سایت واسه من که چیلتر نیست!!!!!!!!!!!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سایت واسه من که چیلتر نیست!!!!!!!!!!!![]()
کسی اینترنت دامون نداره بگه سرعتش چقدره ازش راضیه یا نه؟
من دامون سوال کردم قیمتاش خوبه ولی گفت سرعت استاندارد میده یعنی اگه 128 بگیری همون 128 هست از سرعت تشویقی خبری نیست پرسیدم چرا گفت میخوایم سرعت رو بهتر کنترل کنیم
یه چند روزی نبودم ! ... الان که چک کردم سرعتم شده 120 ... با 256 مثل اینکه اندیشه اینجا ماموری چیزی داره !
جزیره و آبرنگ به طور غیر مستقیم از آبرنگ میگرفتن ! ... الان شاید جدا شده باشن ... ولی اندیشه بهترین هست تو استانه فعلا ! ... شاتل مثل اینکه اومده + پارس وی .. ولی هنوز شروع به کار نکردن !
سرعت تشویقی ؟! ... بهتره اسمش رو بزارین سرعت رقابتی !![]()
آخ گفتی!!! 100 در 100 موافقم...هیچی حالیشون نیست که هیچ، نمیزارن آدم حرفشو بزنه...زرت و پرت فقط میگن: noise دارین، مشکل از مخابراته منطقه شماست...تازه یه بار گفته بودن: مشکله برق اون منطقه هست،برقشون رفته!!!!فقط یادت باشه با این منشیای زن صحبت نکن
چشام چهارتا شده بود،به خدا ما برق داشتیموسایلمون با نفت کار نمیکنن که
---
راستی دقت کردین یه مدته بعده ساعت 1 شب سرعت ها بهتر شده؟؟؟؟ دیروز که زندگیده بودم، میگفتن تازگی پهنای باند جدید وصلیدن
چند روز پیش با یکی از دوستان که از دامون سرویس گرفته بود صحبت کردم
گویا قطعی زیاد داره و از دامون راضی نبود بهمین خاطر میخواست به یه ISP دیگه مراجعه کنه
بهش اندیشه رو پیشنهاد کردم و پس از اندیشه هم پارس آنلاین رو
دوستان دیگه هم که دامون دارند مشکل قطعی و نوسان دارند؟
دوستای ما رو ببین دارن تو افزایش سرعت با هم کل کل می کنند ما داریم با کاهش سرعت اینجا کل کل می کنیم 512 توشب 5 k ترانسفر حال کنید، اندیشه ستا/////
سرعت پارس اصلا رضایت بخش نیست..
خوب بود ولی این چند روزه گند شده ! ..
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)