براي اطلاع شما بگم اين رو ايراني نساخته و كاملا خارجيه و فقط يك خط روي بدنه اش كشيده شده.
بعدش هم ، مگه خارجي كه بسازه چه فرقي با ايراني داره؟؟
خيلي چيز هايي كه ايراني ساخته از هزار تا خارجيش هم بهتره!!!![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
براي اطلاع شما بگم اين رو ايراني نساخته و كاملا خارجيه و فقط يك خط روي بدنه اش كشيده شده.
بعدش هم ، مگه خارجي كه بسازه چه فرقي با ايراني داره؟؟
خيلي چيز هايي كه ايراني ساخته از هزار تا خارجيش هم بهتره!!!![]()
سلام بچه ها آقا king of the kings ببخشید که دیر شد.
آپلود کردنش دقیقا یک ربع طول کشید ، اونم بخاطر سرعت خیلی پایین اینترنتم یعنی 36 هستش.
بفرمایید اینم بنز قدیمی پلیس ایرانلطفا نظر هم بدین (برای بهتر شدن کارهای بعدی).
لینک دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحجم فایل : 2.62MB
![]()
اقا عماد کارت خیییییییییییلیییییییییییی ی قشنگه!!!!!!!!!
سلام
من بازی رو تموم کردم تمام مراحل مخفی رو هم رفتم. بنابراین پلیس دیگه کاری با من نداره و حتی اگه Cj بمیره هم اسلحه اش رو ازش نمیگیرن... حا کسی راهی داره که cj اسلحه اش رو بندازه یا اسلا بی اسلحه بشه؟
لطفا اينقدر نگو كه نميزارم. وقت داشتم حتما آموزش ميزارم . در مورد اين سوالت اول اينكه مگه شما مكس بلدي ؟؟؟ به نظر من زدمدلر آسون تره كه ميخواي با مكس كار كني پيشنهاد ميكنم بسته هاي آموزشي پي سي ورلد رو بخري . بگذريم براي اين كار بايد توي ضد مدلر ماشينو با فرمت 3DS اكسپرت كني بعد توي تري دي مكس ايمپورت كني . براش پلاگين هم هست اما اونا خوب كار نميكنن .
officer عزیز به نظر من بهتره که تمام تیرهای تفنگت رو شلیک کنی وقتی که تیرهات تموم شه دیگه اسلحه ای هم نداری.
ببخشيد با نرم افزار مايا هم ميشه كار كرد
مرسی که توجه دارین اما مشکل اینجا است که با تمام شدن بازی تیر اسلحه ها نا محدود میشه
کسی کد ترافیک سنگین رو داره؟
اقایoficcer باید یه مغاذه یا وانت برای cj درست کنیم تا هر وقت که تفنگ نخواستیم در انجا بفروشیم من شاید این کار رو کردم
Last edited by king of the kings; 23-07-2008 at 18:12.
bgkgtjh
تو یه سایت نوشته بود ترافیک کشنده فکر کنم خودش باشه نمیدونم دقیقا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)