اگر منظورت نوار بالای فولدر هاست که با زدن کلید alt روی کیبورد می تونی نوار رو بالای فولدر ببینی.
اگر منظورت نوار بالای فولدر هاست که با زدن کلید alt روی کیبورد می تونی نوار رو بالای فولدر ببینی.
مشکل کار نکردن Open, Save, Save as در تمام برنامه های روی Vista 64
=============================================
سلام
مدتیست کلید / دکمه های open, Save, Save as تمام برنامه های نصب شده روی Vista 64 از جمله Office, Acrobat, IE, Word, کار نمیکنه و منو کلافه کرده.
ویندوز ویستا 64 روی toshiba laptop با آخرین ورژن بروز NOD 32 آنتی ویروس.و Tuneup Utility 2010 و آخرین آپدیتهای ویندوز ویستا 64 رو نصب کردم و کلی باشون ور رفتم و باز هم افاقه نکرد.
حالا دست به دامن شما شده ام . ممنون میشم کمک کنید.
با سپاس.
Shan JBin
سلام این ویستای سرویس پک دو چطوره کرکی بودنش عیبه یا .... آنتی ویروسها کرکش رو پاک نمی کنن
اصلا ویستا جواب کلی نرمافزار و بازی و ...اینا رو میده![]()
سلام.
اگر از کرک مناسب استفاده کنید هیچ مشکلی پیش نمیداد حتی میتونید راحت ویستا رو آپدیت هم بکنید.
الان تمامی بازی ها ونرم افزار ها از ویندوز ویستا پشتیبانی میکنند.
موفق باشید.![]()
لطفا یکی کمکم کنه . زیر نویس بعضی فیلمها خرچنگ قورباغه است تو ویستا. تغییر زبان و فرمت رو انجام دادم ولی درست نشد لطفا کمکم کنید کمکککککککککککککککککک
سلام
دیروز کسی رفته سراغ کامپیوترم.
چطوری می تونم مسیرهایی رو که رفته بفهمم.
ممنون
سلام از چه برنامه ای برای دیدن فیلم ها استفاده میکنی؟
مقاله زیر را بخون:
بعضي از فايلهاي زيرنويس که با فرمت Unicode ذخيره نشدهاند. در بعضي از سيستمها بصورت حروف در هم و ناخوانا نشان داده ميشن.
اين مشکل از KMPlayer نيست بلکه از ويندوزه که زبان پيشفرض براي متون غير يونيکد رو زباني غير از فارسي قرار داده اگه اون فايلها رو با Notepad باز کنيد ميبينيد که اونجا هم بصورت ناخواناست. براي رفع اين مشکل دو راه داريد:
راه حل اول (اين راه حل مشکل رو فقط براي KMPlayer حل ميکنه):
در برنامه دکمه F2 رو فشار بدين در پنجرهاي که باز ميشه از سمت چپ قسمت پردازش زيرنويس و سپس نوع قلم رو انتخاب کنيد.
در سمت راست کادر مقابل Charset رو باز کرده و عربي رو انتخاب کنيد.
راه حل دوم (اين راه حل مشکل رو براي تمام برنامه هاي ديگه هم برطرف ميکنه):
در ويندوز روي Start کليلک کنيد و Control Panel رو باز کنيد. سپس روي Reginal and Language Option کليک کنيد.
در پنجره اي که باز ميشود به تب Advanced رفته و کادري رو که در قسمت Language for non-Unicode Programs قرار داره باز کنيد و Farsi رو انتخاب کنيد. بعد از اينکار يکبار سيستم را ريست کنيد. از اين به بعد هيچ مشکلي با فايلهاي زيرنويس نخواهيد داشت.
سلام
راهی نیست جز از هیستری بفهمی
منظورم مسیرهای توی حافظه کامپیوتره. توی درایوها.
یعنی به هیچ وجه؟
سلام دوست من به نظر من راهی نیست . و فکر نکنم باشه.
موفق باشید
چرا البته یه سری برنامه های مونیتورینگ هستن که این کار رو انجام می دن ولی باید از قبل اون برنامه ها رو نصب و فعال کرده باشید تا بتونید یک چنین کاری رو براتون انجام بده.
خب شما که روی کامپیوترت از این برنامه ها قطعا نصب نکرده بودی پس راهی جز همون recent item توی منوی استارت وجود نداره که اون هم فقط فایل های باز شده رو نشون میده نه مسیرهای رفته رو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)