تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 506 از 870 اولاول ... 6406456496502503504505506507508509510516556606 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,051 به 5,060 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اره شما راست میگی
    استقلال شانسی رفت سیزدهم
    حالا امسال تیم شما رو با قعه نویی می بینیم
    اولا من خودم پرسپوليسيم
    ثانيا قرار نيست كه همه پرسپوليسيا قطبيو قبول داشته باشن
    منم قبولش دارم ولي نه به لحاظ فني!!!
    دليلي نداره كه يه مربي كه با فرهنگ خوبش محبوب شده ،‌حتما مربي خوبي بوده باشه!!
    آخه پرسپوليس قطبي چه مزيتي به پرسپوليس دنيزلي داره؟
    فقط نتيجه گرا تر شده!
    دنيزلي به فكر فوتبال زيبا بود!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

قطبی با رتار و محبوبیتش باعث شد که خیلی ها هش حسادت کنن مثل پیوس و درخشان و مایلی کهن و ...
    اینا فقط اسمشون پیشکسوته و فقط به فکر خودشون هستن

داره خودمونی میشه oh my god's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اولا من خودم پرسپوليسيم
    فقط نتيجه گرا تر شده!
    دوست عزیز. پرسپولیس قطبی اون پرسپولیسی بود که حتی دقایق 90 و 94 توانایی تغییر نتیجه رو داشت. قطبی همونی بود که سپاهان رو شکست داد و قهرمان لیگ شد. همون سپاهانی که پرسپولیس دنیزلی رو با 4 گل له!!!!!!! کرد. پیکان و خیلی تیمهای دیگه ای که گربه سیاه پرسپولیس بودند رو شکست داد که دیگه امروز از اون گربه سیاه ها چیزی توی ذهناتون نیست. دنیزلی کجا و قطبی کجا. بعدش وقتی بازیکنان یک تیم نخواهند برای یک مربی بازی کنند می شود بازی ابومسلم و صبا ... آخه یک مربی تا وقتی تاکتیک هاش اجرا نشه و بازیکنان تیم مشکوک بزنند چطور می شه راجع به توانایی های فنی اش نظر داد. تا وقتی حمید استیلی داره از بیرون خط می ده و علی پروین چشم دیدن قهرمانی تیم خودش !!!!!!!!!! رو نداره چطور می تونی دستشون رو از تیم کوتاه کنی و تیمت نتیجه بگیره. وقتی می آیند و تیمی را با مسائل داوری وارد حاشیه می کنند و بهش دامن می زنند چطور تیم نتیجه بگیره؟ وقتی می آیند و 10-12 امتیاز به خاطر داوری توی 5 بازی متوالی از تیمی بگیرند دیگه مربی چه تقصیری داره؟ وقتی می آیند به دروغ از قطبی شکایت می کنند و او را به کمیته انظباطی می کشند و هر چه می خواهند می گویند و در آخر می گویند قطبی تبرئه شده است!!!! چگونه یک مربی دوام بیاورد در حالیکه اجازه شکایت از فرد شاکی که به دروغ از وی شکایت کرده را ندارد؟ آیا واقعا قبول ندارید که تقریبا تمامی مربیان و روزنامه نگاران و افراد ناسالم جامعه ورزش قطبی را به چالش کشیدند تا زشتی خود را در کنار زیبایی قطبی محو کنند و دیده های تیزبین مردم را از نازیبایی های خود منحرف سازند؟ قطبی با رفتنش نیز این همه افراد ناسالم را شرمنده ساخت.
    کمی انصاف بد نیست...
    Last edited by oh my god; 26-11-2008 at 14:51.

داره خودمونی میشه oh my god's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

قطبی فرهنگی رو آورد که کسی تا به امروز نداشت. کلاسش هم از تمامی به اصطلاح پیشکسوت ها!!!!! بالاتر بود و شکی هم نیست. نبایستی هم با کسی مقایسه اش کرد. علی پروین و قلعه نویی تقریبا مشابه هم حرف می زنند. ولی لطفا از این به بعد کمی بیشتر به صحبت های غلام پیروانی توجه کنید. خوودتون متوجه می شید که پیروانی که اهل خارج از این کشور نیست بسیار باکلاس صحبت می کنه و کمتر میشه دید که داوری رو زیر سئوال ببره یا برد تیم های مقابل رو ضایع کنه. ولی پیشکسوت ها که بعضی هاشون امروز مربی هم هستند!!!!!!!

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اولا من خودم پرسپوليسيم
    فقط نتيجه گرا تر شده!

برو .... بیرون . اسم پرسپولیسو نبر . تو اگه پرسپولیسی بودی . این حرفای مفتو نمیزدی. که بگی پرسپولیس شانسی قهرمان شد .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ایران پلاک 25

پيش فرض

دوست عزیز شما که میگی پرسپولیس دنیزلی بهتر بود : اگه یادت باشه کادر فنی و مدیریتی پرسپولس تو زمان دنیزلی باعث ورود یک بازیکن هپاتیتی که فکر کنم اسمش رافائل بود به پرسپولیس شد که نتیجه همون اتفاقات کسر 6 امتیاز بود که اگر این امتیاز ها کسر نمیشد دو هفته مونده به پایان رقابتها پرسپولیس قهرمان بود
    متاسفانه الان هم یه استقلالی شده مدیر عامل پرسپولیس و باعث شد این اتفاقات بیفته
    برگشتن افشین به ایران تمامش برنامه ریزی شده بود که اون رو خراب کنن و باعثش هم علی آبادی که الان میگه مربی خارجی نباید بیاد پرسپولیس

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما که میگی پرسپولیس دنیزلی بهتر بود : اگه یادت باشه کادر فنی و مدیریتی پرسپولس تو زمان دنیزلی باعث ورود یک بازیکن هپاتیتی که فکر کنم اسمش رافائل بود به پرسپولیس شد که نتیجه همون اتفاقات کسر 6 امتیاز بود که اگر این امتیاز ها کسر نمیشد دو هفته مونده به پایان رقابتها پرسپولیس قهرمان بود
    کاملا اشتباه هست حرف شما
    ------------------------------------
    رافائل زمان آری هان اومد و همون موقع هم رفت یعنی تو دوران دنیزلی ما همچین بازیکنی نداشتیم
    -------------------------------------

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

قطبی با رتار و محبوبیتش باعث شد که خیلی ها هش حسادت کنن مثل پیوس و درخشان و مایلی کهن و ...
    اینا فقط اسمشون پیشکسوته و فقط به فکر خودشون هستن
    100% تائید میشه
    من که مایلی کهن رو جزو ادمیزاد حساب نمی کنم
    چه برسه به پیشکسوت
    ادم فروش بدبخت...
    پیوس هم که هر کی مربی میشد سریع ضد اون مصاحبه می کرد
    بخاطر همین کارهاست که بجایی نرسیدن
    اگه جای این کارا می رفتن یکم علم مربی گریشون رو توسعه میدادن الان برای پیدا کردن تیم هر کار کثیفی انجام نمی دادن
    زنده باد افشین امپراطور

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

جالبه که اینا تو هیچ تیمی دووم نیاوردن و تو همه تیم ها ضعیف نتیجه گرفتن بعد انتظار دارن بیان سر مربی پرسپلیس بشن!!!!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

برو .... بیرون . اسم پرسپولیسو نبر . تو اگه پرسپولیسی بودی . این حرفای مفتو نمیزدی. که بگی پرسپولیس شانسی قهرمان شد .
    اينجا استاديومه يا زمين تمرين پرسپوليس؟!
    ديگه خودمو كه نميتونم گول بزنم
    پرسپوليس بيشتر تو آزادي ميبرد ، اونم به زور تماشاگرا و دقايق آخر!
    گربه سياه ها هم كه پا برجا بودند ، راه آهنو كه باخت ، از تيم جلالي هم كه باخت و همچنين به لوكا و ...!
    امسالم كه ديگه هيچي!
    سر قضيه ديكارمو همه رو احمق فرض كرده بود!
    با فرهنگ بود ،ولي فرهنگ براي ما قهرماني ميشه؟!
    اصلا من هيچكدوم از مديراي فعلي پرسپوليسو قبول ندارم
    ولي كدوم مدير عاملي مياد به خاطر خراب كردن مربي ، موقعيت خودشو خراب كنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •