من یه سری مد معرفی کردم یه جای دیگه لینکش رو براتون پ.خ میکنم.
با اجازه دوستان یه سری شات از کاراکتر جدیدم میزارم :دي
امیدوارم خوشتون بیاد.
محتوای مخفی: Light and Lilu
من یه سری مد معرفی کردم یه جای دیگه لینکش رو براتون پ.خ میکنم.
با اجازه دوستان یه سری شات از کاراکتر جدیدم میزارم :دي
امیدوارم خوشتون بیاد.
محتوای مخفی: Light and Lilu
اوه اوه . از اون موقع چی ساختی تا حالا
موندم این عکسها رو کجا گرفتی ؟ تو اسکایریم یا اتلیه ؟![]()
سلام داداش. به لطف شما. :دي
والا در اندرون اسکایریم هست فقط یه کم با کمرا ور رفتم.
کلا دیگه بازی نمیکنم بیشتر واسه یه چنتا شات از کاراکتر و محیط توی بازی پرسه میزنم
در ضمن SkyRe هم بسی مد خوبی بود. انصافا بدونش انکار بازی یه چیزی کم داره.
برادرا مدای گرافیکی باحالتون رو بزارید استفاده کنیم لطفا
سلام دوستان
یه سری شات جدید میزارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم خوشتون بیاد.
سلام آقا یه سوال من ویندوز عوض کردم بعد الان اسکایریمم یکم عجیب غریب شده چجوری بگم یعنی وقتی دوربینو حرکت میدم تصویر تیکه تیکه و کند میشه! موندم چیکار کنم آخرین ورژن درایور کارت گرافیکمو هم ریختم! حتی تنظیمات گرافیکی هم میارم پایین هیچ فرقی نمیکنه!
شما احتمالا سیوتون خراب شده. یک New game بزنید ببینید مشکل حل میشه یا نه.
چنتا شات:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(؛
دوست عزیز میشه به ما هم یاد بدین چجوری از این زوایا عکس گرفتین؟
شما این ویدئو رو ببینید کمک میکنه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون کنجکاو بودم بدونم چه جوری این کار ممکنه ؟ حالا که یاد گرفتم دارم میرم جاهای دلخواه و ......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)