فکر نکنم نقشه جدید اضافه بشه فکر کنم جایگزین میشه چون من نقشه مصر رو که ریختم فقط جایگزین شده و تنها تغیری که کرده یسری سربالایی اضافه شده این نقشه لهستان هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر نکنم نقشه جدید اضافه بشه فکر کنم جایگزین میشه چون من نقشه مصر رو که ریختم فقط جایگزین شده و تنها تغیری که کرده یسری سربالایی اضافه شده این نقشه لهستان هستشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی از اینجا میتونی هم مد دانلود کنی وهم نقشه و هم تریلر و هم پوسته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شدیدا آقایی
دستت درد نکنه
به نظرت کدوم نقشه رو دان کنم قشنگتره؟
تریلی هایی که تو ایران هست واسه این بازی هست؟ ( مثل ماموت. کوگل. مارال) { شرمنده 500 صفحس، سخته گشتنش}
نظر لطف شماست خواهش میکنم / من نقشه مصر رو دانلود کردم به جز سربالایی اتفاق دیگه ای نیافتاد اما بچه های دیگه که ویدیو اشتراک گذاشته بودن مصر قشنگ بود شما میتونی از صفحه 501 به بعد هم نقشه مصر رو دانلود کنی وهم اون آرمهارو مثل کوگل از صفحه 501 تا اینجا یه نگاهی بنداز بازم اگه مشکلی داشتی اگه بتونم حلش کنم در خدمتم![]()
سلااااام
من تازه این بازی رو نصب کردم
چندتا سوال داشتم
هنوز لول 6 هستم
ببخشید میشه یه ترینر بدید من اسکیل رو افزایش بدم که کارای بیشتری برام باز بشه؟
و اینکه چطوری باید اپدیت کنم بازی رو ؟
نه ماشین خریدم نه دوس دارم از بانک پول بگیرم
میخوام فعلا همینطوری پول جم کنم ولی نیاز به اسکیل دارم
میشه یکی بگم برم کدوم صفحه رو بخونم میدونم قبلا این سوال هارو مطرح کردید خیلی ممنون میشم کمکم کنید![]()
داداشم این فایل SCS نداره. فایلاش dds هستن
باید چه کنیم؟؟؟
ایکاش همچین بازی ای بود ولی با کامیون های ارمیکایی و کامیون های دماغ دار یا حتی کامیون های آسیایی.
کامیونه های خود بازی خیلی محدود هستن.
سلام بچه ها
کسی صدای اصلی بوق و موتور fhرا نداره
هست دادا
18 wheels of steel american long haul
نه دادا این بازیش یخورده قدیمی میزنه بعدم دنده دستی نمیشه باهاش رفت، شبیه ساز هم نیست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)