کلا این ماموریت آموزش رانندگ خیلی مسخرس...یعنی که چی آخه....خیلی بدم اومد از این ماموریتش
کلا این ماموریت آموزش رانندگ خیلی مسخرس...یعنی که چی آخه....خیلی بدم اومد از این ماموریتش
براي شما:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خداییش دمت گرم....الحق که حرفه ای هستین شماها![]()
سلام
من دوباره استرس کنکور گرفتم و نصب کردم!
حالا نمیدونم چرا وسط نصب ارور میده. 5 سی دی هست و وسط قسمت دوم ارور میده که یه فایلی توی adio نصب نشده. اما نصب که تموم میشه، بازی اجرا میشه اما مشکل اینجاس که بازی جدید که بخوام شروع کنم نمیشه، فقط save هام اجرا میشه. مطمئن نیستم قبلا هم این ارور رو میداد یا نه.
میشه بهم بگین مشکل چیه؟
سلام یه ماموریت رسیدم که زوزی (همون کوره) ازم میخواد یه کار براش انجام بدم که نیاز به شنا داره...بهدش پیغام میده بهم که برای انجام این ماموریت باید بری تمرین شنا انجام بدی و مهارت خودت رو تو شنا افزایش بدی بعد بیای این ماموریت رو انجام بدی...
سوال: آیا محل خاصی برای تمرین شنا وجود داره؟(مثله کلاس رانندگی و....) یا اینکه هرجا که دریا باشه میتونم برم و اونجا شنا تمرین کنم؟ اگه محلی هست با چه علامتی نشون داده میشه(من که خودم به شخصه چیزی ندیدم)
اگه درست يادم باشه بايد رين زير آب(مهم نيست كجا مثلا دريا)و بمونين زير آب تا نفستون زياد شه!
اين رمزو بزنيد بريد يه 5 دقيقه زير آب بمونيد:
CVWKXAM رمز اكسيژن بينهايت هست.
سلام
من تو این مرحله گیر کردم که cj باید بره یه دختره رو تعغیب کنه.دختره میره s.e.x shop و cj همه میره اونجا لباس اونجوری میپوشه!وقتی دختره از فروشگاه میاد بیرون تعغیبش میکنم تا جایی که باید ماشینو جلوی در خونش پارک کنم.بعدش نمیدونم باید چیکار کنم؟اخرش میگه miss filed شدی!![]()
اینم چند تا عکس از این مرحله....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که هنوز نرسیدم به ایم ماموریت ولی ظاهرا باید یه جوری تعقیبش کنی که خیلی بهش نزدیک نشی.....
نمیدونم والا بزار اساتید بیان راهنماییت کنن من هنوز به اینجا نرسیدم
بعد جلوی در خونش باید منتظر بمونی تا یه یاروی کچل با یه چیزی (!) تو دستش میاد که بره تو خونه دختره... قبل اینکه بره تو خفتش می کنی و اون چیزه (!) رو برمیداری و خودت جاش میری تو خونهی دختره و الا آخر...![]()
سوال:
این مامورتی زوزی که باید زیر دریایی انجام بدیم چه طوریاس؟
قبلش تمرین شنارو کردم تا ماوریت برام فعال شد..
دو تا کشتی هست نمیدونم باید باهاشون چه کنم..
از داخل یکی از کشتیا که ساکنه رفتم توش و یه bugs برداشتم حالا اونارو باید چه کنم با بقیه کشتیا نمیدونم
چون باید زیر آبی بریم و اگر بیام روی آب کارم تمومه و سه سوته منو میزنن..زیر آبی باید مثلا من چه غلطی بکنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)