سلام دوستان
میخواستم ببینم لینکی برای دانلود Rescue Disk کسپر وجود داره؟
سلام دوستان
میخواستم ببینم لینکی برای دانلود Rescue Disk کسپر وجود داره؟
سلام بخشید میشه بگید این
Rescue Disk چی هست.
لینک دانلود Rescue Disk
تو پست اول هم بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by asklt; 21-06-2009 at 22:55.
من با Trial Ressetter کار میکنم ... مگر فرقی میکنه ؟! نه !
از نظر پایداری منظورمه که ایا 2010 پایداره !؟
یک دیسک نجات که به صورت بوتیبل میتونید باهاش سیستم رو بدون ورود به ویندوز اسکن کنید و پاکسازی کنید ...
البته با خود نرم افزار هم میشه ساخت با آخرین دیتابیس دانلود شده تو آپدیت ها ... البته من تا حالا نساختم ...
والا من امروز نسخه 2010 رو نصب کردم نمیدونم تا کی دوام بیاره ولی 2009 خوب جون داشت![]()
بهتر نیست یه مقدار در لحن حرف زدنتون دقت داشته باشید؟
این آموزش ساخت Rescue Disk
منظور من اون فایل 112 مگی iso هست که خود کسپر میخواد از سرورش دانلود کنه
البته کسپر خودش هم اینجا اعلام کرده که به دلایلی دیسک در دسترس نیست .. ولی خودش یک چیز دیگه برای دانلود گذاشته که اگه خودت هم کسپر داشته باشی میتونی درستش کنی ... یک Wizard واسه این کار داره .. در بخش Scan ... Anti Maleware ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دو سه هفته هست 9.0.0.459 رو دارم و بدون هیچ مشکلی با هاش کار کردم. به نظر شخص من که پایداره.
من اروری در عکس نمیبینم و آپدیت هم کاملا موفق بوده.
پس چطور خود نرم افزار کسپر میتونه دانلود کنه؟!!
و یک سوال دیگه
پوشه Safe Run Shared Folder رو چطور از My Computer حذف کنم؟
فکر نکنم خودش هم دانلود کنه .. خودش فقط لینک میکنه واسه ایمیج . چون خودش واسه ساختن دیسک از همون چیزی استفاده میکنه که تو اون لینک گفته شده ...
PE Builder یا همچین چیزی ...
سلام
من از کسپرسکی نسخه سکیوریتی ورژن 8.0.0.506 استفاده میکنم. یک مشکلی دارم لطف کنید کمک کنید:
به عنوان مرورگراز اپرا ورژن 9.64 استفاده میکنم. زمانی که خواستم وارد سایتی به نام mediaportsl.ru بشم که در مورد دانلود موسیقی بسیار مشهور هست. یک پیغام هشدار از طرف اپرا دریافت کردم. عکس زیر:
:
میخواستم علت این ایراد رو بدونم؟ چون کاسپر اسکی ایرادی به این سایت نگرفت؟ میتونه به خاطر رعایت نکردن کپی رایت از طرف این سایت بشه که اپرا بهش ایراد گرفته؟ با مرورگر های دیگه مثل فایر فاکس این مشکل رو ندارم؟؟؟ لطفا یکی از دوستان امتحان کنند ببیند این سایت مشکلی داره یا نه؟
با سپاس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)