من وقتی ميخوام يه قسمتی رو justify کنم بعضی وقتا قسمت های ديگه هم justify ميشه و فاصله زيادی بين حروف ايجاد ميشه. کاری ميشه کرد؟
من وقتی ميخوام يه قسمتی رو justify کنم بعضی وقتا قسمت های ديگه هم justify ميشه و فاصله زيادی بين حروف ايجاد ميشه. کاری ميشه کرد؟
اسپیس میزنم متن بعدیم پاک میشه مشکل چيه؟
دکمه Insert رو بزنین .
سلام دوستان
چند تا سوال
1- وقتی از Auto currect مثلا تعریف می کنم که با زدن shift+A بنویسد شیمی
چرا بعضی اوقات مثلاً می زنم shift+A کلمه شیمی را می نویسد اما بعضی اوقات نه وقتی می زنم shift+A ابتدا کلمه ای با زدن این کلید باید بزند را می زند (shift+A اعراب فتحه را می زند) یعنی می نویسد َ سپس باید یک اسپیس بزنم تا کلمه شیمی را بنویسد.
2- علت بالاتر قرار گرفتن فرمول 2003 از متن چیست
3- چطور در فرمول 2003 ، تقسیم را به صورت مقسوم و مقسوم علیه بنویسیم
4- چطور یک متن که قبلاً تایپ شده و همه متون آن یا راست چین است یا چپ چین. چطور تنظیم کنیم که به صورت یکجا متون فارسی آن راست چین و متون انگلیسی آن چپ چین شود
5- در 2007 و 2010 در سربرگ Insert و در تب link زیر گزینه bookmark گزینه ای داریم به نام cross-reference این گزینه چه کار می کند ؟
6- فونت ، تایپ های دستی رو از کجا میتونم پیدا کنم
سلام
چطور تو ورد 2007 هیتر و فوتر رو به کلی حذف کنم
با تشکر
سلام
اگر میخواین فضا رو زیاد کنین میتونین برین به Page Layout بعد تو قسمت Page Saetup > Margins رو انتخاب کنین و Custom mergins... رو انتخاب کنین و Top و Bottom رو صفر کنین .
کسی نمیدونه ؟
در هنگام تایپ (فارسی)، چگونه می توان word را وادار کرد که تا آخرین خط موجود در صفحه را استفاده کند (با توجه به مارجین) و خط آخر را به صفحه بعد منتقل نکند؟!
در Office 2007 و Office 2010:
تیک مشخص شده رو بردارید.
شاد باشید![]()
Last edited by mjzaret; 13-08-2010 at 11:37.
سلام
یک سوال و یک مشکل در ورد 2003 دارم
سوالم اینه که فرض کنید ما یه متن رو در ابعاد کاغذ A5 در ورد آماده کردیم و الان میخوایم که از اون دو تا پرینت کنیم. چه طور میشه کاری کرد که روی یک صفحه کاغذ A4 خودش دو تا برامون پرینت کنه ؟ ( یعنی از اون A5 دو تا پهلوی هم روی A4 پرینت کنه )
مشکلم هم اینه که جدیدا وقتی که یه متنی رو توی ورد تنظیم میکنم موقع پرینت یا خط اول صفحه رو بالای کادر چاپ میکنه یا اصلا کلا متن رو توی هم فشرده میکنه . یعنی مثلا بسمه تعالی رو بالای border پرینت میکنه در صورتی که حتی در پرینت پرویو زیر border نشون میده و برای حل این مشکل باید حتما یه سطر بالای اولین نوشته خالی بزارم . یا اگه از تکست باکس توی صفحه استفاده کرده باشم فقط یه بار سالم پرینت میکنه و اکه یه بار پرینت کنم و بخوام یه بار دیگه پرینت کنم باید حتما فایل رو سیو کنم بعد برنامه رو بندم و دوباره باز کنم و بلا فاصله پرینت بگیرم . اگه تغییر بدم توش و یا اینکه برای بار دوم پرینت بگیرم تمام تنظیمات به هم میخوره در پرینت و متن ها با هم قاطی میشه . البته باز هم در پرینت پرویو درست نشون میده و لی در پرینت چیز دیگه ای پرنت میکنه.
در ضمن مدل پرینتر هم hp 1200هست.
لطفا کمکم کنید.
Last edited by naz_toto; 13-08-2010 at 02:00.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)