شرکت توی قراداد تعهد کرده که حداکثر بعد از 2 روز سرویس را فعال کنه و تحویل بده الان 5 روز شده واسه من
توی قرارداد یه جایی نوشته که اگه هرکدام از طرفین به قرار داد عمل نکنه اون طرف می تونه قرار داد را فسخ کنهنظر شما چیه می تونم قرار داد را فسخ کنم؟
شرکت توی قراداد تعهد کرده که حداکثر بعد از 2 روز سرویس را فعال کنه و تحویل بده الان 5 روز شده واسه من
توی قرارداد یه جایی نوشته که اگه هرکدام از طرفین به قرار داد عمل نکنه اون طرف می تونه قرار داد را فسخ کنهنظر شما چیه می تونم قرار داد را فسخ کنم؟
اصولا باید بشه ولی باید ببینی کسی رو میتونی پیدا کنی که جوابت رو بده یا نه
طرح نوروزی دیگه مگه سرعت شما چند؟ه؟منطقه نمیدونم منظرتون چیه من ارون بیدگلمچه طرحی برداشتی که سرعتت اینجوری هست؟ کدوم منطقه مخابراتی؟
زیاد رو سرعت حساس نشید. خود من مثلآ مخابرات نت 3 مگ به من داده در حالی که سرعت دانلودم حتی به اندازه ی یه نت 2 هم نیست. یه خزتوخریه به تمام معنا![]()
منم طرح نوروزي با سرعت 2 مگ رو برداشتم سرعت دانلودم رو 120 هست ....
شما طرح برنا داريد ؟ سرعت شبانش چنده ؟
طرح زرین
الان 1 هفته هست سرعت دانلود بیشتر شده.
![]()
اره من برنا دارم سرعت دانلودمم روز وشب یه اندازس و خیلی خوب باشه تا 230 تا میره. از شما هم ممکنه بیشتر 120 تا باشه اخه این مخابرات هر چند روز یه بار نتش داغون میشه و سرعتا پایین میاد. مدام تست بگیرید ببینید سرعت دانلودتون بالاتر میره یا نه
شما طرح زرین دارید و سرعت دانلودتون اینه؟؟؟؟این مخابرات دیگه خیلی خر تو خر شده. الان طرح زرین رو زده up to 1mg ولی الان دارم میبینم که سرعت دانلود شما خیلی بیشتر یه اینترنت یه مگه.
حالا قهمیدم. اصلآ این قضیه یه مگ دو مگ سه مگ کشکه. مخابرات به مناطق مختلف سرعت دانلود مختلف میده. الان من طرح برنا دارم سرعت دانلودم حداکثر تا 230 تا میره یکی دیگه هم طرح برنا داره سرعت دانلودش تا 350 تا میره.
ایا این عدالت است![]()
من یه نظری دارم
گمونم این مخابرات در مناطقی که شاتل و صبانت و...... اونجا رو پوشش میدن خوب رسیدگی میکنه از لحاظ سرعت دانلود و پورت خالی و....... تا یه وقت مردم اون مناطق نرن سمت شرکت دیگه ای. اونوقت در عوض کسایی مثل من که فقط میتونن از اینترنت مخابرات استفاده کنند رو هر بلایی دلشون بخاد سرشون میارند و فقط باید بسوزیمو بسازیم![]()
قبلا واسه من از 1 مگابیت هم کمتر بود. الان 10 روزه توی منطقه ما هرکسی طرح زرین داره سرعت دانلودش شده 1.50 مگابیت.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)