مثلا 512 محدود توی روز ممکنه بسته به مرکز مخابراتی روی 2 مگ بسته شده باشه.
    ولی توی شب روی همون 64 کی بسته بشه که کم پیش میاد این مورد/
    معمولا روی هون 2 مگ میبندن . اما باید بلد باشی چطور پهنای باندت رو پر کنی که دوسته عزیزمون توی پست های قبل داشت به چند روش (شیره شبکه رو کشیدن) اشاره میکرد/.

13. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

اره یک ماه پیش من اینو انجام میدادم و دانلودش خوب بود اما حالا پهنای باند شبانه کم شده اگه بخوای همش رو با هم بزاری به سرور هیچ کدوم وصل نمیشه (شیراز)128

راستی تو با چه سرعتی این کارو کردی؟>

هههه. منظورم از آموزشی که پریروز بش رسیدم، آموزش شارژ و تمدید دوره بود نه شیره گیری.
    من 2 مگ دارم.
    در ضمن دوست عزیز فایلهایی که توی اون عکس در حال دانلود هستن از بیش از 6 سرور(هاست) مختلف هستن. بعضی از هاست ها (مثلا هاست سیب دانلود یا دانلودها) در صورت دانلود بیش از 4-5 فایل همزمان با هم Disconnect میکنن.
    تنها سایت های لیچر (مخصوصا اگر حساب پرمیوم داشته باشید مثل رپیدباز یا آپلودباز) به شما امکان برقراری نامحدود کانکشن ها رو میدن.

دوستان اهوازی وضعیتتون چطوره؟ دزفول که خلوته ما داریم صفا میکنیم.
    Last edited by soroosh_cz; 29-10-2011 at 00:15.

15. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •