با سلام،
باید از نظام وظیفه نامه بگیرید که مدرک موقتون رو دانشگاه براتون ارسال کنه!
با سلام،
باید از نظام وظیفه نامه بگیرید که مدرک موقتون رو دانشگاه براتون ارسال کنه!
سلام.
جون خودتون جواب بدید! مرسی
من امسال کنکور دادم و جواب هم اومده.
حدودا یه هفته (شاید بیشتر) مونده به ثبت نام و من حالا فهمیدم میتونم معاف بشم!
معافیت پزشکی (واریکوسل). میتونم اقدام کنم؟؟ توی این فاصله و اگه نه به نظر شما چیکار کنم؟؟؟
بازم ممنون.
گفتن تا آخر شهریور باید اقدام کنیم (متولد سه ماهه دوم 72 ) تا غیبت نخوریم ، ما چقدر زودتر باید اقدام کنیم؟تا روز آخر درسته دیگه؟ثبت میشه تو سیستم و دیگه لازم نیس چند روز تا تهران بره دیگه؟
مراحلش چیه؟چون مثل اینکه از سال قبل عوض شده و خودمون باید اقدام کنیم نه دانشگاه؟اول باید دانشگاه ثبت نام کنیم بعد شروع کنیم؟خود دانشگاه انجام نمیده؟
ممنون
باید با سرعت باد اقدام کنی
من متولد 72/05/30 هستم سال 90 مدرک پیش گرفتم و از دانشگاه غیرانتفاعی قبول شدم یک ترم رفتم ولی ترم 2 مرخصی گرفتم تو کنکور 91 شرکت کردم ولی بازم تو رشته مورد نظر قبول نشدم میخواستم بدونم میتونم یک بار دیگه کنکور بدم
اینم از سایت نظام وظیفه (police.ir) برداشتم
۱۶- آیا دانشجویان انصرافی حق تحصیل مجدد را دارند؟
بلی . مشمولان در طی مدت تحصیل از دیپلم تا دکتری صرفا ۱ بار می توانند از تحصیل انصراف ومجددا با پذیرفته شدن در دانشگاه به شرط عدم
ورود غیبت ، می توانند به تحصیل ادامه دهند.آزمون مجدد ونزولی بودن تحصیل با این اوصاف فرقی نخواهد داشت، به شرط اینکه ۱: در مقطع قبلی
فارغ التحصیل نشده باشد . ۲: از زمان انصراف در مقطع اول بیش از یکسال نگذشته باشد.
چه ها من یک سوال خیلی مهم دارم .لطفا جواب بدید.من مهندسی برق غیر انتفائی قبول شدم.ولی سرباز هستم و خدمتم 18/7/91 تموم میشه و به خاطر شرایطی حق ادامه تحصیل تا پایان خدمت را ندارمآیا به خاطر این 18 روز از ثبت نام در دانشگاه جلوگیری میشه؟؟؟؟؟؟؟؟با پارتی بازی میشه در حد خود دانشگاه یک کاریش کرد؟؟؟
فکر کنم بتونی کاری بکنی مخصوصا اگر اشنا داشته باشی
سلام دوستان.
من امسال سال دومی بود که کنکور دادم و
سال قبل مدارکم رو برای نظام وظیفه فرستادم تا بتونم پشت کنکور بمونم.
حالا واسه ثبت نام دانشگاه چیکار باید بکنم؟
دوباره باید برم پلیس +10 ؟؟؟؟
من متولد 71 هستم
امسال خرداد پیش دانشگاهیرو تموم کردم و دیپلم گرفتم
الانم دانشگاه قبول شدم
میخوام بدونم برای ثبت نام دانشگاه باید برم نظام وظیفه نامه بگیرم یا لازم نیست؟
چون تو سایت خود دانشگاه زده:
ارائه مدرک جهت مشخص نمودن وضعیت خدمت وظیفه عمومی برادران
دوستان لطفا راهنمایی کنید متولد نیمه دوم (ابان ماه ) سال 72 هستم و سال قبل پیش دانشگاهی رو تموم کردم و امسال سال دومی هست که کنکور دادم . الان برای ثبت نام در دانشگاه باید از نظام وظیفه چی بگیرم ؟
این مدرکی که سازمان سنجش نوشته دقیقا چی هست و از کجا باید بگیرم ؟
6- مدركي كه وضعيت نظام وظيفه آنها را با توجه به يكي از بند هاي مندرج در صفحه 33 دفترچه راهنماي ثبت نام و شركت در آزمون (دفترچه شماره يك) مشخص كند(براي برادران).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)