تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 507 از 870 اولاول ... 7407457497503504505506507508509510511517557607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,061 به 5,070 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

داره خودمونی میشه Arvin Shayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

اقا موزیک پلیر من دوباره همون مشکل رفرش نکردن پیدا کرده هالا کاری ندارم چرا چون واقعا نمیدونم فقط چندتا سوال از شماها داشتم که هر چه تعداد بیشتری جواب بدهند بهتر به نتیجه میرسم
    1:برای اهنگ ریختن موقع زدن کابل کدام گزینهی پیشنهادی گوشی را انتخاب میکنید؟(من اولا پی سی سویچ هال دیتا ترانسفر
    2.موقع اهنگ ریختن ایا از موزیک پلیر به طور کامل خارج میشوید(نبود دایره ی ابی )
    3.موزیک ها را با همان روش عادی کپی و پیست میریزید
    4.ایا در فولدر خاصی میریزید (غیر از فولدر موزیک)
    5. و اخر اینکه ایا راهی است که برنامه ی core player را با کنترل هدست کنترل کنیم
    دوست عزیز من تا به حال چنین مشکلی نداشتم و با استفاده از خود برنامه PCsuite آهنگ ها رو تو گوشی میزنم.
    1.PC Suite
    2.خیر
    3 و 4.من آهنگ هار از طریق برنامه PC Suite > (Transfer Music رو گوشی می ریزم.اگر هم خواستی به صورت دستی این کار رو بکنی(تبدیل نکنی به m4a) باید از طریق کامپیوتر فایل مورد نظر رو در قسمت Music مموری کارت کپی کنید و بعد موزیک پلیر گوشی رو Refresh کنی.
    5.من از این برنامه استفاده نمی کنم و دلیلی هم نیست که از این برنامه استفاده کنم.چون پلیر خود گوشی خوبه.

پروفشنال sirwanonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    کامپیوتر و نت

پيش فرض

بدلایل خیلی مسخری این پست حذف می شود
    Last edited by sirwanonline; 07-03-2008 at 13:13.

حـــــرفـه ای divoonejoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Divoone khooneh

پيش فرض

سلام بر و بچ ..

من این برنامه ultimate vr رو برا ضبط صدا نصب کردم ولی کرک نمیشه ...اینو یکی از دوستا زحمت بکشه با کرکشو برام بزاره ..یا بگه چطوری رجیسترش کنم که این صدای بوق مزخرفش قطع بشه ...

مرسی مرسی ...

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

به اون دوستی که میخواست گوشی بگیره از دوبی

توصیه می کنم از دوبی بگیر ( بهتره قیمت هارو مقایسه کنی )

بعد خودت نتیجه گیری کنی !!!

در مورد اون دوستی که هم گفت رجیستر !

رجیستر به گوشی هایی که از زمان اعلام شده وارد شبکه بشن گیر میده !

نه به گوشی های قاچاقی قبلی

یا حق.

اگه نباشه جاش خالی می مونه pezhman32's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

به اون دوستی که میخواست گوشی بگیره از دوبی

توصیه می کنم از دوبی بگیر ( بهتره قیمت هارو مقایسه کنی )

بعد خودت نتیجه گیری کنی !!!

در مورد اون دوستی که هم گفت رجیستر !

رجیستر به گوشی هایی که از زمان اعلام شده وارد شبکه بشن گیر میده !

نه به گوشی های قاچاقی قبلی

یا حق.
    خیلی ممنون
    راستش من هم میخواستم بگم از دبی برام بیارن ولی قیمت ها رو که ندارم که بخوام مقایسه کنم, شما قیمت n82 رو در دبی دارید؟
    در مورد رجیستر : حالا اگه خواستیم خیال خودمون رو راحت کنیم و ببریم رجیستر کنیم چقدر باید پیاده شیم؟

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

سلام بر و بچ ..

من این برنامه ultimate vr رو برا ضبط صدا نصب کردم ولی کرک نمیشه ...اینو یکی از دوستا زحمت بکشه با کرکشو برام بزاره ..یا بگه چطوری رجیسترش کنم که این صدای بوق مزخرفش قطع بشه ...

مرسی مرسی ...
    چرا از این نرم افزار استفاده نمیکنی...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پروفشنال vodka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

تقلبی نداره خیالت راحت.یعنی مشابه چینیش هست اما زیرش نمی چرخه.
    مرسی.خیالم راحت شد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام به دوستای عزیز
    یه مشکلی برای گوشی من پیش اومده!
    چند روز پیش خیلی عجله داشتم، یه سوتی دادم کابل شارژ رو برای چند لحظه توی سوراخ هدفون گذاشتم.
    حالا یه مشکلی امروز پیدا شده، نمیدونم که به اون ربطی داره یا نه!
    وقتی که هدفون رو به گوشی وصل میکنم، 3 گزینه میاد(طبق معمول) وقتی که گزینه هدفون یا هدست رو انتخاب میکنم، صدا به جای اینکه از توی هدفون دربیاد، از توی گوشی(جایی که صدا موقع تلفن صحبت کردن میاد) شنیده میشه!
    در ضمن، در این مدت(چند روز پیش تا الان) یه بار فون مموری گوشی رو فرمت کردم.
    البته وقتی هدفون رو به طور نصفه توی گوشی کنم، و بعد کامل، درسته میشه ولی دکمه هاش کار نمیکنه!(کلید قفل کردن دکمه رو هم چک کردم)
    لطفا بگید چیکار میشه کرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه s_n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

--------
    با سلام دوست عزیز ببین من نمی خواهم حالت رو بگیرم از بچه بپرس که اگه مسله حال گیری باشه من یک کاریت می کنم که از ترس وقتی به اینترنت وصل شدی پاهات بلرزه امیدوارم که نارحت نشده باشی ببین دوست جان هرکس برای خودش نظری داره دومن من 5700 رو خیلی دوست دارم ودر اشتباه بودم برای فارسی نخواندن ورد پت احسابم خورد شده بود که چرا فارسی نمی خونه که به خوبی و خوشی این مشکل حل شد. چرا اینقدر تعصب داری نصبت به گوشی فردا یک گوشی دیگه میاد نوکیا که بهتره باید اون رو بخری شرکت نوکیا نگفته این 5700 از تامی گوشی های شرکت خوب تره دربرار قیمت خیلی حالی هست.من هم 5700 رو می خواهم که 9 ماه پیش لبه مرز گرفتم تو دروزه 5700 دیدی.اینجا چاله میدون نیست هرکی که میاد یک حرفی میزنه و میره اینجا فرم باید قوانین رو خوب بخونی که نخوندی باتشکر.
    پاهام از از لرز وا نمیسته.......من رو گوشی تعصب ندارم.شما چرت و پرت میگی.وقتی چیزی نمی دونی نگو.ایجا فروم هست و افرادی مثل من اومدن یاد بگیرن.شما که پورفوسوره نوکیایی نباید ایجوری حرف بزنی به اشتباه.آره من دیروز خریدم.مدال افتخارو میدن به شما که 9 ماه هست داریش.
    اگه شما دو روزه میای اینجا هر دیقه پست میدی من یک سال میام و مشکل داشتم یا کاری از دستم بر بیاد پست میدم.نه اینکه بیام 9 تا سوالو تو 9 تا پست جواب بدم.با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام به دوستای عزیز
    یه مشکلی برای گوشی من پیش اومده!
    چند روز پیش خیلی عجله داشتم، یه سوتی دادم کابل شارژ رو برای چند لحظه توی سوراخ هدفون گذاشتم.
    حالا یه مشکلی امروز پیدا شده، نمیدونم که به اون ربطی داره یا نه!
    وقتی که هدفون رو به گوشی وصل میکنم، 3 گزینه میاد(طبق معمول) وقتی که گزینه هدفون یا هدست رو انتخاب میکنم، صدا به جای اینکه از توی هدفون دربیاد، از توی گوشی(جایی که صدا موقع تلفن صحبت کردن میاد) شنیده میشه!
    در ضمن، در این مدت(چند روز پیش تا الان) یه بار فون مموری گوشی رو فرمت کردم.
    البته وقتی هدفون رو به طور نصفه توی گوشی کنم، و بعد کامل، درسته میشه ولی دکمه هاش کار نمیکنه!(کلید قفل کردن دکمه رو هم چک کردم)
    لطفا بگید چیکار میشه کرد.
    دقيقا منم همين مشكلو دارم . عصابم خورد شده .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •