تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 506 از 755 اولاول ... 6406456496502503504505506507508509510516556606 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,051 به 5,060 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام من پرينتر سامسونگ ام ال 1640 دارم كه از امروز داره صفحه رو سياه ميكنه كسي ميتونخ راهنماييم كنه كه چيكارش كنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام من پرينتر سامسونگ ام ال 1640 دارم كه از امروز داره صفحه رو سياه ميكنه كسي ميتونه راهنماييم كنه كه چيكارش كنم؟
    اينم نمونه پرينتش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" />

---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" />

---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

کســـــی نیست جواب بـــــــــــــده ؟!!!!!!!

مدل پرینتر من Samsung-SCX 3200 هست که سه کاره است . متاسفانه من یک مشکل باهاش پیدا کردم وقتی میخوام پرینت بگیرم از داخل PC صفحه برای پرینت لود میشه ولی اصلا پرینت نمیگیره و عمل نمیکنه در حالی که کاغذ هم هست در مورد اسکنر هم همینطور وقتی بعد اینکه میزنم پرینت بگیره ( نمیگیره ) میرم اسکن بگیرم از فوتوشاپ ارور میده Scanner Device Is Not Responding Plz Check that it is turned on and Connected to PC ولی وقتی کابل USB رو قطع و وصل میکنم اسکن میگیره ولی پرینت نه ... . چیکار باید بکنم ؟ مشکلش چی هست ؟

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

میشه بپرسم درام چه بلایی سرش میاد که کمرنگ چاپ می کنه ؟
    آنچه كه مسلم هست اينه كه درام بايد بر اثر تابش ليزر باردار بشه و پودر رو جذب كنه ولي اون خاصيت رو از دست ميده. حالا بعد از معمولا 3 بار شارژ خاصيتش رو از دست ميده؟! پاك شدن مواد رساناي جريان برق كه معمولا توي كارتريج نو هست باعث ميشه؟(البته كم پيش مياد توي شارژ اول كمرنگ بزنه) و ...
    توي پرينتر هاي brother من يه كارتريج داشتم كه 20-30 بار هم شارژ شده ولي يك ذره هم كمرنگ نشده. ولي عكسش توي اين پرينتر هاي جديد اچ پي و كانن و ... كه كارتريج كوچيك دارند خيلي زود خراب ميشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام من پرينتر سامسونگ ام ال 1640 دارم كه از امروز داره صفحه رو سياه ميكنه كسي ميتونه راهنماييم كنه كه چيكارش كنم؟
    اينم نمونه پرينتش

---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------

چطور شد كه اينطور شد؟
    كثيف كردن كاغذ اغلب از فوم هست. ابتدا بايد سرويسش كنيد و اگه درست نشد تعويض كنيد.

داره خودمونی میشه RAN_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آنچه كه مسلم هست اينه كه درام بايد بر اثر تابش ليزر باردار بشه و پودر رو جذب كنه ولي اون خاصيت رو از دست ميده. حالا بعد از معمولا 3 بار شارژ خاصيتش رو از دست ميده؟! پاك شدن مواد رساناي جريان برق كه معمولا توي كارتريج نو هست باعث ميشه؟(البته كم پيش مياد توي شارژ اول كمرنگ بزنه) و ...
    توي پرينتر هاي brother من يه كارتريج داشتم كه 20-30 بار هم شارژ شده ولي يك ذره هم كمرنگ نشده. ولي عكسش توي اين پرينتر هاي جديد اچ پي و كانن و ... كه كارتريج كوچيك دارند خيلي زود خراب ميشه.
    من می خواستم مخزن رو سوراخ کنم ی کوچولو از اونجا پودر بریزم بعدش ببندم درش رو
    به هر کی گفتم گفت این کار رو نکن و این حرفا !
    ولی به نظر خودم به جای اینکه 2 ساعت باز کنم کارتریج رو این کار رو می کردم خیلی بهتر بودش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام پرینترم canon lbp-1120
    سیستمم win7-64bit
    برای نصب پرینتر چکار کنم؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من می خواستم مخزن رو سوراخ کنم ی کوچولو از اونجا پودر بریزم بعدش ببندم درش رو
    به هر کی گفتم گفت این کار رو نکن و این حرفا !
    ولی به نظر خودم به جای اینکه 2 ساعت باز کنم کارتریج رو این کار رو می کردم خیلی بهتر بودش
    نه بابا اين چه كاريه سوراخ كني كارتريج رو بعد با چي ميخواي پرش كني!
    بايد كارتريج باز بشه پودر هاي قبلي و همينطور پودرهاي سوخته خارج بشه و تميز و زيبا و مطمئن مي بندي سرجاش.
    شارژ كارتريج كه كار استانداردي نيست بايد بري پول بدي بخري يه دونه وقتي نداري كه بدي خيلي خونسرد شارژ ميكني هر كدوم از قسمت ها از فوم و درام و بليد و مگنت و كاست و ... خراب شد هم عوض ميكني

---------- Post added at 02:43 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------

سلام پرینترم canon lbp-1120
    سیستمم win7-64bit
    برای نصب پرینتر چکار کنم؟
    بگرد دنبال درايورش اگه پيدا نكردي درايور هاي ويستا رو براش گير بيار. اگه نشد فكري ديگه ميكنيم برات(خرج داره!)

10. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه RAN_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

4

نه بابا اين چه كاريه سوراخ كني كارتريج رو بعد با چي ميخواي پرش كني!
    بايد كارتريج باز بشه پودر هاي قبلي و همينطور پودرهاي سوخته خارج بشه و تميز و زيبا و مطمئن مي بندي سرجاش.
    شارژ كارتريج كه كار استانداردي نيست بايد بري پول بدي بخري يه دونه وقتي نداري كه بدي خيلي خونسرد شارژ ميكني هر كدوم از قسمت ها از فوم و درام و بليد و مگنت و كاست و ... خراب شد هم عوض ميكني
    دفعه ی بعدی که پودرم تموم شدش کارتریج رو سوراخ می کنم مخزنش رو پودر میریزم توش ، قسمت سوراخ شده رو هم با چسب می بندم
    نتیجه رو هم به دوستان اطلاع میدم
    تهش اینه که خراب میشه میرم یکی دیگه میگیرم ولی به نظرم این ایده ی من یک ایده ی بسیار عملیاتی هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •