مثل همينو تو لباف ديدم----البته چند ماه پيش---يارو گذاشته بود تو ويترين----
مثل همينو تو لباف ديدم----البته چند ماه پيش---يارو گذاشته بود تو ويترين----
Logitech's Driving Force GT Wheel for the PS3
پیدا میشه ؟؟ حدود قیمت هم اگه بگید ممنون میشم.( اماده شدن برای تشریف فرمایی GT 5 .)
بله، پیداشدنش که میشه؛ باید بگردید.پیدا میشه ؟؟ حدود قیمت هم اگه بگید ممنون میشم.( اماده شدن برای تشریف فرمایی GT 5 .)
حدود قیمت فکر میکنم 200 تومان هست.
اگه بازیی که میخری نو باشه یکی تو پکش هست.تو خود بازی هم چنتاشو یاد میده.ماله منم روی کمدم لونه کرده
فکر نکنم دقیقا همینو بتونی پیدا کنی دور فرمون چرمه.اینجا چرمشو با دندون میکنن جدا میفروشن![]()
من الان نميتونم از طريق PS3 اينترنت متصل بشم---واسه همين آپديت 3.30 رو ريختم تو فلاش----اما سيستم نميشناسه؟؟؟؟؟؟؟
اول يه فولدر به اسم PS3 ساختم بعد يه فلدر هم به اسم UPDATE خود آپديت هم توي اين فولدر اما نميشناسه----الان هم ورژن دستگاه 3.21 هست------
اون فايلي هم كه دانلود كردم 166 مگابايته--------
فرمت فلشتون fat32 ؟
یه بار تو ریشه هم امتحان کنید
دوست عزیز الان برای وصل شدن به psn باید اخرین اپدیت نصب باشه ۳.۳۰ که خیلی قدیمی هستمن الان نميتونم از طريق PS3 اينترنت متصل بشم---واسه همين آپديت 3.30 رو ريختم تو فلاش----اما سيستم نميشناسه؟؟؟؟؟؟؟
اول يه فولدر به اسم PS3 ساختم بعد يه فلدر هم به اسم UPDATE خود آپديت هم توي اين فولدر اما نميشناسه----الان هم ورژن دستگاه 3.21 هست------
اون فايلي هم كه دانلود كردم 166 مگابايته--------
ميدونم ---ولي من فعلا به psn وصل نميشم---
Last edited by BATMAN-LOVE; 04-10-2010 at 13:23.
منظور از ریشه که پوریا جان گفتن شاخه اصلی فلش مموری بوده فکر کنم که خب نمیشه اونجوریم.
به نظرم 3.41 رو دانلود کن با اون امتحان کن.
احتمال خیلی زیاد فایل آپدیتت مشکل داره.
ببینم میری تو قسمت تنظیمات قسمت آپدیت دیگه چون 3 مثل 360 پیغام نمیده خودش...
اگه میری که همون فایل مشکل داره.3.41 دانلود کن
سلام خسته نباشين
سوالي داشتم تخصصي در مورد دستگاه PS3 و اين سوال من در مورد بازيهايي هست كه
براي اين دستگاه مياد ، ايا ريختن بازي در اين دستگاه نياز به چه اطلاعاتي دارد و يا اينكه توضيحي
در مورد نحوه ريختن بازي در حافظه ي دستگاه اطلاعات جامع و كاملي برام بنويسيد.
تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)