تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 506 از 686 اولاول ... 6406456496502503504505506507508509510516556606 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,051 به 5,060 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

آغاز مرحله اول طرح ترابردپذیری ظرف روزهای آتی و چالش های احتمالی پیش رو

سال گذشته اصطلاحی به کاربران شبکه ی موبایلی کشور معرفی شد تحت عنوان «ترابردپذیری». ترابردپذیری به امکان تغییر اپراتور موبایل با حفظ شماره گفته می شود. طبق وعده های مسئولین، این طرح قرار بود تا پایان سال گذشته عملیاتی شود. اما به گزارش خبرگزاری تسنیم، حالا با تأخیری قابل توجه قرار است مرحله ی اول طرح ترابردپذیری سیم کارت ها طی روزهای آینده برای اولین بار در کشور اجرا شود.

بر اساس قانونی که در نهاد های ذیربط برای این کار در نظر گرفته شده هر مشترک برای هر شماره می‌ تواند حداکثر ۲ بار در سال تقاضای ترابرد داشته باشد. طبق این مصوبه حد اقل باید ۳ ماه از تاریخ فعال سازی سیم کارت گذشته باشد تا دارنده ی آن بتواند پس از تسویه حساب با اپراتور اصلی خود درخواست ترابرد آن را ثبت کند. اپراتور پذیرنده ی شماره نیز در ازای هر درخواست، پس از تکمیل عملیات ترابرد و برقراری خدمت، می تواند مبلغ مصوب کمیسیون مربوطه را بابت این خدمات از مشترک دریافت کند. ظاهراً قرار است ترابرد شماره‌ ها فقط به صورت نظیر به نظیر باشد، یعنی سیم‌کارت دائمی به دائمی و سیم‌ کارت‌ های اعتباری به اعتباری ترابرد شوند.

طرح ملی ترابردپذیری سیم کارت های کشور با وجود هیجانی که برای مشترکان تلفن همراه به ارمغان می آورد و رقابتی که میان اپراتورها به راه می اندازد، می‌تواند با چالش هایی نیز همراه شود.

از جمله اینکه هنوز معلوم نیست با ترابردپذیری شماره ها، چه اتفاقی برای تخفیف های داخل شبکه ای اپراتورها و هزینه های ناخواسته ی کاربران می افتد. فرض کنید شما و یکی از اقوامتان هر دو سیم کارت ایرانسل دارید. اما شما شماره ی خود را به همراه اول منتقل می کنید و آشنای مذکور با احتساب اینکه تماسش با شما داخل شبکه ای محسوب می شود مکالمه ی طولانی تری با شما خواهد داشت، در حالی که تماس شما دیگر داخل شبکه ای نخواهد بود.

از طرف دیگر، طبق قوانین در نظر گرفته شده برای این کار، با هر بار تعویض اپراتور، تا ۳ ماه نمی توانید شماره ی خود را به اپراتور دیگری منتقل کنید. با این حساب اگر پس از انجام فرایند ترابردپذیری از خدمات اپراتور پذیرنده ی خود رضایت نداشتید مجبور خواهید بود به مدت ۳ ماه این شرایط را تحمل کنید.

دردسر دیگری که ممکن است در حین فرایند ترابردپذیری گریبانگیر شما شود سیل پیام های تشویقی هر دو طرف برای جذب شما به ماندن روی اپراتور فعلی یا پیوستن به اپراتور جدید است. طبیعی است هر دو طرف بنا به رقابت ایجاد شده سعی می کنند با ارائه ی بسته های تشویقی شما را از اقدام خود منصرف یا به آن تشویق کنند و احتمالاً بخشی از این کار را از طریق پیامک انجام خواهند داد.

قطعی چند روزه ی سیم کارت نیست دردسر بزرگ تر دیگری است. به گزارش تسنیم و براساس اطلاعات کسب شده از مجریان طرح ترابردپذیری، ترابرد شماره‌ های اعتباری و دائمی باید به ترتیب ظرف سه و نیم و پنج و نیم روز صورت بگیرد. آنگونه که به نظر می رسد گویا اپراتورهای فرستنده برای تسویه حساب مشترک و ترابرد شماره مجبور هستند سیم‌ کارت او را بسته به دائمی یا اعتباری بودن آن، سه و نیم یا پنج و نیم روز قطع کنند تا عملیات ترابرد اجرایی شود. این مسئله برای خیلی ها چالش قابل توجهی محسوب می شود و ممکن است دردسرهای ثانویه ای برایشان در بر داشته باشد.

2. 4 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها SAeedBaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    خاک جنوب

پيش فرض

شما این لیستی که گذاشتی توش دانگل 3g دی لینک DWM-156 A7 هست من با این دانگل هم امتحان کردم نشد یعنی بلد نبودم چیکار کنم وصل شه ولی شنیدم با دانگل رایتل هم میشه ،یکی از دوستان تو همین تاپیک انجام داده شده براش پیغام خصوصی هم گذاشتم ولی هنوز جواب نداده، من خواستم از یکی که بلده کمک بگیرم، خواهشن اگه بلد نیستید نقل قول نکنید
    دوست عزیز پیجی که دوست عزیزمون گذاشته بودند، نحوه کانفینگ مودم 3G رو هم توضیح داده بود. این هم لینک مستقیمش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از SAeedBaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

کرج 4G

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال PouriaTech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستانی ک رایتل دارن ؛ سرعت دانلود 3G پایه چنده؟؟ با بسته حرفه ای چطور؟ 4G
    من نهایت سرعت دانلودم حدود 200-300 کیلوبایت هست! تهران 3G .. ب نظرم خیلی کمه!
    رایتل دائمی با شماره رند خریدم فقط بخاطر اینکه همیشه H+ ب بالا هست ولی بسته هاش میبینم واقعا گرونن نسبت ب اپراتورای دیگه و سرعتشم خیلی کمه!
    اگه واقعا همین قراره باشه وضعش ک با ترابردپذیری خطمو میبرم رو همراه اول یا ایرانسل ..
    دوستمون مثلا اسکرین شات گذاشتن 44 مگ 4جی تو کرج! پس چطور مال ما اینطوره تو تهران؟! هرچند ک اسپیدتست اصلا زیاد از حد نشون میده! سرعتی ک مد نظر منه دقیقا سرعت دانلود با مرورگر خود گوشی یا مثلا ADM و دانلود منیجراست..!
    ممنونم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

کرج 4G

Sent from my iPhone using Tapatalk
    شما با همین سیم کارت معمولی وصل شدی به 4G بعدش کدوم بسته رو زدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

شما با همین سیم کارت معمولی وصل شدی به 4G بعدش کدوم بسته رو زدید
    مگه سیم غیر معمولی هم هست؟ اگه منظورتون دیتا یا اعتباری هست سیم من اعتباریه
    بسته حرفه ای ۳+۳

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

اون بستگی به منطقه داره شاید اونور تازه راه اندازی شده سرعت اینجوری هست حل میشه
    دوستانی ک رایتل دارن ؛ سرعت دانلود 3G پایه چنده؟؟ با بسته حرفه ای چطور؟ 4G
    من نهایت سرعت دانلودم حدود 200-300 کیلوبایت هست! تهران 3G .. ب نظرم خیلی کمه!
    رایتل دائمی با شماره رند خریدم فقط بخاطر اینکه همیشه H+ ب بالا هست ولی بسته هاش میبینم واقعا گرونن نسبت ب اپراتورای دیگه و سرعتشم خیلی کمه!
    اگه واقعا همین قراره باشه وضعش ک با ترابردپذیری خطمو میبرم رو همراه اول یا ایرانسل ..
    دوستمون مثلا اسکرین شات گذاشتن 44 مگ 4جی تو کرج! پس چطور مال ما اینطوره تو تهران؟! هرچند ک اسپیدتست اصلا زیاد از حد نشون میده! سرعتی ک مد نظر منه دقیقا سرعت دانلود با مرورگر خود گوشی یا مثلا ADM و دانلود منیجراست..!
    ممنونم
    سرعت پایه تا 400 میره من خودم دانلود کردم.حرفه ای تا 1 مگ و نیم میره.رایتل بستگی به منطقه داره
    مگه سیم غیر معمولی هم هست؟ اگه منظورتون دیتا یا اعتباری هست سیم من اعتباریه
    بسته حرفه ای ۳+۳
    منظورم اینه شما با همون سیم کارت قدیمی وصل شدید به نسل 4.یعنی گذاشتید رو LTE خودش وصل شد
    Last edited by mohebronaldo; 08-05-2016 at 20:45.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اون بستگی به منطقه داره شاید اونور تازه راه اندازی شده سرعت اینجوری هست حل میشه

سرعت پایه تا 400 میره من خودم دانلود کردم.حرفه ای تا 1 مگ و نیم میره.رایتل بستگی به منطقه داره

منظورم اینه شما با همون سیم کارت قدیمی وصل شدید به نسل 4.یعنی گذاشتید رو LTE خودش وصل شد
    بله با همون سیم قدیمی

اگه نباشه جاش خالی می مونه club2energy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام

دوستان من سیم کارت دیتا دارم
    از طرح ماهانه 3 + 3 گیگ من حدود 1 گیگ باقی مونده و 1 هفته هم مهلت زمانی دارم
    راهی هست که حجم باقی مونده رو به دور بعد منتقل کنم؟
    اگر زودتر از مهلت پایان زمان بسته تمدید کنم، حجم منتقل میشه؟

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام

دوستان من سیم کارت دیتا دارم
    از طرح ماهانه 3 + 3 گیگ من حدود 1 گیگ باقی مونده و 1 هفته هم مهلت زمانی دارم
    راهی هست که حجم باقی مونده رو به دور بعد منتقل کنم؟
    اگر زودتر از مهلت پایان زمان بسته تمدید کنم، حجم منتقل میشه؟
    سلام
    کله حجم منتقل نمیشه

13. 2 کاربر از Tornado2800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •