اصلا اين سبقت اتوبوسي كه ميگي يعني چه؟3 چطوری میشه سبقت اتوبوسی گرفت یه جا خوندم ولی واسه ایکس باکس بود
اصلا اين سبقت اتوبوسي كه ميگي يعني چه؟3 چطوری میشه سبقت اتوبوسی گرفت یه جا خوندم ولی واسه ایکس باکس بود
1- اگه منظورت کرس کنترل هست، من به جز درایور یک تو هیچ بازی چنین چیزی ندیدم.
2-تو تاپیک سرچ کن کد ها هست. (من چون تو هیچ بازی از چیت کد استفاده نمی کنم، نمی دونم بین کدا ها جون بی نهایت هست یا نه.)
3-لطف کن منظورت رو واضح توضیح بده.
4-باید آهنگ ها رو تو این قسمت کپی کنید:
D:\Documents and Settings\Admin\My Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music
(منظور از D درایوی هستش که ویندوزتون توش نصبه و Admin نام کاربریتون تو ویندوز هستش.)
این هم تو ویستا :
C:\Users\Admin\Documents\Rockstar Games\GTA IV\User Music
وقتی داخل بازی رفتید تو قسمت Audio باید دکمه ی Scan رو بزنید و وقتی سوار ماشین شدید اون موجی که عکس یه Cd داره که روش عکس رعد و برق داره انتخاب کنید.
موفق باشی
دقيقا .....شك نكن![]()
داشتم بازی میکردم یهو یه خانومه اومد سوار ماشین شد،شروع کرد کارای بد بد منم از ماشین پیاده شدم قصاصش کنم که برادرای نیروی انتظامی از راه رسیدن ولی به جای اون خانوم بده منو گرفتن
چرا؟
آقا من سنم به این بازی نمیخوره ولی دوست دارم بازی کنم.دیگه نمیفهمیدم iv اینقدر بده.
آخه من تو اتاقم یه خواهرم دارم نمیتونم جلوش از این بازیا بکنم.این بازی چقدر از san andres یا god of war بدتره؟
ببخشید این یه چیز جدید به خاطر همین 2 تا پست میدم.این که من تو بازار 4 دی وی دیه بازیو دیدم.چقدر جا میگیره؟نصبش چجوره؟
دوست عزیز شما تو پست 5048 همین سوال رو پرسیدی و من تو پست 5050 جواب سوالتون رو دادم.
خواهشا سوال تکراری نپرسید.این هم پست 5050 :
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی
شما میتونی بازیو هر جور دوست داری بازی کنی تا کرم نریزی مورد نداره
اگه 4 دی وی دی باشه یعنی فشرده نشده
پس دی وی دی ها رو بذاری مستقیم نصب میکنه
حدود 15-16 گیگ حجمش رو هاردت میشه
و سعی کن همون 4 دی وی دی رو بگیری
صحنه بدی که نداره زیاد چون وقتی مثلا میرن تو خونه با هم باشن نشون نمیده عملیات رو مثل سان آندریاس (لا اقل مال ما اینطوریه)
اما سر و صداشون که خیلی چیزه میاد
تو استریپ کلوب ها هم نرو جلو کسی یکم بی ادبیه
اما به طرز وحشتناکی همه بی ادبن و فحش های بد بد میدن
البته انگلیسی اگه بلد باشین میفهمین
که کره زندگی میکنی یعنی آشنایی با این کلمات پس ترجیحا جلو خواهرت یا هد ست بذار یا صدا رو قطع کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)