میتونم بگم معمولی رو ب بالا
یوتیوب ویدیو 480 رو راحت استریم میکنه
میتونم بگم معمولی رو ب بالا
یوتیوب ویدیو 480 رو راحت استریم میکنه
من چند ماهه سرویس ۴ مگ حجمی از پارس میگیرم که راضی هم بودم ازش، ولی الان میخام تمدید کنم، بیشتر از سرعت ۲ مگ رو نمیشه انتخاب کرد در حالی که ماه های قبل، ۴ مگ رو انتخاب میشد کرد، جه مرگشون شده اینا ؟ چرا اینجوری شده ؟
سلام دوستان
من میخواستم از پارس آنلاین سرویس بگیرم، تو بخش سرویس های غیر حجمی، پکیج PI-2048-1M-4G-UL رو نوشته سرعت 2 مگ و ترافیک ماهانه نامحدود، قیمت هم زده 36000 تومان، اینکه نوشته ترافیک نامحدود، واقعا نامحدوده؟ یا اینکه تا حجم مشخصی با سرعت بالاست و بعد سرعت افت میکنه؟ اگر افت میکنه مثلا به چند؟ ممنون میشم اگر کسی از دوستان در این مورد اطلاعی داره، بگه.
هر چند وقت یکبار داخل پنل سرویس تا 8 مگ حذف و اضافه میشه!
ولی همه سرویس های حجمی روی سرعت های 9 تا 16 مگ بسته میشن
بنده یکبار سرویس 6 مگ گرفتم و واقعا هیچ تفاوتی در سرعت و کیفیت با سرویس 2 مگ همیشگی احساس نکردم!
در ساعت های روزانه و خلوت سرعت ها ثابته و تا جایی که خطتون جواب بده میکشه.
ولی در ساعت های شبانه و ساعت های شلوغ که سرعت کم باشه سرعت ها میاد روی سرعت اسمی و اون موقع کسی که سرویس 4 مگ داشته باشه سرعتش بیشتر از کسی هست که سرعت 1 مگ داره و در واقع اونی که سرویسش بالا تره کمتر افت سرعت رو احساس میکنه.
البته این چیزیه که خود کارشناسای پارسانلاین میگن راست و دروغشو من خودم خیلی اطلاع ندارم با این مدل جواب دادنا هر افت سرعتی قابل توجیه کردنه و عملاً هم همیشه با این حرفا کاراشونو توجیه می کنند![]()
نه اینجوری نیست من خطم روی 6 مگابیته روز و شب سرعت 650 تا 700 کیلوبایته( اگه نویز خط اجازه بده )
یعنی شما نامحدود غیرحجمی 34000 تومن که تا 2mbps افزایش سرعت داره گرفتید و سرعتتون تا 650 تا 700 میره؟
اگه نه این سرویس که گفتم بعد از مدتی حجمی نمیشه در کل به چه صورته؟ کمترین سرعت چقدر میشه؟
فک کنم ی اشتباهی شد
منظورم سرویسهای حجمی شبانه دار بود
من ویدئو 720 راحت توی یوتیوب میبینم حتی 1080 هم مشکلی نداره ولی بخاطر حجم بالا نگاه نمیکنم
قندشکنت چیه؟ اسمشو واسم pm میکنی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)