آقا من یه اصلاحیه بدم شما یه 9 شا جا انداختی+989350001420
آقا من یه اصلاحیه بدم شما یه 9 شا جا انداختی+989350001420
سلام
من زنگ زدم ثبت نام كردم اون مداركم براشون فرستادم ولي هنوز پيامك نيومده. چيكار كنم؟![]()
چرا یه چند مدته ایرانسل پوشش دهی رو تخته کرده ؟
یا داره پوشش دهی میکنه میخواد یه دفعه ای اعلام کنه که همه کف کنن که فکر نکنم همچین باشه
یا هم که فعلا میخواد با این جشنواره اینا پول پارو کنه بعد یه فکری به حال پوشش دهی بکنه که فکر کنم همچین باشه
بازم اگه کسی خبره جدیدی داشته باشه در مورد پوشش دهی ما رو هم در جریان بذاره![]()
فهرست طلایی شما!
مخصوص خانواده و دوستان قدیمی!
ایرانسل با ارائه سرویس جدید “فهرست طلایی”، به شما امکان می دهد تا برای مکالمه با افرادی که بیش از همه با آنها تماس می گیرید، هزینه کمتری بپردازید. کافیست پنج شماره را انتخاب کنید و بدون نگرانی هرقدر می خواهید با تلفن ایرانسل تان با آنها صحبت کنید!
تنها کافیست ...
انتخاب کنید پنج شماره ای که بیش از سایرین با آنها تماس می گیرید کدامند. سپس شماره ها را در فهرست مربوط به این سرویس وارد نمایید تا از آن پس، تعرفه مکالماتتان با این پنج شماره کاهش یابد. به یاد داشته باشید این شماره ها باید از شماره های ایرانسل باشند: سیم کارت دائمی و یا اعتباری.
با این سرویس جدید ...• یک روش مناسب برای کنترل آسان هزینه تلفن همراهتان خواهید داشت!• با خیال آسوده هرقدر می خواهید با دوستان و افراد خانواده صحبت می کنید بدون اینکه نگران صورتحسابتان باشید!• هرگاه بنا بر شرایط موجود، مجبور باشید با شماره یا شماره های خاصی به صورت طولانی مکالمه کنید، با وارد کردن آنها در این فهرست، هزینه کمتری می پردازید!
توجه: اين سرويس تنها مختص مشتركين سيم كارتهاي دائميست؛ اما شما مي توانيد شماره هاي سيم كارتهاي اعتباري ايرانسل را نيز در آن وارد كنيد!
فهرست طلایی، شماره هایی که برای من خیلی مهم اند!
نحوه ثبت نام:
فهرست طلايي كد
ثبت در فهرست *
*130*3*4*1#[YES/OK]
حذف از فهرست
*130*3*4*2#[YES/OK]
مشاهده شماره هاي فهرست
*130*3*4*3#[YES/OK]
* برای ثبت هر شماره، این کد می بایست جداگانه وارد شود.
برای ثبت/حذف شماره در “فهرست طلایی”، ابتدا کد را از جدول بالا وارد کرده و سپس، شماره را به صورت #093XXXXXXXX وارد کنید. همچنین می توانید برای ثبت، حذف و یا مشاهده شماره در این فهرست، از سیم کارت دائمی ایرانسل خود با 130 تماس گرفته، گزینه 3 (خدمات ایرانسل)، و سپس گزينه 4 را از منوی بعدی انتخاب كرده و دستورالعمل ها را دنبال کنید.
همچنین می توانید از طریق سیستم کنترل حساب اینترنتی (E-care) و یا مراجعه به یکی از توزیع کنندگان مجازایرانسل برای این سرویس ثبت نام کنید.
با فهرست طلایی، مکالمات طولانی بدون نگرانی!
