باید تو ویستا نصبش کنی برای من هم همین مشکل پیش اومد خیالت راحت باشه چون ویستا مشکل خیلی ها رو حل می کنه
باید تو ویستا نصبش کنی برای من هم همین مشکل پیش اومد خیالت راحت باشه چون ویستا مشکل خیلی ها رو حل می کنه
با سلام حضور دوستان عزیز...
دوست نازنین عزیز havas_1980 گرامی امر فرمو د ید که مشخصات اینها را بنو یسم (Cpu - Ram - Graphic card)
شرمنده من نمیدانم اینها کجا هستند ولی توی { مای کامپییوتر قسمت آخرش راست کیلک کردم این ها را نوشته
بود و خدا کنه کمکی باشه...
System
Microsoft Windows XP Professional
Version 2002
Service Pack 1
Computer Intel Pentium III processor
501 MHz
256 MB of RAM
دستتان درد نکند اگه این مصیبت را از سرمن باز کنید
DirectX
Please make sure you have DirectX 9.0 or higher installed.Also verify that your video card meets the minimum requirements,and that you do not have hardware acceleration disabled in the Display control panel
و من بتوانم این گیم Lord of the rings the battle for middle earth II را بازی کنم...
ممنون و تشکر...![]()
دوست عزیز! اینقدر لفظ قلم ننویسین! راحت باشین.
سیستم شما فاقد حداقل امکانات برای اجرای بازیه. این سیستم برای اجرای این بازی منسوخ شده است.
لطفا در اسرع وقت اقدام به تعویض سیستم خود کنید.
Last edited by havas_1980; 20-02-2008 at 16:10.
با سلام حضور دوستان عزیز...
سیستم شما فاقد حداقل امکانات برای اجرای بازیه. این سیستم برای اجرای این بازی منسوخ شده است.
لطفا در اسرع وقت اقدام به تعویض سیستم خود کنید...
دوست نازنین جناب havas_1980 گرامی یعنی نظر حضرت عالی بر این است که کامپییوتر نو و آکبند خریداری شود
اگر بله که هیچ اوامرتان به دیده منت :: هیچ راهی دانلودی یا تعو یض قعطه وجود ندارد؟؟؟؟
دوست نازنین جناب havas_1980 گرامی از زمان و وقتی که جهت راهنمایی گذاشتید-
نهایت تشکر را دارم...![]()
وقتي ميخوام online يازي كنم از من به پاسورد ميخواد! نميدونم اين پاسوردرو ار كجا بيارم؟
اگه ميشه راهنمايي كنيد خيلي ممنون ميشم.
دوست من این پسورد رو هیچ کس نداره !
جز کسانی که بازی رو به صورت Original خریداری کنند !
پس اگه از این کپی ها گرفتی بیخیال آنلاین .
چون هیچ کس با نسخه ی کپی نتونسته آنلاین بازی کنه .
یه سوال شرمنده این هات فیکس چیه؟؟؟ و چه فرقی با درایور کارت داره؟!!
دوست عزیزیه سوال شرمنده این هات فیکس چیه؟؟؟ و چه فرقی با درایور کارت داره؟!!
این فیکس روی ویستا کار میکنه و مخصوص کارت گرافیک های Geforce هست ( فکر نکنم ATI رو ساپورت کنه )
این فیکس ها برای بازی ها خیلی مناسب هستند و فقط روی ویندوز ویستا کار میکنند .
این فیکس ها رو وقتی نصب کنی برای بیشتر بازی ها ، خیلی گرافیکو بالا میبره .
دشمنت شرمنده عزیز!
اگه تو یه بازی مشکلی پیش بیاد مثلا گرافیک قسمتی از بازی قاطی کنه باید مشخص بشه که این ایراد یا از درایور کارت گرافیکه یا ویندوز (در اینجا منظورمون ویستا هست) یا خود بازی ...
اگه این ایراد از خود بازی باشه با انتشار Patch بازی این ایراد برطرف میشه.
اگه این ایراد از درایور کارت گرافیک باشه nvidia درایورش رو اصلاح و به روز میکنه.
و اگه این ایراد مربوط به ویستا باشه از طرف Microsoft آپدیت یا هات فیکس برای اصلاح اون ایراد منتشر میشه.
برای مثال دیده شد که بازی Hellgate: London در ویستا اجرا نمیشه و این ایراد ناشی از ویستا بود که با نصب آپدیت دوم این ایراد برطرف میشه.
Last edited by havas_1980; 21-02-2008 at 01:08.
دوستان سلام
من تو بازی nba live 2008 به مشکل خوردم بازی رو نصب و اجرا میکنم ولی وسط بازی هر وقت تیم حریف timeout میگیره یا وقتی نیمه تموم میشه یهو از بازی میپره بیرون.
اینم بگم که سیستم من قویه و از نظر گرافیک یا رم یا... مشکلی نداره . فکر کردم شاید ویندوزم ایراد داشته باشه ولی با عوض کردن ویندوز هم مشکلم رفع نشد .ممنون میشم اگه کسی بدونه که چی کار بایید بکنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)