حک هیچ صدمه ای به گوشی نمی زنه! با خیال راحت جک کن. من روش helox2 رو پیشنهاد می دم که بسیار خوب و کارآمده.
شما با حک گوشی می تونی به کلیه فایل های سیستمی گوشی دسترسی داشته باشی و اونا رو جوری دستکاری کنی که گوشیت شخصی سازی بشه...
شاد باشین![]()
حک هیچ صدمه ای به گوشی نمی زنه! با خیال راحت جک کن. من روش helox2 رو پیشنهاد می دم که بسیار خوب و کارآمده.
شما با حک گوشی می تونی به کلیه فایل های سیستمی گوشی دسترسی داشته باشی و اونا رو جوری دستکاری کنی که گوشیت شخصی سازی بشه...
شاد باشین![]()
----------------------------------------------
کی همچین حرفی زده عزیز دلم؟
برو تو این پست پایین که برات زدم سریال گوشی و مدلش رو بنویس دوستان زحمت می کشن برات فایلهای ساین رو 24 ساعته حاظر می کنن بعد می تونی به وسیله برنامه SignSIS-GUI بدون کانکت شدن به اینترنت و کمتر از 2 ثانیه فایل را ساین کنی و تو گوشیت نصب کنی
من برعکس نظر آقای داریوش مخالف ه_ک کردن گوشی هستم چون امنیت گوشی کاملا از بین می ره و راه رو برای انواع ویروسهای نوع بلوتوثی باز می کنی
موفق باشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by aydin_eb7777; 05-07-2010 at 11:20.
شما چه مشکلی واسه lcd گوشیت پیش اومده؟
----------
راستی اون لک قرمز بعد از سه روز کاملا محو شد![]()
دوستان من خودم کاملا از ه..ک ومزایا و... اون اطلاع دارم قبلا که گوشیم ورزن 20 بود خودم هکشش کردم و هم ان گیج و جی پی اس و هرکار ممکن رو روش راه اندازی کردم.....(واسه خودم ابهتی داشتما.......)اما الان یه چند ماهی به فروم سرنزدم یادم رفته...حک هیچ صدمه ای به گوشی نمی زنه! با خیال راحت جک کن. من روش helox2 رو پیشنهاد می دم که بسیار خوب و کارآمده.
شاد باشین
حالا این تاپیک بهتره
یا این؟؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خودم فکر کنم دومی بهتر باشه....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درخواست کر وکی هم دادم...حالا تا بدن....
البته دم یونس جونم گرم که خدماتش ثانیه به ثانیه رو به افزایشه....
---------- Post added at 01:26 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
راستی دوستان الان گوشیم دوساله شده...
چرا فکر میکنم کیفیت عکسش اون اولا بهتر بوده تا الانش؟؟؟؟
ایا واقعا همچین چیزی میشه؟؟؟؟
شما چه مشکلی واسه lcd گوشیت پیش اومده؟
هیچی مورد عنایتش قرار دادم
الان از وسط ترک ورداشته و وسط صفحه به صورت شکل بی نهایت سیاه هست
آپدیت کردی گوشیتو؟؟؟
شاد باشین![]()
سلام دوست عزیز آره درسته HelloOX2 بهتر از هــک های دیگــهمن خودم فکر کنم دومی بهتر باشه....
درخواست کر وکی هم دادم...حالا تا بدن....
Cer & Key شما هم آماده شــده میتونید برید دانلود کنید تایپک درخواســت
موفق باشید!
اره رفیق به30 اپ کردم...آپدیت کردی گوشیتو؟؟؟
خیلی خیلی ممنونم جبران میکنم انشالله......سلام دوست عزیز آره درسته HelloOX2 بهتر از هــک های دیگــه
Cer & Key شما هم آماده شــده میتونید برید دانلود کنید تایپک درخواســت
موفق باشید!![]()
![]()
ایول دوستان من جواب گرفتم جاداره حسابی از یونس جون وH.VIKE:عزیزم تشکر کنم........
![]()
Last edited by prince72; 06-07-2010 at 09:41.
-- گوشی رو از کجا یابد بگیرم؟ و اینکه به چه دلیل -- می کنینش؟ البته می دونم همه یه هدف خاصی از این کار دارند ولی میخوام نظر شماها رو بدونم که چه سودی میخواهید ببرید؟ اگه -- واسه عدم خواستن سریال و نصب راحت برنامه ها باشه واقعا من دوس دارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)