سلام من پرينتر سامسونگ ام ال 1640 دارم كه از امروز داره صفحه رو سياه ميكنه كسي ميتونخ راهنماييم كنه كه چيكارش كنم؟
سلام من پرينتر سامسونگ ام ال 1640 دارم كه از امروز داره صفحه رو سياه ميكنه كسي ميتونخ راهنماييم كنه كه چيكارش كنم؟
سلام من پرينتر سامسونگ ام ال 1640 دارم كه از امروز داره صفحه رو سياه ميكنه كسي ميتونه راهنماييم كنه كه چيكارش كنم؟
اينم نمونه پرينتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" />
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="" />
---------- Post added at 07:39 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کســـــی نیست جواب بـــــــــــــده ؟!!!!!!!
مدل پرینتر من Samsung-SCX 3200 هست که سه کاره است . متاسفانه من یک مشکل باهاش پیدا کردم وقتی میخوام پرینت بگیرم از داخل PC صفحه برای پرینت لود میشه ولی اصلا پرینت نمیگیره و عمل نمیکنه در حالی که کاغذ هم هست در مورد اسکنر هم همینطور وقتی بعد اینکه میزنم پرینت بگیره ( نمیگیره ) میرم اسکن بگیرم از فوتوشاپ ارور میده Scanner Device Is Not Responding Plz Check that it is turned on and Connected to PC ولی وقتی کابل USB رو قطع و وصل میکنم اسکن میگیره ولی پرینت نه ... . چیکار باید بکنم ؟ مشکلش چی هست ؟
آنچه كه مسلم هست اينه كه درام بايد بر اثر تابش ليزر باردار بشه و پودر رو جذب كنه ولي اون خاصيت رو از دست ميده. حالا بعد از معمولا 3 بار شارژ خاصيتش رو از دست ميده؟! پاك شدن مواد رساناي جريان برق كه معمولا توي كارتريج نو هست باعث ميشه؟(البته كم پيش مياد توي شارژ اول كمرنگ بزنه) و ...
توي پرينتر هاي brother من يه كارتريج داشتم كه 20-30 بار هم شارژ شده ولي يك ذره هم كمرنگ نشده. ولي عكسش توي اين پرينتر هاي جديد اچ پي و كانن و ... كه كارتريج كوچيك دارند خيلي زود خراب ميشه.
چطور شد كه اينطور شد؟
كثيف كردن كاغذ اغلب از فوم هست. ابتدا بايد سرويسش كنيد و اگه درست نشد تعويض كنيد.
من می خواستم مخزن رو سوراخ کنم ی کوچولو از اونجا پودر بریزم بعدش ببندم درش رو
به هر کی گفتم گفت این کار رو نکن و این حرفا !
ولی به نظر خودم به جای اینکه 2 ساعت باز کنم کارتریج رو این کار رو می کردم خیلی بهتر بودش
سلام پرینترم canon lbp-1120
سیستمم win7-64bit
برای نصب پرینتر چکار کنم؟
نه بابا اين چه كاريه سوراخ كني كارتريج رو بعد با چي ميخواي پرش كني!
بايد كارتريج باز بشه پودر هاي قبلي و همينطور پودرهاي سوخته خارج بشه و تميز و زيبا و مطمئن مي بندي سرجاش.
شارژ كارتريج كه كار استانداردي نيست بايد بري پول بدي بخري يه دونه وقتي نداري كه بدي خيلي خونسرد شارژ ميكني هر كدوم از قسمت ها از فوم و درام و بليد و مگنت و كاست و ... خراب شد هم عوض ميكني
---------- Post added at 02:43 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------
بگرد دنبال درايورش اگه پيدا نكردي درايور هاي ويستا رو براش گير بيار. اگه نشد فكري ديگه ميكنيم برات(خرج داره!)
دفعه ی بعدی که پودرم تموم شدش کارتریج رو سوراخ می کنم مخزنش رو پودر میریزم توش ، قسمت سوراخ شده رو هم با چسب می بندم
نتیجه رو هم به دوستان اطلاع میدم
تهش اینه که خراب میشه میرم یکی دیگه میگیرم ولی به نظرم این ایده ی من یک ایده ی بسیار عملیاتی هستش![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)