انجام تغییرات در “فهرست طلایی” می توانید با استفاده از روش های زیر شماره مورد نظرتان را از “فهرست طلایی” حذف و یا در آن ثبت کنید:• کدهای جدول صفحه قبل • شماره گیری 130 • از طریق سیستم کنترل حساب اینترنتی (E-care)
• مراجعه به یکی از توزیع کنندگان مجاز ایرانسل
و در صورت تغییر طرح تعرفه؟
درصورت تغییر دادن طرح تعرفه، (به هنگام انتقال به تعرفه جدید) شماره های فعلی موجود در “فهرست طلایی” به صورت خودکار حذف خواهند شد و درصورت بازگشت مجدد به هر یک از طرح های تعرفه پایه و یا تشویقی برای استفاده از سرویس “فهرست طلایی”، بايد شماره ها را مجدداً در فهرست وارد کنید.
تعرفه های این سرویس:
• هزینه تماس با شماره های موجود در “فهرست طلایی” شامل 10٪ تخفیف بر روی طرح تعرفه فعال فعلی خواهد بود. این تخفیف تنها مختص تماسهای تلفنی بین خطوط ایرانسل خواهد بود. • این سرویس برای تمامی طرح های تعرفه پایه و تشویقی سیم کارت دائمی ارائه می شود. • برای هریک از شماره هایی که در “فهرست طلایی” ثبت نمایید، مبلغی بابت “هزینه ثبت نام” در صورتحساب بعدی شما محاسبه خواهد شد. • به هنگام استفاده از سرویس رومینگ، هزینه تماس با شماره های مندرج در “فهرست طلایی” مانند شماره های عادی خواهد بود؛ به عبارتی نرخ تعرفه این تماس ها برابر با تعرفه تماس رومینگ محاسبه می شود.
شرح تعرفه
ثبت شماره براي سرويس "فهرست طلايي" (هر شماره) به بروشور تعرفه مراجعه كنيد
پيام كوتاه (SMS) تفاوتي ندارد
حذف شماره از فهرست رايگان
مشاهده ليست شماره هاي "فهرست طلايي" رايگان
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا شاهین پس این سرویسا پست صوتی و ذخیره شماره چی شد ؟ دیگه آخه چقدر مرحله آزمایشی ؟ 11 خرداد کجا 11 مرداد کجا !؟ چرا آخه این قدر بد قولی؟!
این سرویس E-care هم که کلا قاطی کرده خیلی به سختی میشه رفت توش ! چند روزه این طور شده مثلا امروز هر کاری کردم همش پیغام خطا از انواعه مختلف میداد ! مثلا یه بار میگه از حساب خارج شدی ! یه بار میگه رمز اشتباهه ! یه بار هم که اصلا رفت تو مال یک دیگه ! دست آخر هم گفت حسابت قفل شده با ایرانسل تماس بگیر ! اینا دیگه باید چیکارش کرد !!!!؟؟؟!
میدونید که وی تعهد ایرانسل هست که باید تا پیایان سال اول فعالیت بیش از 240 شهرو تحت پوشش ببره که تمامی شهرهای بزرگ استانها جزو اونهاست؟میدونید پایان سال اول فعالیت شهریوره؟!
این طور که من فهمیده بودم حداکثر تا 20 روز بعد از واریز پول سیم کارت شماره طلائی به دستم باید می رسید. الان 21 روز گذشته و هنوز هیچ خبری نیست. بازم صبر کنم؟؟!!
کامل شد؟امروز 11 مرداده.نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماله دوستای من امروز رسیدن تو تیریزم
به نظر من صبر کنین این روزها میرسه!!!
اینم چیزی که من میگفتم:
رانسل با تمهیدات و تعهدات گسترده ای موافقت نموده است تا برای تاسیس یک شبکه ارتباطی تلفن همراه و خدمات مرتبط با آن در سرتاسر کشور با دولت جمهوری اسلای ایران به توافق برسد.
قصد بر این است که تا پایان سال اول فعالیت، نیمی از جمعیت ایران، واقع در حداقل 248 شهر کشور تحت پوشش شبکه ایرانسل در بیایند.
تا پایان سال اول فعالیت ، پوشش شبکه به تمام شهرهای بزرگ استان ها خواهد رسید .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)