سلام
موقعی که دارم با لپ تاپ چت میکنم یک دفعه هنگ میکنه!
به نظرتون مشکل از کجاست؟
سلام
موقعی که دارم با لپ تاپ چت میکنم یک دفعه هنگ میکنه!
به نظرتون مشکل از کجاست؟
سلام
من تو بایاس لپ تاپم چند تا گزینه مربوط به بوت رو enable کردم بعد سیستم رو ریست کردم اما بعدش دیگه سیستم بالا نیومد
وقتی روشن می کنم مانیتور هیچی رو نشون نمی ده و لپ تاپ شروع به داغ شدن می کنه؛کسی از دوستان هست راهنمایی کنه در ضمن مدل لپ تاپم هست
asus n61jv
موقع دیدن فیلم از یوتیوب همش این ارور رو دارم An error occurred, please try again later دارم با آدرس https هم وارد میشم در حالی که با همین آدرس در کامپیوتر دسکتاپ هیچ مشکلی ندارم
اخرین وررژن فلش پلیر و مرورگر رو هم نصب کردم ویندوز رو هم عوض کردم ولی درست نشد که نشد
ممنون میشم جواب بدین
من یه لپ تاپ asus مدل k40ij خریدم ولی webcam منو برعکس نشون میده چیکارش کنم؟ یکی بدادم برسه![]()
سلام
یه سوال دارم؟
من وقتی آنتی nod32 رو لبم نصب میکنم
بعد چند دقیقه میگه ویندوز باید آپ شه چی کارکنم؟
اگه آپ نکنم مشکلی پیش میاد؟
يه لپتاپ جديد رو كه براي اولين بار ميخوايم روشن كنيم بهتره با برق باشه يا باتريش؟
باتريشو براي اولين بار بايد چقدر تو شارژ باشه؟
ممنون![]()
سلام
دوستان من یه مدت زیاده لپ تاپم وسط کار کردن یهو می ره روی یه صفحه آبی که اونجا هم 10 ثانیه می مونه بعد ریست می شه ، بعد که کامپیوتر بالا میاد این error رو می نویسه:
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional information about the problem:
BCCode: d1
BCP1: 0000082B
BCP2: 00000002
BCP3: 00000001
BCP4: 917AB7F2
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\121010-21028-01.dmp
C:\Users\shirin\AppData\Local\Temp\WER-72977-0.sysdata.xml
Read our privacy statement online:
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
توی صفحه آبیه تونستم بخونم که مشکل سخت افزاریه و یه چیزش درست اینستال نشده ، ولی انقدر زود رد می شه که کاملا نمی تونم بخونمش!
کسی با این آشنایی داره؟![]()
معمولا ميگن 7 ساعت شارژ بشه كه سلولاش پر بشهيه لپتاپ جديد رو كه براي اولين بار ميخوايم روشن كنيم بهتره با برق باشه يا باتريش؟
باتريشو براي اولين بار بايد چقدر تو شارژ باشه؟
من برعكس فكر ميكنم. فكر ميكنم مشكل نرم افزاري هست.توی صفحه آبیه تونستم بخونم که مشکل سخت افزاریه و یه چیزش درست اینستال نشده ، ولی انقدر زود رد می شه که کاملا نمی تونم بخونمش!
کسی با این آشنایی داره؟![]()
مشكل از ويندوزه. احتمالا در حال كاري سيستم رسيت شده و فايلهاي dll از بين رفته. و موقع كار با سيستم بدون هيچ اخطاري صفحه آبي مياد و رسيت ميشه!!
ولي اگه سخت افزاري باشه 90 درصد به رم برميگرده( البته همه جوره امكانش هست هم گرافيك .هم سي پي يو . حتي ممكنه از داغي زياد و خوب كار نكردن فن ها سيستم ريست بشه)
سلام
2تا مشکل با لپ تاپم دارم
1: دکمه بلوتوث روش هست اما وقتی میزنم چراغش روشن نمیشه و نمیشه ازش استفاده کرد
2: وقتی ویندوز سون ریختم دیگه دمکه های ولوم و ... کار نمیکنن
سلام
من طی یک اشتباه ویندوز اوریجینال لپ تاپم(ووسترو 1520) رو پاک کردم و ایکش پی روش نصب کردم. الان لپ تاپم خیلی داغ می کنه. به نظرتون به خاطر ویندوزشه؟! ویندوز اوریجینالش رو از کجا باید پیدا کنم؟!
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)