اين دوستمون از من پرسيد "چنانچه تلفن بعلت بدهي قطع شود آيا همچنان امكان استفاده از ADSL وجود دارد؟"
كه پاسخ من "مثبت" بود.
ولي ظاهرا قانع نشده اند.
از دوستانِ اين تاپيك، تقاضا مي كنم اين دوستمان را راهنمايي كنند تا مطمئن شوند.نوشته شده توسط radepa
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
اين دوستمون از من پرسيد "چنانچه تلفن بعلت بدهي قطع شود آيا همچنان امكان استفاده از ADSL وجود دارد؟"
كه پاسخ من "مثبت" بود.
ولي ظاهرا قانع نشده اند.
از دوستانِ اين تاپيك، تقاضا مي كنم اين دوستمان را راهنمايي كنند تا مطمئن شوند.نوشته شده توسط radepa
تاز مانی که تلفن یک طرفه باشه مشکلی که اصلا نداره. تلفن هم قطع بشه بستگی به منطقه مخابراتی داره که چقدر بخوان حال بدن وبعد خط از رانژه خارج میشه
چرا پستی که من درباره ی راهکار قانونی راهنمایی خواسته بودم حذف شد ؟ سیستم اشکال داره ؟
راستی دوستی که گزینه ی موارد دیگر رو تو نظرسنجی ایجاد کرده باید بگم بی معنیه . موارد دیگر اصلا قابل استناد به هیچ شرکتی نیست . و اگر روزی موارد دیگر بیشترین رای رو آورد نتیجه میشه که شرکت موارد دیگر بهترین خدمات رو ارائه میده !
منظور از موارد ديگر شركت هايي هستند كه توي نظر سنجي درج نشده اند مثلا شركت فن آوا و اگر روزي موارد ديگر بيشترين راي رو آورد يعني اينكه شركتهاي ديگه غير از اين شركت هايي كه توي نظر سنجي ثبت شده بهترن
ok::?
دوست عزیز . بابا ما هم یه خورده آی کیو داریم اون ته تهای مغزمونا !!! بابا منم میدونم سایر یعنی شرکتهای ذکر نشده ولی 10 تا که بیشتر نیستن خب ممکنه من صبانت رو بخوام تیک بزنم ونخوام نهایتا با فن آوا یکی حساب بشه . اونوقت چی ؟
. .
کسی با این سرویس حجمی سپنتا کار کرده ؟ نظرتون چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by boros; 25-04-2008 at 16:48.
1-تاپيك صبا نت جداست.يه تاپيك اختصاصي مخصوص صبانت وجود داره
2-ميتوني به رئيس اين انجمن اعتراض كني كه تعداد گزينه هاي نظر سنجي رو بيشتر كنه
3-متاسفانه كسي كه اين نظر سنجي رو ايجاد كرده و اين تاپيك رو زده اطلاعات كاملي درباره ي شركت ها نداشته و چند تا شركتي رو كه اصلا معروف نيستند ذكر كرده در حالي كه ميتونسته شركتهاي مهمتر رو بزاره.
من تا به حال از سرویس حجمی سپنتا استفاده نکردم
الان سرویس 384 نامحدودش رو دارم.
سپنتا یکی از بهترین شرکتهاست فقط یک نکته رو بهت بگم که در حال حاضر سپنتا یک مفدار پهنای باند کم داره.
همین کمبود پهنای باندش یک مقدار نوسان ایجاد کرده اما دنبالش هستند که پهنای باند از مخابرات خریداری کنند.
منظورتون از اين آدرس كه دادين چيه؟
توش ليست قيمت هاي سپنتا هست.
خوب كه چي؟
اول از هم بگم من این نظر سنجی روقبول ندارم چون زمانی که راه افتاده تا الان خیلی شرکتها کیفیتش تغییر کرده.
اما رو چه حسابی شما میگی شرکتهای معروف در نظر سنجی نیستند؟
مگه معروفتر از سپنتا..شاتل..پارس آنلاین..داتک...آسیاتک شرکت دیگری هم هست؟
به نظر شما این شرکتها معروف نیستند؟
حتما" شما این حرف رو به خاطر اینکه فن آوا توی نظر سنجی نیست میزنید.
زمانیکه این نظر سنجی راه افتاده فن آوا عددی نبوده که بخواد توی نظر سنجی شرکت کنه.
این شرکتهایی که توی نظر سنجی هستند همه از بهترینهای زمانی هستند که این نظر سنجی راه افتاده.
خواهش میکنم درباره شرکتها با تعصب برخورد نکنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)