تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 506 از 859 اولاول ... 6406456496502503504505506507508509510516556606 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,051 به 5,060 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2017

پيش فرض

TD LTE ایرانسل توو روز بهت بیشتر از 2 مگابیت (250 کیلوبایت) سرعت نمیده.!! تازه اگه مثل من سیگنال مودم عالی باشه
    فقط تبلیغ و شعاره که میگن پرسرعته. دوره اولی که بسته حجمی و مودم رو میخری بهت سرعت بالا میدن. از بسته‏ های حجمی بعدیت سرعتت میاد روو 2 و 3
    بسته های عیرحجمی هم که بهتره راجع به سرعتش صحبت نکنیم. دوستان واقفند...
    الان من خودم همین TD LTE رو دارم و فاصله مودم با دکلم خیلی نزدیکه و سیگنالش عالیه. ولی در راستای شعار پرمفهوم "دنیاتو تغییر بده"ی ایرانسل، نهایت سرعتم توو روز روی 2مگابیت (250 کیلوبایت) هست و شب هم بین ساعات 2 تا 6 صبح به زوور به 8 مگابیت میرسه... پشتبانی هم هیچ کاری واست نمیکنه.

- - - Updated - - -

TD LTE ایرانسل توو روز بهت بیشتر از 2 مگابیت (250 کیلوبایت) سرعت نمیده.!! تازه اگه مثل من سیگنال مودم عالی باشه
    فقط تبلیغ و شعاره که میگن پرسرعته. دوره اولی که بسته حجمی و مودم رو میخری بهت سرعت بالا میدن. از بسته‏ های حجمی بعدیت سرعتت میاد روو 2 و 3
    الان من خودم همین TD LTE رو دارم و فاصله مودم با دکلم خیلی نزدیکه و سیگنالش عالیه. ولی در راستای شعار پرمفهوم "دنیاتو تغییر بده"ی ایرانسل، نهایت سرعتم توو روز روی 2مگابیت (250 کیلوبایت) هست و شب هم بین ساعات 2 تا 6 صبح به زوور به 8 مگابیت میرسه... پشتبانی هم هیچ کاری واست نمیکنه.

شما حتما منطقتون مشکل داره.. وگرنه واسه من همیشه چه روز چه شب سرعت دانلودم 3 تا 4 مگا بایتِ ینی میشه 24 مگابیت...الان از اردیبهشت دارم مصرف میکنم تاحالا 3 تا بسته گرفتم واسش.. فکرمیکنم مشکل شماست

2. 2 کاربر از amirh_74 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

- - - Updated - - -

دوست عزیز بحث کیفیت سیگنال زمانی معنی پیدا می کنه که منطقتون خلوت باشه و شما بعلت سیگنال ضعیف نمی تونید از تمام پهنای باند ارائه شده استفاده کنید ولی در ایران مشکل فاصله نیست مشکل تعداد یوزرهاست و تعداد کم دکل کما این که بنده از سه ماهه پیش که تی دی گرفتم تا الان افت سرعتی نداشتم (گوش شیطون کر)

4. این کاربر از zofishel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تی دی تو یه جاهایی واقعا خوب جواب نداده.. اما بعضی جاها واقعا قابل قبوله.. این شانس همه جا هست.. البته تراکم جمعیتی تهران خیلی معادلات رو به هم زده.. حالا نمی دونم اون دوستمون تهران هست یا نه..متاسفانه هنوز تی دی بسته مورد نظر منو نداره و همچنان دی اس ال اینترنت اول منه.. بسته 6 ماه سی گیگ 60 تومن ایرانسل روی یوسیم خوب بود که جمعش کرد.. الانم خیلی ها دارن سمت همراه اول میرن.. هرچند طرح هاش کوتاه مدته اما می خواد جذب کنه و ایرانسل هم اگر فکر اساسی نکنه از قافله عقب می مونه.. از نظر من بسته صد گیگ یکساله 150 هزار تومن می تونه بسته خوبی باشه برای تی دی...
    این سرعت همین الان zw101

6. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

تهران، روز جدیدا حدود ۱ مگه

و اینکه تیدی بسته ۱۰۰ گیگ ۱۵۰ نداره و ۲۵+۵۰ که صد تومنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

برای منم از اول همین بوده و هیچ تغیری نکرده

zw101

9. 2 کاربر از erfan69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برای منم از اول همین بوده و هیچ تغیری نکرده

zw101

سیگنالتون خیلی عالیه ،واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

امروز الان سفارش ال تی دی دادم تعویض انشاالله خوب باشه اهوازم .
    برای من تنها لود صفحات وب مهمه

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

به نظرم رو سرویس بلند مدت دزدی داره
    یک روز ۱.۲ گیگ؟؟؟؟ فقط خودمم ، مک فعال و hidden ssid
    باید با دقت تست بگیرم
    استفادم تغییر نکرده، من قبلا ماهی ۲-۳ گیگ بیشتر مصرف نداشتم

13. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سرعت افتضاحه دوستان. منظقه ۵ تهران. افتضاح به معنی واقعی کلمه. مسخره کرده خودش رو ایرانسل

15. این کاربر از shaw2360 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان کسی در مورد آنلاک مودم z6000 ایرانسل که ظاهرا برای شرکت ZMTEL هم هستش اطلاعاتی داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •