ا
با سلام در ارتباط با قطعی چند تا نکته رو بگم:
من در یک بازه های زمانی خاص قطعی دارم.که با یک روش خاص مشکلو برطرف کردم.(که نمیشه بگم)SNR من 50 هست.به نطر من قطعی ربطی به این حرفا نداره ،منطورم نویزه.نویز موثره ولی اینکه همه چیزو بندازیم گردن نویز اشتباهه.این شیوه توجیه بعضی شرکتهای اینترنتیه که من به کرات دیدم با این صحبتا می خوان کیفیت بد رو بندازن گردن نویز و این حرفا;مثل قضیه کم شدن ترافیک بیش از حده که میندازن گردن ویروس و از این حرفای بی اساس!ناگفته نماند که در بسیاری از این موارد خود شرکتها هم بی تقصیرند و بیشتر به دلیل اطلاعات کم کاربر ها و عدم رعایت اصول امنیتی و سوء استفاده دزدهای به اصطلاح "هکر" است.این هم ناگفته نماند که این قبیل افراد سواد چندانی هم ندارند و از نطر من عقب افتاده های کم سواد وکم هوشی هستند که بدون دانستن اصول ،فقط با تقلید میمون وار از فیلم های آموزشی این اختلالات رو ایجاد می کنند.در ارتباط با قطعی هم به نظر من بیشتر کار این افراده.با یک نرم افزار ساده میشه روتر ها رو ریبوت کرد.(ارجاع به آموزش های سایت آشیانه).زیاد تو قید وبند نویز نرید اگه SNR شما در رنج نرماله،و به مودم هم ربطی نداره و اگه بهتون گفتن از مودمه بیشتر تبلیغاته برای فروش یا مقاصد دیگر که عاقلان دانند.!