من هیچ وقت west بازی نکردم ولی میگن در ابتدا west بهتر بوده ولی در حال حاضر east جلو زده و pro های بیشتری داره![]()
من هیچ وقت west بازی نکردم ولی میگن در ابتدا west بهتر بوده ولی در حال حاضر east جلو زده و pro های بیشتری داره![]()
یادمه 3 سال پیش اینا na که بازی میکردم پر نوب بود هر بازی 30 40 تا کیل میگرفتم ؛ 2 یا 3 تا هم میمردم !
یادمه با تیمو بازی رو فان کرده بودم 30 تا کیل گرفتم آخرم رفتم جمع کردم تکی ! یا با urgot که نگو باگ کرده بودم 21 کیل 0 death بهترین هیروم mordekaiser بود خیلی خفن بود همرو میزدم تو اون بازی میرفتم 3 به تک میزدمولی الان رو نمیدونم na وضعش چطوره !!
اون موقع شنیدم که ایرانی بیشتر هست تو eune اومدم تو eune ؛ اون موقع اصلا مشکل لگ نداشتم تو na پینگ 150 بود و تو eune پینگم 120 بود ولی حالا با این نت آشغال مبین نت که به درد .......... میخوره نمیشه بازی کرد!
در ادامه حرف دوستمون
این حالت رو میگن Smart cast
تازه اگر میخواید شیفت هم نگیرید از تو key binding میتونید تنظیم کنید که اگر مثل Q زدید به صورت خودکار smart بشه.
سندی دارین شما؟
بهترین چمپیون شیپ ها همه از وست هستن Alex ich xpeke krepo و و و ...
خواهش میکنم برنز eue رو با برنز euw مقایسه نکنین.
یکی از دوستام حدود 200 تا وین رنکد داشت میگفت من این همه وین رو eue داشتم الان پلات بودم![]()
فیلتر دادا لینکی که دادی. اسکین Wood King Darius ه؟![]()
Last edited by daniel'; 04-06-2013 at 18:23.
نه سندی ندارم، هیچ وقت هم euw نبودم، فقط چند نفر که هم e و هم w بازی کردن به من اینو گفتن،
من خودم نوبمهمه بازی ها یا فید میشم یا Leave
![]()
یه چیزی گفتهیکی از دوستام حدود 200 تا وین رنکد داشت میگفت من این همه وین رو eue داشتم الان پلات بودم![]()
منظورت اینه که فید می کنی نه که فید میشی ^ ^فید میشم
بله منظورم اینه که فید میکنم، یعنی فیدر میشم![]()
اقا خبر جدید زراف (Xerath) (چی بود اسمش؟) هم ابیلیتی هاش ریورک میشه![]()
eu west خدایی شرف داره به east من دوتا بازی رنک تو East دیدم داشتم از خنده میترکیدم یارو واسه Fiddlestick ,warmogs بسته بود![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)