تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 507 از 641 اولاول ... 7407457497503504505506507508509510511517557607 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,061 به 5,070 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

اگه نباشه جاش خالی می مونه hmdfkr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

نه با لغو کردنش از بین نرفت همینجوری چراغش روشن میمونه ، بک لایت هم default کردم .... درست نشد در ضمن میدونم با مستر ریست فریمورم عوض نمیشه ولی بازی های خود گوشی یا عکسها یا تم ها یا آهنگ هاش که میره.................
    خوب اولا شما از همه اينا که گفتى ميتونى نسخه بک آپ داشته باشى و بازى رو هم دوستمون زحمت ميکشن.
    دوما شما يه بار توى تنظيمات بکلايت روى سر برگ setting گزينه هاى handheld و car holder رو روى auto بزار ببين درست ميشه؟
    Last edited by hmdfkr; 16-06-2008 at 15:35.

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

آقا چى ترس نداره!
    خيليم ترسناکه من خودم بخاطره هکهايى که توى تاپيکش گذاشته ميشه گوشيمو که ۹۹۰ هست سه چهار بار دادم فلش زدن و هر بار هم حدود ۵-۶ هزار تومن دادم حالا شما فکر ميکنيد ترس نداره؟!
    تازه واسه همه هکهام نوشتن با ۹۹۰ مشکلى نداره ما هم دور از حظور عين چى قبول کرديم و الآن دهن گوشيمون از بس فلش خورده سرويسه!
    من به دوستان پيشنهاد ميکنم زياد دور و بر هک نپلکن مگر اينکه پول زيادى داشنته باشن،مخصوصا هک هايى که مربوط به فايلهاى exeى گوشى هستن و همچنين فايلهاى فونت که من هرچى ميکشم از دست ايناست.
    خوب دوست عزيز شما بي دقتي كردين چرا ميندازين گردن هكها؟

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 4shared برات فیلتره؟

منظورت رو متوجه نشدم.یعنی چی فارسی حساب میشه؟

کیبورد مجازی نصبی تو مسیج کار میکنه بشرطی که با روش هک ساینش کنی.فقط تو سرچ کانتکت کار نمیکنه.
    اصرار بی خود نکن.راهی نداری جز هک کردن گوشی.بابا ترس نداره که... کلی امکانات به گوشیت اضافه میشه.تهش هم اینه که اگه اگه اگه یه وقت مشکلی پیش اومد مستر ریست میکنی و خلاص.
    هک کردن مثل آمپول زدن میمونه.بعضیا میترسن

آقا چى ترس نداره!
    خيليم ترسناکه من خودم بخاطره هکهايى که توى تاپيکش گذاشته ميشه گوشيمو که ۹۹۰ هست سه چهار بار دادم فلش زدن و هر بار هم حدود ۵-۶ هزار تومن دادم حالا شما فکر ميکنيد ترس نداره؟!
    تازه واسه همه هکهام نوشتن با ۹۹۰ مشکلى نداره ما هم دور از حظور عين چى قبول کرديم و الآن دهن گوشيمون از بس فلش خورده سرويسه!
    من به دوستان پيشنهاد ميکنم زياد دور و بر هک نپلکن مگر اينکه پول زيادى داشنته باشن،مخصوصا هک هايى که مربوط به فايلهاى exeى گوشى هستن و همچنين فايلهاى فونت که من هرچى ميکشم از دست ايناست.
    میدونی چیه . من یه دقتی کردم به همه 990 هایی که دیدم. بعضی از 990 ها خیلی زیادی تقلبی هستن. مال دوستم حتی جای دکمه q و a جابهجا بود . رفتم واسش آپدیت کنم یه فریم ور اومد که تاریخش 2008 بود در صورتی که وقتی گوشی خود وصل کردم یه فریم ور دیگه اومد. احتمالا گوشی شما هم از اون گوشی های (ببخشید) تقلبیه که هیچیش رو حساب نیست. عین گوشی دوستم!

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

آقا چى ترس نداره!

شما وقتی مشکلت با یه مستر ریست حل میشه واسه چی فلش کردی؟
    آپدیت می کردی خب.... من اگه گوشیم زیر تریلی هم بره فلشش نمیکنم.چون اونایی که فلش میکنن هیچی از گوشی سر در نمیارن.
    فایل های فونت که دیگه ربطی به هک نداره!!!!! با اونا چه مشکلی داری؟
    منم خودم یه بار گوشیم قاط زد که مستر ریست کردم درست شد.دیگه نیازی به فلش کردن نیست.نمیدونم شما با گوشیت چی کار کردی؟
    بعدشم اگه اینطوره که شما میگی یعنی هک کردن این همه برای گوشی ها ضرر داره تاپیکش اینهمه جلو نمیرفت و همون موقع جلوش گرفته می شد.گر چه زننده تاپیک یعنی حسین جون خودشون همکار انجمنن و به این راحتی ها تاپیکشون توسط خودشون بسته نمیشه ولی این انجمن 4 مدیر و همکار دیگه هم داره.من میدونم که ایشون هر هکی که میزارن یه عالمه قبلش تست می کنن.روی گوشی خودشون هم تست میکنن یعنی یه جورایی پیش مرگ ما ها میشن.البته دور از جونت حسین خان....

موافقم.حال کردی چقدر تحویلت گرفتم.

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

توی هک حواست اگه سر جاش باشه مشکلی پیش نمیاد. ولی قبول دارم ، ما ایرانیا برای اشتباهاتمون باید یکی رو پیدا کنیم که بندازیم گردنش . به نظر من هک ها از هر عیب و نقصی ، عاری هستن

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

2 ممنون از حملاتتون

آقایون...آقایون...آقایون!
    بابا چرا همتون یهو جوشی شدین
    من نگفتم هک کردن گوشی رو خراب میکنه,خودم تاحالا هزار بار هک کردم گوشیمو,گفتم هکهایی که با فایلهای exe و فونتها سر و کار دارن
    بعدشم من خودم هک هایی که گذاشتین رو انجام دادم ولی مشکلی نداشته فقط هک هایی که مربوط به پوشه C:\SYS\BIN گوشی هستن باعث شدن گوشی اصلا بالا نیاد(البته من اینا رو روی فریموری که خود شرکت روی گوشی داده بیرون امتحان کردم شاید اگه روی آپدیت شدش امتحان میکردم کار میکرد که این ریسک رو دیگه اصلا نمیکنم)
    هک کردن مثل آمپول زدن میمونه.بعضیا میترسن
    میدونی چیه . من یه دقتی کردم به همه 990 هایی که دیدم. بعضی از 990 ها خیلی زیادی تقلبی هستن. مال دوستم حتی جای دکمه q و a جابهجا بود . رفتم واسش آپدیت کنم یه فریم ور اومد که تاریخش 2008 بود در صورتی که وقتی گوشی خود وصل کردم یه فریم ور دیگه اومد. احتمالا گوشی شما هم از اون گوشی های (ببخشید) تقلبیه که هیچیش رو حساب نیست. عین گوشی دوستم!
    خوب من نمیتونم بگم گوشیم اصله اصله ولی اگه اصل نبود که باید سایر هک ها هم مشکل میداشتن ولی نداشتن

شما وقتی مشکلت با یه مستر ریست حل میشه واسه چی فلش کردی؟
    آپدیت می کردی خب.... من اگه گوشیم زیر تریلی هم بره فلشش نمیکنم.چون اونایی که فلش میکنن هیچی از گوشی سر در نمیارن.
    فایل های فونت که دیگه ربطی به هک نداره!!!!! با اونا چه مشکلی داری؟
    منم خودم یه بار گوشیم قاط زد که مستر ریست کردم درست شد.دیگه نیازی به فلش کردن نیست.نمیدونم شما با گوشیت چی کار کردی؟
    بعدشم اگه اینطوره که شما میگی یعنی هک کردن این همه برای گوشی ها ضرر داره تاپیکش اینهمه جلو نمیرفت و همون موقع جلوش گرفته می شد.گر چه زننده تاپیک یعنی حسین جون خودشون همکار انجمنن و به این راحتی ها تاپیکشون توسط خودشون بسته نمیشه ولی این انجمن 4 مدیر و همکار دیگه هم داره.من میدونم که ایشون هر هکی که میزارن یه عالمه قبلش تست می کنن.روی گوشی خودشون هم تست میکنن یعنی یه جورایی پیش مرگ ما ها میشن.البته دور از جونت حسین خان....

موافقم.حال کردی چقدر تحویلت گرفتم.
    جناب وقتی گوشی اصلا بالا نمیومد من چطوری میتونستم مسترریست کنم
    نه آقا گوشی ما تا یه تقی به توقی میخوره بالا نمیاد البته بعد از اینکه هکها رو انجام میدم
    من با گوشی کاری نکردم فقط هک کردم و مثلا فایل افزایش صدا(همینی که آخرین بار قرار دادن)رو زدم تو گوشی و خاموش کردم که دیگه بالا نیومد(البته ما حرفی نداریم ولی میدونی من شش ماه نیست که گوشیمو گرفتم تا حالا شش بار دادم فلش)
    دوست من جلو رفتن تاپیک به خاطر کنجکاویه دوستانه(مثلا خود این تاپیک اینهمه جلو اومده ولی بیشترش چرت و پرته)معمولا چیزایی که برای مردم تازگی دارن اولش خیلی مورد اسقبال قرار میگیرن
    آره ایشون تست میکنن ولی مگه وقتی رو گوشی اونا کار میکنه باید روی گوشی ما هم کار کنه؟
    توی هک حواست اگه سر جاش باشه مشکلی پیش نمیاد. ولی قبول دارم ، ما ایرانیا برای اشتباهاتمون باید یکی رو پیدا کنیم که بندازیم گردنش . به نظر من هک ها از هر عیب و نقصی ، عاری هستن
    آقا جون من گردن کسی نمیندازم فقط یه حقیقت بود که گفتم حالا هرجوری که دوست دارین برداشت کنین(مهم نیست) آخر یه روز به تورش میفتین
    .................................................. .....................................کس دیگه ای نبود به ما حمله کنه؟.......................................... .................................................. ...
    Last edited by hmdfkr; 18-06-2008 at 09:14.

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

پس من که هر کاری کردم و هک نشد خیلی ضرر نکردم؟!!

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

3 نه بابا چه ضرری

<p>
    پس من که هر کاری کردم و هک نشد خیلی ضرر نکردم؟!!
    نه آقا این فرمایشات چیه شما از دید دوستان خیییییلی ضرر کردین زودتر برین هک کنین,البته اینم بگم حتما قبل از هک از آپدیت بودن گوشیتون اطمینان داشته باشینولی اگه علاقه ای به تغییر آیکونها و داشتن امکان تایپ راحت فارسی و افزایش گوش ترکون صدا و....نداشتین مطلقا بیخیال بشین(آقا مگه سونی اریکسون کمتر از ما میدونه که قابلیت تغییر فایلهای اساسی گوشی رو نذاشته!!!)
    البته گوشی خود من الان روی هکه,خوب هرچی باشه ما یه چندتا بیشتر از شما گوشیمون رو فلش کردیم
    Last edited by hmdfkr; 18-06-2008 at 19:25.

پروفشنال NimoOol.HD2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تو اتاقم

پيش فرض

آقایون...آقایون...آقایون!
    بابا چرا همتون یهو جوشی شدین

د
    آقا جون من گردن کسی نمیندازم فقط یه حقیقت بود که گفتم حالا هرجوری که دوست دارین برداشت کنین(مهم نیست) آخر یه روز به تورش میفتین
    .................................................. .....................................کس دیگه ای نبود به ما حمله کنه؟.......................................... .................................................. ...
    .
    .
    .
    ببخشید من همچین منظوری نداشتم . ببخشید

QUOTE=hmdfkr;2531331]آ [/COLOR]آخر یه روز به تورش میفتین
    .................................................. ..................کنه؟.............[/QUOTE]

من خودم مجبود شدم یه بار بدم گوشیمو آپدیت کنم . به تور ما هم خورده

بازم میگم ببخشید اگه سوء تفاهمی به وجود اومده بود . شرمنده به خدا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض 990

آقا منم گوشیم 900 این دکمه ی up and downesh داغون شده،شل شده دیگه کار نمیکنه چی کارش کنم،اصلا گوشیو چه جوری میشه کامل باز کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •