تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 506 از 1421 اولاول ... 64064564965025035045055065075085095105165566061006 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,051 به 5,060 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

ا
    من اصلا قطعی ندارم. نویز خط رو چک کن.
    من قبلا این مشکل رو داشتم و به دلیل کیفیت پایین مودم بود . مودم رو عوض کردم از اون روز تا حالا قطعی ندارم!
    با سلام در ارتباط با قطعی چند تا نکته رو بگم:
    من در یک بازه های زمانی خاص قطعی دارم.که با یک روش خاص مشکلو برطرف کردم.(که نمیشه بگم)SNR من 50 هست.به نطر من قطعی ربطی به این حرفا نداره ،منطورم نویزه.نویز موثره ولی اینکه همه چیزو بندازیم گردن نویز اشتباهه.این شیوه توجیه بعضی شرکتهای اینترنتیه که من به کرات دیدم با این صحبتا می خوان کیفیت بد رو بندازن گردن نویز و این حرفا;مثل قضیه کم شدن ترافیک بیش از حده که میندازن گردن ویروس و از این حرفای بی اساس!ناگفته نماند که در بسیاری از این موارد خود شرکتها هم بی تقصیرند و بیشتر به دلیل اطلاعات کم کاربر ها و عدم رعایت اصول امنیتی و سوء استفاده دزدهای به اصطلاح "هکر" است.این هم ناگفته نماند که این قبیل افراد سواد چندانی هم ندارند و از نطر من عقب افتاده های کم سواد وکم هوشی هستند که بدون دانستن اصول ،فقط با تقلید میمون وار از فیلم های آموزشی این اختلالات رو ایجاد می کنند.در ارتباط با قطعی هم به نظر من بیشتر کار این افراده.با یک نرم افزار ساده میشه روتر ها رو ریبوت کرد.(ارجاع به آموزش های سایت آشیانه).زیاد تو قید وبند نویز نرید اگه SNR شما در رنج نرماله،و به مودم هم ربطی نداره و اگه بهتون گفتن از مودمه بیشتر تبلیغاته برای فروش یا مقاصد دیگر که عاقلان دانند.!
    Last edited by NullCode; 23-03-2013 at 20:59.

2. 3 کاربر از NullCode بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

ا
    با سلام در ارتباط با قطعی چند تا نکته رو بگم:
    من در یک بازه های زمانی خاص قطعی دارم.که با یک روش خاص مشکلو برطرف کردم.(که نمیشه بگم)SNR من 50 هست.به نطر من قطعی ربطی به این حرفا نداره ،منطورم نویزه.نویز موثره ولی اینکه همه چیزو بندازیم گردن نویز اشتباهه.این شیوه توجیه بعضی شرکتهای اینترنتیه که من به کرات دیدم با این صحبتا می خوان کیفیت بد رو بندازن گردن نویز و این حرفا;مثل قضیه کم شدن ترافیک بیش از حده که میندازن گردن ویروس و از این حرفای بی اساس!ناگفته نماند که در بسیاری از این موارد خود شرکتها هم بی تقصیرند و بیشتر به دلیل اطلاعات کم کاربر ها و عدم رعایت اصول امنیتی و سوء استفاده دزدهای به اصطلاح "هکر" است.این هم ناگفته نماند که این قبیل افراد سواد چندانی هم ندارند و از نطر من عقب افتاده های کم سواد وکم هوشی هستند که بدون دانستن اصول ،فقط با تقلید میمون وار از فیلم های آموزشی این اختلالات رو ایجاد می کنند.در ارتباط با قطعی هم به نظر من بیشتر کار این افراده.با یک نرم افزار ساده میشه روتر ها رو ریبوت کرد.(ارجاع به آموزش های سایت آشیانه).زیاد تو قید وبند نویز نرید اگه SNR شما در رنج نرماله،و به مودم هم ربطی نداره و اگه بهتون گفتن از مودمه بیشتر تبلیغاته برای فروش یا مقاصد دیگر که عاقلان دانند.!
    سلام داداش حرفت درسته اکثر وقتها کار همین هکرهاست حتی رو سرعت هم تاثیر داره جالب اینه که بیشرف النی میکنی ومیاد میگه من اکانت مخابرات رو -- میکنم من واقعا نمیدونم دزدی افتخار هم داره

4. 3 کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

از اول سال ۹۲ قطعی زیاد شده و سرعتها خیلی بالا و پایین میره

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

اون محدودیت دانلودی که برای سرویس های نامحدود بود هنوزم هست؟
    1هفتس نامحدود گرفتم ولی برام پیش نیومد سرعت کم بشه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

من برای اینکه به حداکثر سرعت برسم 6 یا 7تا لینک میزارم , شما هم امتحان کنید مطمئنا به حداکثر سرعت میرسین در غیر اینصورت سرعت واسه تک لینک از 60تا هم بیشتر نمیره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    چمستان

پيش فرض

من هم محدودیت سرعت ندارم بعضی دوستان یه برنامه نوشته بودن استفاده میکردن مودم رو ریست میکردن برا من کم نمیشه سرعت
    در مورد تک لینک اکثر سایتها سرعت زیر 100 هست اما بعضی سایت ها کامل میدن

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad6947's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    بــابـــــل

پيش فرض

دوستان سرعت دانلود پایین نیومده
    بنده 256 نامحدود دارم و از سرور سایت مولتی شیر تک لینک با سرعت 100 دانلود میکنم و با 4 یا 5 لینک به نهایت سرعت میرسم

اما دوستانی که مشکل کمی سرعت دارن به سایت"دانلود دات آی آر "سر بزنن
    من از این سایت تک لینک با سرعت 350 دانلود میکنم

10. 2 کاربر از mohammad6947 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام
    مودم من tplink هست. و میخام وارد تنظیمات مودم بشم.
    هر یوز و پسوردی وارد میکنم، وارد نمیشه و باز همون صفحه یوزر پس میاد.
    نصاب موقع نصب یه پسورد برای مودم هم برای من گذاشت چون مودمم وایرلس داره.
    حالا برای دسترسی به تنظیمات مودم و تغییر دادن رمز وایرلس مودم چیکار باید بکنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    چمستان

پيش فرض

سلام
    مودم من tplink هست. و میخام وارد تنظیمات مودم بشم.
    هر یوز و پسوردی وارد میکنم، وارد نمیشه و باز همون صفحه یوزر پس میاد.
    نصاب موقع نصب یه پسورد برای مودم هم برای من گذاشت چون مودمم وایرلس داره.
    حالا برای دسترسی به تنظیمات مودم و تغییر دادن رمز وایرلس مودم چیکار باید بکنم؟
    یه دکمه ریست داره پشت مودمت 10 ثانیه نگهش دار تنظیمات مودم کارخانه ای میشه ... یوزر پسورد پیشفرض میزنین وارد میشین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    sari

پيش فرض

در عرض 2 شبانه روز 50 گیگ دانلود کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •