سلام
دوستان، کسی از اینترنت مخابرات طرح بعثت در قوچان خبری داره ؟؟
سرعت دانلودش چنده؟؟
من طرح سحرشو داشتم سرعت دانلود 50 بود .
هر کی میدونه راهنماییم کنه.
ممنون
سلام
دوستان، کسی از اینترنت مخابرات طرح بعثت در قوچان خبری داره ؟؟
سرعت دانلودش چنده؟؟
من طرح سحرشو داشتم سرعت دانلود 50 بود .
هر کی میدونه راهنماییم کنه.
ممنون
من الان یک نامحدود 128 مخابرات دارم ، می خوام بعثت بگیرم ، آیا اینترنتی میشه و چجوری ؟
یا باید حتما حضوری برم ؟
خیر اگر کسی تابحال مشتری بوده فقط میتونه اینترنتی همین سرویس فعلیشو شارژ کنه . شما باید به مرکز مخابراتی یا دفتر خدماتی مراجعه کنی.من الان یک نامحدود 128 مخابرات دارم ، می خوام بعثت بگیرم ، آیا اینترنتی میشه و چجوری ؟
یا باید حتما حضوری برم ؟
بچه ها برای افزایش سرعت لود صفحات توی طرح بعثت نصب افزونه ی Tweak Network در فایرفاکس توصیه میشه.بعد از نصب باید در قسمت لیست افزونه ها option این افزونه رو در حالت Power قرار دهید.
Last edited by mojtabaalemi; 26-02-2012 at 21:11.
سلام
من طرح بعثت فعال کردم اما سرعت دانلودم با آی دی ام بین 40 تا 50 است من بلوار معلم<دانش آموز هستم ولی از دفتر پیشخوان
چهارراه میدان بار adsl رو فعال کردم می خوام ببینم پایین بودن سرعتم به منطقه محل زندگی مربوط می شه یا از آنجایی که طرحمو
فعال کردم یا علت دیگری دارد
ممنون می شوم اگر راهنمایی ام کنید
سرعت بستگی به تعداد مشترکین در منطقه شما داره.سلام
من طرح بعثت فعال کردم اما سرعت دانلودم با آی دی ام بین 40 تا 50 است من بلوار معلم<دانش آموز هستم ولی از دفتر پیشخوان
چهارراه میدان بار adsl رو فعال کردم می خوام ببینم پایین بودن سرعتم به منطقه محل زندگی مربوط می شه یا از آنجایی که طرحمو
فعال کردم یا علت دیگری دارد
سرعت طرح بعثت مخابرات روی فیبر نوری چنده ؟
ارزش داره برم 128 نامحدودی که الان از مخابرات دارمو با طرح بعثت عوض کنم ؟
و همچنین سرعت شبانه رایگانش حدودا چنده ؟
سلام دوستان
من از اول امسال اینترنت نامحدود مخابرات داشتم سه ماهه 39 تومان باسرعت 256 ولی خیلی راضی نبودم سرعت خوبی نداشت مرکز مخابرات صابری این بار رفتم طرح برنزی سه ماهه 15 تومان باحجم 3گیگ سرعت به نسبت عالیه سرعت دانلود350 کیلو بایت در ثانیه یک فیلم 1.5 گیگی 1 ساعت وربع دانلود شد توی این سه ماه یک گیگ اضافه تر خریدم 3 تومان برای من کافیه
حالا یک مشکلی دارم میخوام با تلویزیون اسمارت تی وی 42lw57000 به اینترنت مخابرات وصل بشم حالت تنظیم خودکارش که متصل نمیشه خودم ip addres,getway را میدم ولی Dns را که میدهم خطای Dns server میدهد
خداروشکر هیچ احدی هم نیست که جواب ماروبده 7230000 همیشه مشغوله هر جاروسرچ کردم چیزی دست گیرم نشدdns که من دادم مگر نبایدهمونی باشه که در ارتباط با کامپیوتر نشان میده مقادیری که من دادم بامودم Ads2/2+ combo routerl datasheen هست فقط یک خطlan ویک usbداره مقادیری که من دادم:
ip address:192.168.1.2
subnet:255.255.0.0
getway:192.168.1.1
dns:217.218.127.127
مقادیرزیررانیز برای dns امتحان کردم
4.2.2.4
4.2.2.5
4.2.2.6
217.219.64.104
متاسفانه هیچ کدام را قبول نکرد فقط میگه بااپراتور خدمات اینترنتی تماس بگیرید
کسی از دوستان میتونه منو راهنمایی کنه ممنونم
به نظر من میرزهسرعت طرح بعثت مخابرات روی فیبر نوری چنده ؟
ارزش داره برم 128 نامحدودی که الان از مخابرات دارمو با طرح بعثت عوض کنم ؟
و همچنین سرعت شبانه رایگانش حدودا چنده ؟
سرعت دانلود روزا حدود 100 و تا 350 هم رفته تا حالا
شبا هم که نامحدوده حدود 50 تا 80 هست.
پس سرعت روز به روز متغیره ؟
من امروز گرفتم و سرعتم حدود 100 تا 150 بود.
میشه بگید شبانه از ساعت چند تا چنده ؟
و یوزرش چیه و آیا شرایط خاصی برای استفاده داره ؟
ممنون
آیا مشکل شبانه طرح بعثت که دانلودی ها رو جزو حجم روزانه حساب می کرد حل شده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)