تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 507 از 2376 اولاول ... 740745749750350450550650750850951051151755760710071507 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,061 به 5,070 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

شاید هم حق با محمود باشه.. من کلاً با آوردن بازیکن های اسم و رسم دار مخالفم.. تیم هست که بدون اینجور بازیکن ها، با هماهنگی که با هم دارن، خیلی خوب نتیجه میگیرن.. تو همین لیگ خودمون هم هست..

منم به استقلالی بودنم افتخار میکنم علیرضا..

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استقلال نمیتونه زیاد خرید کنه فکر میکنم حداکثر دو بازیکن دیگه بتونه بخره اگه رحمان بیاد بد نیست حداقل از تقی پور بهتر هست...
    اما مهاجم لازم داریم!
    می دونم داغتون تازه میشه اما گفتم بذارم تا برای برخی ها که با دو تا صحنه که داور بر علیه شون اشتباه کرد دنیا را بهم ریختند و حتی می خواستند برای امضا جمع کنند تا مرادی را از داوری محروم کنند نشون بدم تفاوت ها را:
    اشتباهات داوری جزی از فوتبال هست و الکی نباید شلوغش کرد...

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

من این صحنه رو ندیده بودم.. این که تابلو پنالتیه.. استوپ دست هم مگه تو فوتبال داریم..
    ولی خدائیش داوری تو این چند هفته خیلی از این جور صحنه ها داشته.. ولی به قول علیرضا، داوری جزئی از فوتباله.. با محروم کردن کسی یا با داد و بی داد، نه پنالتی میدن، نه نتیجه ی بازی رو عوض میکنن..
    این بازی و این صحنه ها هم گذشت.. انشاا.. بازیه بعد تو آزادی..

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نتيجه‌ي نشست فتح‌الله‌زاده با قلعه‌نويي
    نه كادرفني تغيير مي‌كند، نه بازيكني اخراج مي‌شود

وجود حضور تيم استقلال تهران در جايگاه هفدهم جدول رده‌بندي، هيچ تغييري دركادرفني يا بازيكنان اين تيم ايجاد نمي‌شود.

محمد نوري‌فر، مدير روابط عمومي باشگاه استقلال تهران درگفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهاركرد: علي فتح‌الله‌زاده مديرعامل باشگاه استقلال روز شنبه با امير قلعه‌نويي و نظري جويباري سرمربي و سرپرست اين تيم ديدار كرده و به بررسي مسايل تيم فوتبال پرداخت.

وي افزود: در اين نشست مقرر شد كه هيچ تغييري در كادرفني صورت نگرفته و هيچ مربي از جمع كادرفني كم يا زياد نشود. هم‌چنين در اين نشست با اشاره به حفظ نفرات و رد شايعه‌ي اخراج بازيكنان، تداوم فعاليت‌هاي تيم به منظور بازي قدرتمندانه مقابل استقلال اهواز تاكيد شد.

وي افزود: در حال حاضر تمام تمركز كادرفني و بازيكنان استقلال به بازي مقابل استقلال اهواز است.

به گزارش ايسنا، طبق اعلام روابط عمومي باشگاه استقلال، جلسات هيات مديره استقلال تهران تا اطلاع ثانوي برگزار نمي‌شود.

آخر فروم باز unartig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

منم چندروزاینترنت نداشتم والا اینجا بودم
    راستی کسی قرارنیست بیاداستقلال ؟
    مهاجم منظورمه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

من این صحنه رو ندیده بودم.. این که تابلو پنالتیه.. استوپ دست هم مگه تو فوتبال داریم..
    ولی خدائیش داوری تو این چند هفته خیلی از این جور صحنه ها داشته.. ولی به قول علیرضا، داوری جزئی از فوتباله.. با محروم کردن کسی یا با داد و بی داد، نه پنالتی میدن، نه نتیجه ی بازی رو عوض میکنن..
    این بازی و این صحنه ها هم گذشت.. انشاا.. بازیه بعد تو آزادی..
    این فیلم برداری بازی مگه میذاشت همچین صحنه هایی را ببینم!
    فیلم برداریشون افتضاح بود از 20 دقیقه اول که به جاش گل و بوته نشون دادند!

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

منم چندروزاینترنت نداشتم والا اینجا بودم
    راستی کسی قرارنیست بیاداستقلال ؟
    مهاجم منظورمه؟
    سلام اونی..
    فعلاً که هر کی میاد، سر از یه تیم دیگه در میاره..
    فعلاً خبری نیست..

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام اونی..
    فعلاً که هر کی میاد، سر از یه تیم دیگه در میاره..
    فعلاً خبری نیست..
    سلام علیرضا وعماد وبعدا بایرن
    من هرکاری میکردم بادیال آپ نتونستم وارداین بخش بشم اما الان راحت شدم میگم عجب نعمتیه این ای دی اس ال .این دفعه خواستید کسی رانفرین کنید که ADSLداره بگید الهی دیال آپی بشید
    ----------------------------------------------
    تقصیرخودشونه نباید لوبدند که کیو میخواند بخرند البته باید یه مهاجم آفریقایی ارزون بیارند اینجوری بهتره چون سنگ بزرگ نشونه نزدنه

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام علیرضا وعماد وبعدا بایرن
    من هرکاری میکردم بادیال آپ نتونستم وارداین بخش بشم اما الان راحت شدم میگم عجب نعمتیه این ای دی اس ال .این دفعه خواستید کسی رانفرین کنید که ADSLداره بگید الهی دیال آپی بشید
    ----------------------------------------------
    تقصیرخودشونه نباید لوبدند که کیو میخواند بخرند البته باید یه مهاجم آفریقایی ارزون بیارند اینجوری بهتره چون سنگ بزرگ نشونه نزدنه
    باهات موافقم.. باید یکی رو بیارن که تازه تو راه پیشرفت باشه، نه اینکه پیشرفتش رو کرده، خدا تومن پول میگیره و دیگه هیچ کاری نمیکنه..
    باید یکی رو بیارن که ارزون باشه، ولی با استعداد باشه. بعد اگه هم خواست از تیم بره، چون خودش رو تو لیگ خوب نشون داده، خوب فروخته بشه.. همین کاری که تیم های بزرگ انجام میدن..

جون خودتون منو نفرین نکنید که بدون ADSL میمیرم..

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اگرمربیمون آرسن ونژه بود کارمون خیلی بهتربود بازیکن میورد500هزاردلار2سال بعدمیفروختند39 میلیون دلار

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •