تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 506 از 752 اولاول ... 6406456496502503504505506507508509510516556606 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,051 به 5,060 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام

Xonar Essence ST/X ،چون دارای امپ داخلی هدفون است براحتی هدفونهای تا 600 اهم درایو میکند ،آیا این مدل تو بازار ایران هست؟(چون امروز چند جا زنگ زدم کسی نداشت، بر عکس کریتیو موجود بود)

Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD ، آیا از پس درایو کردن DT 990 PRO امپدانس 250 اهم بر می آید؟ چون آمپ داخلی هدفون ندارد ، بنابر این مجبوریم یک هزینه هم برای آمپ جدا بکنیم ، یا نه نیازی به آمپ نیست؟؟؟

برای اینکه هزینه کمتر بشه خوبه یک سورس انتخاب کنیم که آمپ و dac داشته باشه ؟؟؟

یک پیشنهاد اگه میشه یک تاپیک باز کنید و ساخت آمپ پرتابل هدفون آموزش بدهید ،pcb را در اختیار بقیه قرار بدهید و قطعات که لازمه هست را بگید.

مثل همچنین سایتی
    The open source headphone amp
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام اقا رضا
    واقعا شرمنده نمی خواستم تو زحمت بندازم.
    همین که میگفتین به امپ بستگی داره واسم کافی بود.به هر صورت شرمنده فرمودین.
    در مورد کانکتور خودم شک کردم .با اینکه گفتن ژاپنیه ولی بهش اطمینان کامل ندارم.تا کابل اصلی نرسه به همین شکل باید سر کنم.
    برای امپ هم سفارش lyr رو دادم تا یکی دو هفته دیگه با لامپ اضافی میرسه ولی چند تا مقاله و تحقیق در باره امپ کردم که بهترین ها برای هدفون meier symphony 2 و چند تا ترانزیستوریشو هم اقای مارک لوینسون طراحی کردن که امپ های خوبی بودن ولی بعید میدونم به راحتی بشه تهیه کرد.

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    قصد خرید یه هدفون برای گیم و موسیقی رو دارم. سقف بودجه هم 80 می‌تونم ردیف کنم.
    دو تا سوال
    بین Philips SHP8900 و Pioneer SE-M390 کدوم رو پیشنهاد می‌کنید؟
    در کل چه مدل دیگه‌ای رو پیشنهاد می‌کنید؟
    متشکرم
    سلام به شما
    متاسفانه این دو مدلی رو که انتخاب کردید به شخصه تست نکردم اما به نظرم از خیر مدلهای فلیپس باید گذشت چون ظاهرآ :
    1. اون چند مدلی که از نمایندگی و از یا جاهای مختلف خریدم تقلبی بودند
    2. کیفیت صدای فلیپس واقعآ اینقدر پایین هست
    3. جدای از کیفیت صدا واقعآ کیفیت ساخت پایینی دارند منظورم با این مدلهای موجود هست
    4. اینقدر برند متخصصی در ساخت هدفون نیست که ارزش داشته باشه اصلش رو هم از خارج خرید کنه و مطمئن بشه

به هر حال تجربه ای از برند پیونیر هم تا به حال نداشتم ونمی تونم نظر درستی به شما بدم اما به نظرم این مدلها مناسب باشند البته با کمی افزایش بودجه:
    1. Audio Tehcnica M30
    2. AKG K99
    3. AUdio Technica M20
    4. HD238

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------

1 هدفون ارزون قیمت تا رنج 60 تومن معرفی می کنید ! ؟
    راستی این مدل HD 201 سنهایزر چجوریاست ؟ (جز هدفون های ارزون قیمتشه)
    1. HD202 II
    2. AKG K77

و مدل انتخابی شما هم کیفیت صدای خوبی داره و در حد قیمت خودش و معمولآ سنهایزر چیزی رو حراج نمی کنه چون به نظرش هر هدفونی متناسب با کیفیت ساخت و صدا قیمت اون تعیین می شه به هر حال سنهایزر هر چه گرانتر با کیفیت تر این تجربه شخصی من هست و ممکنه همیشه اینططور نباشه اما برای مدلهای معروف اون اغلب اوقات همینه
    سنهایزر حتی هدفون 10 تومنی هم داره البته هم 10 هزار تومنی منظورم هم 10 میلیون تومنی

شما هم موفق باشید.

4. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام. سبک های موسیقی مورد علاقه من راک و متال هستند و در وهله اولهدفون باید جزئیات بالا رو بتونه پخش کنه.
    ماشاءالله اینقدر برند نام بردید که از برندبیتس کاملا" منصرف شدیم! حالا از برندهایی که فرمودید چند مدل تا100 هزار تومان معرفی کنید.(دسترسی به خارج فقط کشور فرانسه) اگه از ایران بشه خرید که چه بهتر.
    موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

Xonar Essence ST/X ،چون دارای امپ داخلی هدفون است براحتی هدفونهای تا 600 اهم درایو میکند ،آیا این مدل تو بازار ایران هست؟(چون امروز چند جا زنگ زدم کسی نداشت، بر عکس کریتیو موجود بود)

Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD ، آیا از پس درایو کردن DT 990 PRO امپدانس 250 اهم بر می آید؟ چون آمپ داخلی هدفون ندارد ، بنابر این مجبوریم یک هزینه هم برای آمپ جدا بکنیم ، یا نه نیازی به آمپ نیست؟؟؟

برای اینکه هزینه کمتر بشه خوبه یک سورس انتخاب کنیم که آمپ و dac داشته باشه ؟؟؟

یک پیشنهاد اگه میشه یک تاپیک باز کنید و ساخت آمپ پرتابل هدفون آموزش بدهید ،pcb را در اختیار بقیه قرار بدهید و قطعات که لازمه هست را بگید.

مثل همچنین سایتی
    The open source headphone amp
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام به شما

کارت های ایسوس اینجا به سختی گیر میاد و اگه باشه همچین قیمتی داره که از خریدشون که چه عرض کنم از فکر کردن بهشون پشیمون خواهید شد و بلافاصله می رید سمت سایر برندهای دیگه مثل کریتیو و M-audio
    کریتیو HD مشکلی بابت درایو کردن 990 نداره و اینکه آمپ داخلی رو حتی کارتهای ارزان قیمت 10 الی 30 تومنی هم دارند فقط تفاوتشون اینه که چه قدرتی دارند و چه کیفیتی به هر حال آمپ این کارت چندان تفاوت چشمگیری با کارت ایسوس نداره چون هر دو کارت از یک سری DAC استفاده می کنند که اتفاقآ DAC برروی کارت کریتیو جدید تر و با کیفیت تر هست و اینکه آمپ داخلی هر دو کارت قابل تغییر توسط کاربر هست البته به اینصورت که شما فقط می تونید Op Amp های خروجی رو به جهت افزایش کیفیت و نهایتآ برای افزایش قدرت با مدل مشابه از نظر پایه و مشخصات الکتریکی تعویض کنید

هزینه شما وقتی پایین میاد که حداقل یک کارت صدای آنبرد داخلی با خروجی SPDIF و یا Optical داشته باشید + یک DAC مناسب با آمپ داخلی برای خروجی هدفون که حداقل هم قیمت یک کارت صدای خوب هست

چون اینجا اغلب کاربرها آموزشی بابت قطعات و مدارات الکترونیکی ندارند تاپیک ایجاد شده به زودی میره اون ته ته ها و بلا استفاده می مونه مثلآ یادم میاد به کاربری که اتفاقآ دوست عزیزم هم هست هر چی آموزش دادم که اینطوری می شه یه فیش هدفون رو عوض کرد ایشون نخواست این کار رو انجام بده حالا به نظر شما آیا می شه یک کیت آمپ اون هم آفلاین بسازه؟!!

به هر حال خوشحال می شم از تجربه شما استفاده کنم ولی آمپ با کیفیت در سطح حرفه ای یه موضوعی فراتر از این دست تاپیکهاست و با قطعات بسیار درجه پایین و اغلب تقلبی موجود نمی شه به اون سطح کیفیت رسید و باید سفارشی خرید کنید و اینکه از کدوم فروشگاه خرید کنید خودش زمان زیادی نیاز داره

در آخر شما که سررشته از الکترونیک دارید استارت تاپیک رو بزنید من هم تا جای امکان کمک می کنم

شما هم موفق باشید.

7. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

ممنون رضا جان راستیتش امکان خرید امپ از خارج رو فعلا ندارم من ولی من یدونه فیو ای 7 دارم که خوب وضعیت جالبی نداره نمیدونم
    فعلا اصلا رو 598 جواب میده یا نه . البته اگه لطف کنی تو برندهای جهانی مدلی رو که مناسب برای هدفون هایی در رده ی همین 598
    باشه برای استفاده شخصی معرفی کنی ممنون میشم - تو بازار داخل که فکر نکنم چیزی گیر بیاد .
    سپاس ...

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام اقا رضا
    واقعا شرمنده نمی خواستم تو زحمت بندازم.
    همین که میگفتین به امپ بستگی داره واسم کافی بود.به هر صورت شرمنده فرمودین.
    در مورد کانکتور خودم شک کردم .با اینکه گفتن ژاپنیه ولی بهش اطمینان کامل ندارم.تا کابل اصلی نرسه به همین شکل باید سر کنم.
    برای امپ هم سفارش lyr رو دادم تا یکی دو هفته دیگه با لامپ اضافی میرسه ولی چند تا مقاله و تحقیق در باره امپ کردم که بهترین ها برای هدفون meier symphony 2 و چند تا ترانزیستوریشو هم اقای مارک لوینسون طراحی کردن که امپ های خوبی بودن ولی بعید میدونم به راحتی بشه تهیه کرد.
    سلام به شما
    چه زحمتی خواستم مستند باشه البته اون تست رو از روی تجربه قبلیم + تجربه جدید به صورت گراف طراحی کردم تا مشخص بشه که چه فرکانسهایی رو در چه فضایی از Soundstage قابل شنیدن هستند نه اینکه مثلآ انتظار داشته باشیم که بیس هم 4 متری Soundstage داشته باشه البته این مووضوع برای اغلب هدفونها به همین شکل هست که فرکانسهای مختلف Soundstage متفاوتی دارند و اینکه ممکنه که یک فرکانس مشخص از یک دامنه ای که کمتر بشه باز در محدوده Soundstage اصلی قرار نگیره و نزدیک تر باشه همینطور اگه امکان داره اون فرکانس توان بیش از اندازه داشته باشه و باز هم نزدیک تر احساس بشه به هر حال ریزه نکات خیلی داره ولی با دقت اون تست رو انجام بدید نتیجه بسیار نزدیک دریافت خواهید کرد نه دقیقآ همون نتیجه رو چون همه مثل هم نیستند از هدفون گرفته تا پلیر تا حساسیت گوش خود کاربر و . . .

یک مورد دیگه اینه که شاید CUP ها رو درست و سنتر روی گوشتون نزاشتید، نه نه خدای نکرده قصد جسارت نداشتم منظورم اینه که حتی گوشهای یک کاربر با هم اختلاف دارند و این مسئله باعث می شه که صدا های هر چند برابر برای ما کاملآ مطابق هم نباشند مثلآ اگه به صدای استریو گوش کنید ممکنه با کمی جابجایی Cup مثلآ سمت راست به سمت جلو و یا عقب تمام Soundsatge جابجا بشه به خصوص برای HD800 چون CUP اون بزرگه و اینکه درایور با زاویه نسبت به گوش قرار میگیره نه مستقیمآ به کانال گوش صدا رو ارسال می کنه بنابراین ما صداهای منعکس شده طبیعی و از لاله گوش خودمون رو می شنویم نه صدای درایورها رو به همین خاطر Soundstage بسیار بزرگتری به دست میاد اما با حساسیت بسیار زیاد نسبت به محل قرارگیری Cup برروی گوش که این منظور دقیقم بود نه اون یکی (:

واووو چه شود ، شما دارید حسابی حساب بانکی تون رو خالی می کنید بیچاره اون صفرها (:
    به هر حال بسیار مبارکتون باشه HD800 => LYR نتیجه می شه یه صدای گرم و دلنشین
    چه مدل لامپ جداگانه ای براش سفارش دادید و قیمت چند شد؟

مدل سمفونی تولدی نمی شه و اگه هم بشه سفارشی هست یا دست دوم که برای سفارشی بودنش هم تا جایی که یادم هست 6 ماه الی یک سال توی لیست می بودید.

شما هم موفق باشید.

10. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام. سبک های موسیقی مورد علاقه من راک و متال هستند و در وهله اولهدفون باید جزئیات بالا رو بتونه پخش کنه.
    ماشاءالله اینقدر برند نام بردید که از برندبیتس کاملا" منصرف شدیم! حالا از برندهایی که فرمودید چند مدل تا100 هزار تومان معرفی کنید.(دسترسی به خارج فقط کشور فرانسه) اگه از ایران بشه خرید که چه بهتر.
    موفق باشید.
    سلام به شما

اگه از اینجا می خاید خرید کنید و مناسب با استایل همون بیتس انتخابی خودتون و با در نظر گرفتن بودجه و سبک مورد علاقه:
    1. HD238
    2. Audio Technica M30
    3. AKG K99
    4. AUdio technica M20

فعلآ تا اینا رو یه نگاهی بندازید برم برسم به پست بعدی چون خیلی دیرم شده (:

شما هم موفق باشید.

12. 5 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درود به دوستان و اقا رضای عزیز
    به نظرتون هدفونی تو ایران پیدا میشه که صداش تقریبا مثل Shure SE215-K Live Sound Monitor, Blackیا se535-vداشته باشه؟یا جایی رو برای فروش سراغ ندارید ممنون

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون رضا جان راستیتش امکان خرید امپ از خارج رو فعلا ندارم من ولی من یدونه فیو ای 7 دارم که خوب وضعیت جالبی نداره نمیدونم
    فعلا اصلا رو 598 جواب میده یا نه . البته اگه لطف کنی تو برندهای جهانی مدلی رو که مناسب برای هدفون هایی در رده ی همین 598
    باشه برای استفاده شخصی معرفی کنی ممنون میشم - تو بازار داخل که فکر نکنم چیزی گیر بیاد .
    سپاس ...
    خواهش می کنم
    از این برند تا به حال آمپ نداشتم اما بعید میدونم مدل خوبی به خصوص این مدل آمپ شما باشه اما فکر نمی کنم به خوبی بتونه از پس این هدفون بربیاد ولی می تونه یه صدایی ازش دربیاره ولی با بیس نسبتآ ضعیف هر چند که سنهایزر شناخته شده به همین ایراد ، ضعیف بودن بیس هست حالا دیگه چی از این Setup شنیده بشه اطلاعی ندارم

به هر حال بودجه و کاربرد و نوع صدا از نظر جنس رو مشخص کنید تا بهتر بشه تصمیم گرفت

شما هم موفق باشید.

15. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •