شاید دلیل خاموشی این بوده که نزدیک صبح برق قطع میشده
شاید دلیل خاموشی این بوده که نزدیک صبح برق قطع میشده
سلام
برای ورود به سامانه مخابرات استان تهران از چه یوزرنیم و پسووردی باید استفاده کرد؟ (بخش کابریش)
یوزر و پس اینترنت من را به عنوان یوزر و پس قبول نمیکنه.
می خواستم پهنای باند فعلیم -512 - را به یک مگ تغییر بدم.
والا ما کارای زیادی میکنیم باهاش جز دانلود خداروشکر بد جواب نمیده
فقط بخاطره پینگ بالاش به درد بازی های fps و tps انلاین زیاد نمیخوره ولی بازی های استراتژیک مشکل خاصی نداره
احتمالا همون بوده
آزار داره کلا این اداره برق! چه زمستون چه تابستون هی برق میره
سلام
همون یوزرنیم و پسورد باید کار کنه براتون
شاید اشتباه وارد میکنید
یوزرنیمم که شامل چند حرف و عدد هست به همراه پسوورد که عددی هست. از این صفحه هم اقدام میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی میزنه یکیش اشتباه هست با وجود اینکه با همین ها کانکت هستم.
وضعیت فعلی 1مگ
اسپید تست
پینگ تست
![]()
سرویس 1مگ سرعت با تک کانکشن 10 کیلوبایت!!!
فقط همون موقع که سرویسم وصل شدم سرعت تک کانکشن 120 بود بعد از اون دیگه در هیچ ساعتی از شبانه روز بالاتر از 30-40 نرفت!!!
از لحاظ پینگ و سرعت تک کانکشن عملا سرویس 1مگ با 128 هیچ فرقی نمیکنه و گرفتن 1مگ پول دور ریختنه!!
یعنی شما برای هرکاری غیر از دانلود مثل بازی ، وب گردی ، تماشای ویدیو آنلاین و .... میخوای ازش استفاده کنی هیچ تفاوتی بین سرویس 256 و 1 مگ نیست.
فقط بدرد دانلود کردن میخوره اونم فقط از لینک های پرمیوم!
من یک فایل 1 مگابایتی رو میخواستم از یکی از هاست های فایل شیرینگ دانلود کنم 5 دقیقه طول کشید!!!در صورتی که با سرویس 1مگابیت شما باید در هر دقیقه 7 مگابایت دانلود کنید.
![]()
عزیز من چرا تفاوتی نداره
چند تا صفحه همزمان با یه مرورگر استاندارد ( مثل فایرفاکس ) باز کن میبینی نهایت پهنا باند رو داره میگیره برای صفحه باز کردن
بازی هم که عرض کردم مشکلی برای اکثر بازی های استراتژی نداره
وب گردی همن همینطور
ویدیو آنلاین هم با توجه به اینکه همه جا فیل هست بهتره لیچ یا مسشتقیم با دانلود منیجر گرب و دانلود بشه که در این صورت هم بازم مشکلی نداره
اینطور که معلومه سرویس شما هم اوضاش یه نمه زیادی بی ریخته![]()
به بعضی کاربرا به جای پسورد 8 کاراکتری 10 کاراکتر میدن
اگه مال شما 10 کاراکتر است بگید امور مشترکین پسورد دا براتون عوض کنه
دقیقا مانند سرویس من است اگه حدودا 1 ماه دیگه درست نشه مت سرویس عوض میکنم ولی احتمال میدم از گیت های ورودی کشور باشه
این که تو داری میگی اینترنت پرسرعت نیست. اینترنت با اعمال شاغه است!
حرف من اینه که 256 با 1مگ هیچ فرقی نداره.
ببین:
پینگ جفتشون یکیه، سرعت تک کانکشنشون هم یکیه پس:
1. پس هیچ تفاوتی این 2 تا در آنلاین بازی کردن ندارند.
2. در صفحه باز کردن هم ندارن
کلا در طول زندگی آدم زیاد پیش میاد که یک صفحه باز کنه و منظر بمونه تا اون صفحه لود بشه! ولی زیاد پیش نمیاد که 20 تا صفحه همزمان بازکنه!
آلان برای من 2دقیقه طول میکشه تا صفحه اسپید تست رو باز کنه!
حتی جیمیل هم به زور باز میکنه.
3. یوتوب حداقل سرعتش برای دیدن ویدیو با کیفیت اس دی 512ـست. یعنی با 1مگ باید عین بنز ویدیو ببینی ولی آلان همون طور که با 256 نمیشه دید با 1 مگ هم نمیشه!
اگر قرار به دانلود کردن ویدیو باشه که با 128 هم میشه این کار رو انجام داد.
بعدشم همه ی سایت ها امکان گرب کردن و لیچ کردن ندارن.
4. مکالمه صوتی وتصویری آنلاین هم هیج تفاوتی این 2 تا نداره.
5. شما فرض کن میخوای اپدیت ویندوز یا یک برنامه ای رو بگیری از نظر زمانی هیچ فرقی بین زمان دانلود 256 با 1 مگ نیست!
یا یک فایل کم حجم رو از یک هاست می خوای دانلود کنی که بیشتر از یک کانکشن بهت نمیده. بازم تفاوتی بین این 2 نیست.
برای اینکه بتونی از حداکثر پهنای باندت استفاده کنی حداقل 20 تا کانکشن نیازه. پس یک پولی باید واسه سایت های لیچر یا سرور یا .... بدی که باز خودش یک دردسر دیگه است.
حالا باز من سرور دارم هزینه اش در میاد!اون که نداره چه خاکی باید به سرش بریزه!
واللا منم مثل خودت زیاد دانلود میکنم توی همین 3 روز بالای 15 گیگ دان کردم. وقتی میبینم که برای فایل 1 گیگی زمان باقیمانده رو زده 2ساعت و ربع ارضا میشم!ولی برای کارهای دیگه هیچ فرقی بین این و 256 نیست!
در کل 2تا تفاوت بین 256 و 1مگ مخابرات هست.:
1. سرعت دانلود با 20 تا کانکشن
2.قیمت 4برابری 1مگ نسبت به 256
نتیجه اخلاقی میشه:
اگر فقط و فقط میخوای از لینک های پرمیوم دانلود کنی 1مگ بگیر!
به غیر ازاین هیچ توجیه اقتصادی نداره که 1مگ بگیری. مگر اونکه پولت از پارو بالا بره!
نمیدونم شاید مال من مشکل داره! دوستان اگر امکانش هست اسپید تست با سرور خارجی بزارید ببینم چه جوریاس.
![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)